Sundání zástěrek vz. bodový systém
Re: Sundání zástěrek vz. bodový systém
je to pravda zasterky kazej car
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bulda píše:je to pravda zasterky kazej car

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

ale nikdo me jednoznacne neodpovedel,zda jezdeni bez zasterek je bez bodu...
kamosovi asi pred dvouma tejdnama chteli dat pokutu zato ze nemel na favoritu zasterky,mel je ale nastesti v kufru tak je tam pridelal a benga byli spokojeny,podle me zaco chcou dat pokutu zato taky budou brat body,ale mozna to byli jen naky vychcani prislusnici co si chteli rejpnout...
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..... tak knim nejezdi tak blízkoIvan píše:Kluci, částečně máte pravdu, ale ne úplně. Auta, která nemají zástěrky od výroby totiž mají zadní nárazník tvarovaný tak, že z části supluje funkci zástěrek. Kdežto řada starších zadních nárazníků se zástěrkama takto tvarovaná není, takže když se odstraní zástěrky, tak ten bordel od zadních kol lítá opravdu dost...

pokud ten polda bude chtit ,tak flastr a bod dostanes ... a piš si že bude chtít , protože jsem teď od jedoho dopraváka zjistil že dostávají odměny podle toho kolik rozdají pokut. Třeba že když dá za noc 10 flastrů tak za to má litr na odměnách.
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..... tak to si ten policajt vymyslel, žádne finanční odměny nemají, to by byly na každém rohu a pořád, musejí za ten den splnit určitý počet pokut,Nick píše:pokud ten polda bude chtit ,tak flastr a bod dostanes ... a piš si že bude chtít , protože jsem teď od jedoho dopraváka zjistil že dostávají odměny podle toho kolik rozdají pokut. Třeba že když dá za noc 10 flastrů tak za to má litr na odměnách.
tak sem to tedy slyšel já -mýliti se je lidské-

- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
u aut od roku 200X už nejsou povinný, automobilky kostrukčně řeší nárazníky tak, aby zástěrek nebylo třebaSkejT píše:ale nikdo me jednoznacne neodpovedel,zda jezdeni bez zasterek je bez bodu...
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
a takhle jsem to slyšel zase já , říkal , že když má noční šichtu ,tak se někdy musí hodně snažit aby našel 10 přestupků... a prej za to má litr, tak nevím , každopádně je to dopravák a nemám ho rádfufu píše:..... tak to si ten policajt vymyslel, žádne finanční odměny nemají, to by byly na každém rohu a pořád, musejí za ten den splnit určitý počet pokut,Nick píše:pokud ten polda bude chtit ,tak flastr a bod dostanes ... a piš si že bude chtít , protože jsem teď od jedoho dopraváka zjistil že dostávají odměny podle toho kolik rozdají pokut. Třeba že když dá za noc 10 flastrů tak za to má litr na odměnách.

to je pěkná kravina, ale za to že je buzerujou, že pokutujou málo nebo za málo peněz to je fakt, ale že by za to dostávali příplatkyNick píše:a takhle jsem to slyšel zase já , říkal , že když má noční šichtu ,tak se někdy musí hodně snažit aby našel 10 přestupků... a prej za to má litr, tak nevím , každopádně je to dopravák a nemám ho rádfufu píše:..... tak to si ten policajt vymyslel, žádne finanční odměny nemají, to by byly na každém rohu a pořád, musejí za ten den splnit určitý počet pokut,Nick píše:pokud ten polda bude chtit ,tak flastr a bod dostanes ... a piš si že bude chtít , protože jsem teď od jedoho dopraváka zjistil že dostávají odměny podle toho kolik rozdají pokut. Třeba že když dá za noc 10 flastrů tak za to má litr na odměnách.

www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
...... přesně takJurry píše:to je pěkná kravina, ale za to že je buzerujou, že pokutujou málo nebo za málo peněz to je fakt, ale že by za to dostávali příplatkyNick píše:a takhle jsem to slyšel zase já , říkal , že když má noční šichtu ,tak se někdy musí hodně snažit aby našel 10 přestupků... a prej za to má litr, tak nevím , každopádně je to dopravák a nemám ho rádfufu píše: ..... tak to si ten policajt vymyslel, žádne finanční odměny nemají, to by byly na každém rohu a pořád, musejí za ten den splnit určitý počet pokut,
tak sem to tedy slyšel já -mýliti se je lidské-![]()
![]()
to pravda není

neco takove jsem si myslelmr.modena píše:u aut od roku 200X už nejsou povinný, automobilky kostrukčně řeší nárazníky tak, aby zástěrek nebylo třebaSkejT píše:ale nikdo me jednoznacne neodpovedel,zda jezdeni bez zasterek je bez bodu...

Tak u Roury jsem zhodil zasterky a ma to rok nizsi nez 200X a kdyz me policajti zastavi tak ani nevedi co je to za auto,natoz jestli tam jsou zasterky.U toho Favoritu to beru,to zna kazdy major
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
teď jsem našel rok 1999SkejT píše:neco takove jsem si myslelmr.modena píše:u aut od roku 200X už nejsou povinný, automobilky kostrukčně řeší nárazníky tak, aby zástěrek nebylo třebaSkejT píše:ale nikdo me jednoznacne neodpovedel,zda jezdeni bez zasterek je bez bodu...dik
Tak u Roury jsem zhodil zasterky a ma to rok nizsi nez 200X a kdyz me policajti zastavi tak ani nevedi co je to za auto,natoz jestli tam jsou zasterky.U toho Favoritu to beru,to zna kazdy major
>> Czechferrari.cz <<
a kde jsi nasel rok 1999mr.modena píše:teď jsem našel rok 1999SkejT píše:neco takove jsem si myslelmr.modena píše: u aut od roku 200X už nejsou povinný, automobilky kostrukčně řeší nárazníky tak, aby zástěrek nebylo třebadik

- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
bohužel jen JPP...SkejT píše:a kde jsi nasel rok 1999mr.modena píše:teď jsem našel rok 1999SkejT píše: neco takove jsem si mysleldik
>> Czechferrari.cz <<
Tak nevím, na Saxu jsem měl zástěrky z fabriky jen vzadu, byl to rok výroby 97, když jsem dělal v servisu VW/Audi tak ani jedno nové auto zástěrky nemělo, montovali se jen na přání. Na Scénicovi co mám teď zástěrky nejsou a ani nebyly a to je to dovoz z DE. Zatím nikdy nikdo nic neříkal tak snad to tak bude i nadále.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
No já je na Gčku Astře měl. Byly vepředu i vzadu, když jsem ji jetou kupoval. Ale nevydrželi zimu. Teď jsem frčel do Prahy a v MB mě stavěli benga. To že jsem valil moc necháme stranou, ale jak mě ten v*l buzeroval za to, že nemám zástěry, to bylo dost nechutný. A když jsem mu říkal, že zástěrky na Astru jsou výbava na přání, tak to bylo jak když píchneš do vosího hnízda. Začal se vztekat, že z toho pomalu zfialověl. Takže závěr? Záleží na tom, kterej vůl Tě zastaví. 

Dyž nende o život, tož ta to de o ....