Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
hlavne to co poslal ma venku kazdej druhej leon,driv jsem to chtel,ale kdyz se podivat na srazy z venku,mraky leonu to tam ma,jinak nevim proc by se meli na auto davat nejaky mega narazniky,o tom to preci neni ne
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ajo, tak není, je to na stránce předtím, ten oranžovej bych řekl že minimálně kola jsou Vtčko
O víkendu se konala tuning párty ve Slušovicích, cestou tam se mi stala taková příhoda, po cestě jsem musel tankovat,najedu na benzínku a tam zrovna tankovali policajti, bohužel pro mě... jak jsem začal tankovat pořád se z auta díval do zpětného zrcátka, v duchu sem si říkal co pořád čumí...šel jsem zaplatit a jak jsem se vracel zase sem se na ně mrkl a pořád čuměl do zpětného zrcátka na mého leona, sedám do auta a říkám si mám jet nebo čekat, v tom policajti vystoupili a říkali najeďte si před nás...Přistoupil ke mě a chtěl doklady a vtom povídá copak ten červenej pruh na okně proč ho tám máte??máte ho homologovanej...říkám nemám, mám ho protože se mi to líbí!!!prej to bude za 2500!!!!! říkám cože???jo 2500 nebo sundat...tak jsem před celou benzínkou ráno v 10 strhával červenej pruh na okně jak jsem mířil do Slušovic....nakonec povídá víte vy jste přez ten pruh nemohl ani vidět na semafory, to je i pro vaší bezpečnost že ho už ho máte dole......
rocces píše:O víkendu se konala tuning párty ve Slušovicích, cestou tam se mi stala taková příhoda, po cestě jsem musel tankovat,najedu na benzínku a tam zrovna tankovali policajti, bohužel pro mě... jak jsem začal tankovat pořád se z auta díval do zpětného zrcátka, v duchu sem si říkal co pořád čumí...šel jsem zaplatit a jak jsem se vracel zase sem se na ně mrkl a pořád čuměl do zpětného zrcátka na mého leona, sedám do auta a říkám si mám jet nebo čekat, v tom policajti vystoupili a říkali najeďte si před nás...Přistoupil ke mě a chtěl doklady a vtom povídá copak ten červenej pruh na okně proč ho tám máte??máte ho homologovanej...říkám nemám, mám ho protože se mi to líbí!!!prej to bude za 2500!!!!! říkám cože???jo 2500 nebo sundat...tak jsem před celou benzínkou ráno v 10 strhával červenej pruh na okně jak jsem mířil do Slušovic....nakonec povídá víte vy jste přez ten pruh nemohl ani vidět na semafory, to je i pro vaší bezpečnost že ho už ho máte dole......
proto tyhle picoviny na aute ani nemam,kluci takhle museli sundat pruh na hranicich,jinak mel jsi se na ne vysrat ne