jim.vw píše:konečně to někoho napadlo![]()
furt totiž nevim co to znamená Inventář fora![]()
![]()
1. čumil
2. podavač nářadí (bo jen podavač)
3. mr. flexa tuning
4. tuner
5. profituner
6. tuning guru
7. těžkej závislák / těžkej tuner
a co třeba hodnosti pro konkrétní lidi - třeba Tommymu19xx bych dal "Honič", a "Maxihonič" až se dostane přes 6000 postů
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: Live4Ride Syndicate
tak tohle mě rozbilo 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- F.l.a.n.e.l.
Nesouhlasim s Vyvim. Na Yarisovi budou, dle meho nazoru, vypadat daleko lepe, nez ty soucasne. U Unaka nevim.. Cerny housing je ke stribrnemu autu jako delany, ale pravda je, ze jsou docela hardcore.. Ja je v Ostrave na jednom Leonovi uz videl a nevypadalo to nejhur.. ]
Live4Ride Syndicate
To je jasný,každý vyznáváme jiný vkus úprav,já neříkám že by měl Yaris nechat ty seriovky,ale já osobně bych to asi neměnil za tyhle LED,protože to bude mít za půl roku,každý Yaris na kolech s nalepenýma mračítkama 
Ty na leona,ani nekomentuju....zkusím pohledat ve své galerce nějakého Leona
Ty na leona,ani nekomentuju....zkusím pohledat ve své galerce nějakého Leona
das Auto
Tohle je Leon od K&R Tuningu,je to radikální zásah do karoserie,ale vypadá to nádherně,ale u tohohle by se to barlo jako sprostá kopie...

das Auto
- F.l.a.n.e.l.
Do té žluté bych se nebál fláknout ty černé taky... 
ten druhý se mi nelíbí
ten druhý se mi nelíbí
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- F.l.a.n.e.l.
Vzadu je nějaké fešné TT 
to je ten nejleonovatejsi leon ze vsech leonu
Dan píše:to je ten nejleonovatejsi leon ze vsech leonu
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
ja bych chtel byt : Profi TuzerF.l.a.n.e.l. píše:barry píše:já ne...mě to uráží...felda píše:kdo udělal i ze mě maxi tuner
![]()
![]()
cítím se jako decent tuner...
ty budeš JAPANO DA CULTA STYLE tuner
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
ty bido...to si děláš prdel! tak to respekt...myslel jsem že většina takových lakýrek je dělaná ve firmách...takových tuningů si potom tolik nevážím...V-Y-V-I píše:Krom laku všechno Barry!!! To je spoluzakladatel K&R Tuningu....barry píše:by mě zajímalo co si na tom majjitel udělal sám...![]()
majitel si si teda oprávněně zaslouží můj respekt!!!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
prijdou mi takove moc kosmicke...ale kdo vi....na aute muzou bejt super
I kdyby na tom aute neudelal vlastnima rukama nic, neodsuzoval bych.V-Y-V-I píše:Krom laku všechno Barry!!! To je spoluzakladatel K&R Tuningu....barry píše:by mě zajímalo co si na tom majjitel udělal sám...![]()
A Flaneli???To myslíš vážně s tím TTčkém??Ty vole,to je Best of Tuning Car (za loňský rok v Tuning Cupu) teď už je zase předělený a vypadá ještě nádherněji.
Live4Ride Syndicate
já jsem nechtěl odsuzovat...jen jsem chtěl říct že si takových aut vážím méně...víc mě potěší auto na kterém majitel strávil dva roky života a dá do toho všechno...ano je to o pěnězích...ale i kdybych peníze měl, radši bych si spoustu věcí udělal sám...pro vlastní pocit...Sly píše: I kdyby na tom aute neudelal vlastnima rukama nic, neodsuzoval bych.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
No nevím ani jedny ale když už tak jedině do černých, ty čiré bílé jsou trochu out off....Mr. Yaris píše:Co tomu říkáte???
http://cgi.ebay.de/LED-Rueckleuchten-He ... dZViewItem
Nebo tyhle.
http://cgi.ebay.de/LED-Rueckleuchten-He ... dZViewItem
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
Ja jsem si na svem aute neudelal sam snad jedinou vec. Ale to auto je pro me vsim. I kdyz z nej show car nikdy nebude, vazim si ho, mam z nej radost, je to proste muj fun maker. Kazdy mame jine moznosti, znalosti. Kdybych to umel, urcite bych si stavel auto sam, bez cizi pomoci. Fakt, ze si automechanik nedokaze vytunint sve pc sam bez pomoci profi firmy, ve me osobne nevzbuzuje pocit despektu vuci jeho masince. Tak jako pro pocitacove maniaky muze byt nepochopitelna zalezitost tuning aut, uvedl jsem tento priklad, protoze znam lidi, kteri sypou neskutecne penize i do tuningu pc. Pocitac potom muze (nejenom) vypadat hodne zajimave.
Ale chtel jsem tim jen rict, ze kazdy dela to, co umi a uz i v CR existuje mnoho specializovanych firem, ktere vam vase napady prevedou do reality. Smerem na zapad je to bezna zalezitost a pokud koukame na us, nemecke atd. tuning casopisy, vetsinou nas nenapadne, jetsli si majitel auto poskladal sam. To jen tady u nas v cesku bohuzel stale existuje nejaky druh, nebal bych se to nazvat zavisti, kdy pokud ma nekdo neco hodne povedeneho, okamzite zacneme hledat chyby, ci dalsi veci, jak nekde neco najit. Diky bohu ne vsichni, ale spousty lidi takhle proste premysli.
Barry> Kdyby jsi ty penize mel, naopak by jsi mel mnohem mene casu, jelikoz by jsi je nejakym zpusobem musel vydelavat a uz by jsi nenasel ten cas lezet dva roky pod autem. Je to proste prima umera. Cim vic mas penez, tim mene mas casu.
Ale chtel jsem tim jen rict, ze kazdy dela to, co umi a uz i v CR existuje mnoho specializovanych firem, ktere vam vase napady prevedou do reality. Smerem na zapad je to bezna zalezitost a pokud koukame na us, nemecke atd. tuning casopisy, vetsinou nas nenapadne, jetsli si majitel auto poskladal sam. To jen tady u nas v cesku bohuzel stale existuje nejaky druh, nebal bych se to nazvat zavisti, kdy pokud ma nekdo neco hodne povedeneho, okamzite zacneme hledat chyby, ci dalsi veci, jak nekde neco najit. Diky bohu ne vsichni, ale spousty lidi takhle proste premysli.
Barry> Kdyby jsi ty penize mel, naopak by jsi mel mnohem mene casu, jelikoz by jsi je nejakym zpusobem musel vydelavat a uz by jsi nenasel ten cas lezet dva roky pod autem. Je to proste prima umera. Cim vic mas penez, tim mene mas casu.
Live4Ride Syndicate
no tak jsem nevyzrálý...
asi jsem to špatně napsal...
je pravda že každý umí něco jiného...já neumím nic...ze všeho trošku a dokupy nic...
já jsem nehctěl napsat že je to hnusné auto...
ale milionkrát více si vážím Martinové škudky než tady toho Leona...
já osobně...nikomu jsem ten názor nevnucoval...každý to bere jinak...
asi jsem to špatně napsal...
je pravda že každý umí něco jiného...já neumím nic...ze všeho trošku a dokupy nic...
já jsem nehctěl napsat že je to hnusné auto...
ale milionkrát více si vážím Martinové škudky než tady toho Leona...
já osobně...nikomu jsem ten názor nevnucoval...každý to bere jinak...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
tomoking píše:ja bych chtel byt : Profi TuzerF.l.a.n.e.l. píše:barry píše: já ne...mě to uráží...![]()
![]()
cítím se jako decent tuner...
ty budeš JAPANO DA CULTA STYLE tuner
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D15B2 - prodáno
Je to pravda ale je spousta lidí, u kterých tato úměra nefunguje...mají hodně peněz, protože to jsou rozmazlení fracci boháčů. Taky existují práce, třeba manažerské křesla tady vPraze, co vydělávájí dost přes 100.000 měsíčně.....no a netráví tolik času v práci...je to i hodně o fleku....Sly píše:Ja jsem si na svem aute neudelal sam snad jedinou vec. Ale to auto je pro me vsim. I kdyz z nej show car nikdy nebude, vazim si ho, mam z nej radost, je to proste muj fun maker. Kazdy mame jine moznosti, znalosti. Kdybych to umel, urcite bych si stavel auto sam, bez cizi pomoci. Fakt, ze si automechanik nedokaze vytunint sve pc sam bez pomoci profi firmy, ve me osobne nevzbuzuje pocit despektu vuci jeho masince. Tak jako pro pocitacove maniaky muze byt nepochopitelna zalezitost tuning aut, uvedl jsem tento priklad, protoze znam lidi, kteri sypou neskutecne penize i do tuningu pc. Pocitac potom muze (nejenom) vypadat hodne zajimave.
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D15B2 - prodáno
Ano, je to o tom, co umis. Ten manager, ktery vydelava 100K je urcite dobry v tom, co dela, jinak by nebyl na takove pozici, ve ktere si dokaze vydelat tolik penez. Kazdy umime neco jineho, kazdy jsme dobri v necem jinem. Je jen velmi malo lidi, kteri by zvladli vydelavat hlavou xx(x) tisice a ktomu jeste ve svem volnem case upravovat v garazi sve auto. Z toho duvodu se ja osobne na auta takovych lidi divam bez jakehokoliv podezreni.
Michale> V pohode, ja nenarazel na tebe, nerekl a ani jsem nechtel rict, ze ty takhle premyslis. Mluvil jsem obecne. Jen ve me ten tvuj prispevek evokoval ten myslenkovy pochod, ktery jsem musel napsal.
Pokud ma nekdo vic nez my, prejme mu to. S takovym uvazovanim jsem se setkal v usa a musim rict, ze tam to funguje. Tam ta zast, zavist, pomluvy a dalsi negativni vlastnosti, kterych je v teto republice na kazdem kroku, tak nejak neni. Holt maji prachy, tak si navzajem nezavidi. Ale nechtel jsem tady otvirat okenko radoby chytrych uvah
Michale> V pohode, ja nenarazel na tebe, nerekl a ani jsem nechtel rict, ze ty takhle premyslis. Mluvil jsem obecne. Jen ve me ten tvuj prispevek evokoval ten myslenkovy pochod, ktery jsem musel napsal.
Pokud ma nekdo vic nez my, prejme mu to. S takovym uvazovanim jsem se setkal v usa a musim rict, ze tam to funguje. Tam ta zast, zavist, pomluvy a dalsi negativni vlastnosti, kterych je v teto republice na kazdem kroku, tak nejak neni. Holt maji prachy, tak si navzajem nezavidi. Ale nechtel jsem tady otvirat okenko radoby chytrych uvah
Live4Ride Syndicate