plovouci predek Clio
Moderátor: Idaho
plovouci predek Clio
ahoj. mam dotaz . o vykendu jsem s otcem srovnaval drobet geometrii podle meridla ketere je jakz takz akorat na to a kdyz ted jedu tak auto jakoby plave obcas doleva obcas doprava aniz bych hnul volantem . podotykam ze se hnuly s kulakem (pravym) asi o 0,5cm doprava, protoze kolo bylo do skarpy po obrubniku. jedna se o clio 1,8 16v 1991
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
To me jen tak napadlo ... bych se ho musel zeptat .. neni to zadnej krasavec ale prej hodne malo zere a me s tim ujizdel .. ma to kola na podlozkach takze to sedi .. ja mam 1.4 a mel sem co delat a to ze se toho oba nebojime ... fota tu nemam ale nejak bych to osefoval kdyztak
podpis odstraněn adminem. Ivan
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
No ja jen ... ja sem s nim totiz tuhle mluvil na tema clio 1.8 . je lehce zamraceny, ma cerny skla, podlozky, rok bych to videl na 92 je to asi to co mas ty. jinak nejaka ta koroze ale zacal na ni delat... ja se ho musim fakt zeptat treba me posle nejspis do rite ... on je s nim spokojenej ... no a ten tvuj musi litat dobre ne?? a kolik si bere?? ty si z prahy ?? on taky mozna zes ho treba i nekde videl
podpis odstraněn adminem. Ivan
Re: plovouci predek Clio
mam to sami auto a ten samej problem,obrubnik, koukni se jestli nemas ohnutej tlumic,ted to tu resim vymenil sem rameno svislaky,a dela mi to porad tak jeste skusim vymenit tehlici a tlumic,kdys na to pridu tak dam vedet,a kdys na to prides driv tak mi napis cim to bylo u tebeshotik píše:ahoj. mam dotaz . o vykendu jsem s otcem srovnaval drobet geometrii podle meridla ketere je jakz takz akorat na to a kdyz ted jedu tak auto jakoby plave obcas doleva obcas doprava aniz bych hnul volantem . podotykam ze se hnuly s kulakem (pravym) asi o 0,5cm doprava, protoze kolo bylo do skarpy po obrubniku. jedna se o clio 1,8 16v 1991
jo to znam,zajet si nekam na optiku at ti udelaj sbihavost do plusove tolerance,a pokud to nepomuze tak jsou to odklony a s tema je problem,daji se z venku sehnat ekcentricke srouby pokud je budes chtit tak koukni sem http://www.k-tecracing.com/catalogue.as ... sion&nav=2