Dílna ,fotky,příběhy...
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

- Přílohy
-
- 09062006038.jpg (151.59 KiB) Zobrazeno 1083 x
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dílna ,fotky atd
toje moc pekne..nebylo by vic fotek..??Uz abych mel po skole a makal a mohl vrazet penize do aut...
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hmmm to se mi moc libi...ok i kdyz si myslim ze mam pravdu ze sou na to potreba penize,ale zkus mi to nejak vyvratit...?!ARV6 píše:Jo neco by se naslo... Jo a vsechno nemusi byt nutne o penezich, kdyz je clovek aspon trochu sikovnej![]()
Kdyz si koupis takove auti, pocitam ze se da koupit i za 20 000 v takovem vseljakem stavu,musis se vyvarit,atd..atd...urcite si clovek muze udelat 80% sam,ale i to neco stoji..?!NA kolik to auti vyslo..??Je to takove decentni nepreplacane...

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To auto me vyslo na relativne par penez, ale ja v tom celkem halda prace - nejen moji ale i kamaradu co mi s tim pomahali. A to auto je co se vzhledu tyce vicemene serie krom zadelany znaku na kufru, pominu-li teda podvozek a kola....ja proste nesnasim preplacany svitici stromecky, co se tvari jako ultra mega super rychly auta....
R6 twin turbo + V10 + V12
jj...je to v cerny matovce....a delali sme to s Ladou samihattori_hanzo píše:Tyvole to je úplně jiný auto!Vypadá fakt moc pěkně,klobouk dolů co se ti z toho Radku povedlo udělat!
Btw. ta černá kapota je schválně?Doufám že jo protože vypadá dobře...

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj sem stejnyho nazoru,reknes mi pls na kolik te to auti vyslo..??Jen abych mel prehled az se od neceho budu poustet...V12 píše:To auto me vyslo na relativne par penez, ale ja v tom celkem halda prace - nejen moji ale i kamaradu co mi s tim pomahali. A to auto je co se vzhledu tyce vicemene serie krom zadelany znaku na kufru, pominu-li teda podvozek a kola....ja proste nesnasim preplacany svitici stromecky, co se tvari jako ultra mega super rychly auta....
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to věřím,jste kluci šikovní!V12 píše:jj...je to v cerny matovce....a delali sme to s Ladou samitakze zpracovani neni uplne 100% ale zas me to tesi o to vic

Btw. takže teď se chystáš na kabrio jo?

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No počkej,ty se s ním takovou dobu moříš a pak ho pošleš do světa jo?V12 píše:nezlob se,ale nereknu...pac je to auto na prodej....

✠Luftwaffle✠
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok,jestli uz je vprodeji tak za kolik..??a az ho prodas,zdelis mi to,nebo proste cena je top secret...??V12 píše:nezlob se,ale nereknu...pac je to auto na prodej....
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jasny, material neco stoji... Ale proste kdyz clovek hleda tak najde co potrebuje obcas za zajimavy ceny, ja mam napr. zatim dost kliku co se tyce veci na alfu, o nahradnich dilech nemluvehabitat3 píše:hmmm to se mi moc libi...ok i kdyz si myslim ze mam pravdu ze sou na to potreba penize,ale zkus mi to nejak vyvratit...?!ARV6 píše:Jo neco by se naslo... Jo a vsechno nemusi byt nutne o penezich, kdyz je clovek aspon trochu sikovnej![]()
Kdyz si koupis takove auti, pocitam ze se da koupit i za 20 000 v takovem vseljakem stavu,musis se vyvarit,atd..atd...urcite si clovek muze udelat 80% sam,ale i to neco stoji..?!NA kolik to auti vyslo..??Je to takove decentni nepreplacane...

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no uvidim,ale urcite se do niceho pustim,to bez reci,ale zatim tapu jaky auto.Sice mam par tipu,ale ne a ne se rozhodnout,ale to mam jeste hodne casu..ARV6 píše:Tak jasny, material neco stoji... Ale proste kdyz clovek hleda tak najde co potrebuje obcas za zajimavy ceny, ja mam napr. zatim dost kliku co se tyce veci na alfu, o nahradnich dilech nemluvehabitat3 píše:hmmm to se mi moc libi...ok i kdyz si myslim ze mam pravdu ze sou na to potreba penize,ale zkus mi to nejak vyvratit...?!ARV6 píše:Jo neco by se naslo... Jo a vsechno nemusi byt nutne o penezich, kdyz je clovek aspon trochu sikovnej![]()
Kdyz si koupis takove auti, pocitam ze se da koupit i za 20 000 v takovem vseljakem stavu,musis se vyvarit,atd..atd...urcite si clovek muze udelat 80% sam,ale i to neco stoji..?!NA kolik to auti vyslo..??Je to takove decentni nepreplacane..., ale trebas snizeny pruziny 2t, novy sachs tlumice 1ks 1000,- , ladeny svody az po kat 2500,- (misto 22t) atd... Chce to shanet a mit taky kliku to je jasny ale da se
Prodavam ho za 55k....az bude pryc, tak ti to klidne reknu na kolik me vyslo...ale podle me se podle toho nemuzes ridit, pac sem mel na hodne veci stesti...habitat3 píše:ok,jestli uz je vprodeji tak za kolik..??a az ho prodas,zdelis mi to,nebo proste cena je top secret...??V12 píše:nezlob se,ale nereknu...pac je to auto na prodej....
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je jasny ze se tim nemuzu ridit,ale jen pro predstavu..co vsechno je na tom udelano..??V12 píše:Prodavam ho za 55k....az bude pryc, tak ti to klidne reknu na kolik me vyslo...ale podle me se podle toho nemuzes ridit, pac sem mel na hodne veci stesti...habitat3 píše:ok,jestli uz je vprodeji tak za kolik..??a az ho prodas,zdelis mi to,nebo proste cena je top secret...??V12 píše:nezlob se,ale nereknu...pac je to auto na prodej....
je tam vymenenej motor misto 2.0 2.5, novy cepy,silentbloky,remeny,svicky,termostat atd. atd.habitat3 píše:to je jasny ze se tim nemuzu ridit,ale jen pro predstavu..co vsechno je na tom udelano..??V12 píše:Prodavam ho za 55k....az bude pryc, tak ti to klidne reknu na kolik me vyslo...ale podle me se podle toho nemuzes ridit, pac sem mel na hodne veci stesti...habitat3 píše:ok,jestli uz je vprodeji tak za kolik..??a az ho prodas,zdelis mi to,nebo proste cena je top secret...??
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok diky...V12 píše:je tam vymenenej motor misto 2.0 2.5, novy cepy,silentbloky,remeny,svicky,termostat atd. atd.habitat3 píše:to je jasny ze se tim nemuzu ridit,ale jen pro predstavu..co vsechno je na tom udelano..??V12 píše: Prodavam ho za 55k....az bude pryc, tak ti to klidne reknu na kolik me vyslo...ale podle me se podle toho nemuzes ridit, pac sem mel na hodne veci stesti...
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A to mě třeba vůbec nezajímá,hlavně jestli to máš voe ftuningu!?V12 píše:je tam vymenenej motor misto 2.0 2.5, novy cepy,silentbloky,remeny,svicky,termostat atd. atd.

✠Luftwaffle✠
hattori_hanzo píše:A to mě třeba vůbec nezajímá,hlavně jestli to máš voe ftuningu!?V12 píše:je tam vymenenej motor misto 2.0 2.5, novy cepy,silentbloky,remeny,svicky,termostat atd. atd.

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hmm tak zacnem znova no, nechame si od nekoho poradit, nakoupime laminat, svetylka, bomboniery, sekac hlav, co jeste jsem zapomel?V12 píše:hattori_hanzo píše:A to mě třeba vůbec nezajímá,hlavně jestli to máš voe ftuningu!?V12 píše:je tam vymenenej motor misto 2.0 2.5, novy cepy,silentbloky,remeny,svicky,termostat atd. atd.nemam....rikam ze sem picu tjuuuner

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
mno to bude asi vse....ARV6 píše:hmm tak zacnem znova no, nechame si od nekoho poradit, nakoupime laminat, svetylka, bomboniery, sekac hlav, co jeste jsem zapomel?V12 píše:hattori_hanzo píše: A to mě třeba vůbec nezajímá,hlavně jestli to máš voe ftuningu!?nemam....rikam ze sem picu tjuuuner
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No kdyz tak se poptame nekoho na Essu co se da jeste na auto nalepit...V12 píše:mno to bude asi vse....ARV6 píše:hmm tak zacnem znova no, nechame si od nekoho poradit, nakoupime laminat, svetylka, bomboniery, sekac hlav, co jeste jsem zapomel?V12 píše:nemam....rikam ze sem picu tjuuuner

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring