Tak už mam vejfuk, v autě to skoro slyšet neni, páč ten motor zní stejně, akorát v nižších - spíš volnoběžných otáčkách je slyšet že zní hloubš. Taky při jízdě do kopce kdy musí motor "zabrat" je to v autě slyšet. Skusim ten rezonátor. akej doporuščuješ? Resp. jakou dýlku a tak ....Tom_ píše:no sem zvedavy.Pokud nekuchnes stredak tak to v aute skoro nepoznasOXiDE.cz píše:já to ještě nemam navařený, nejsou lidi, až někdy v tejdnu, pak sem hodim foto a video. Chci to udělat aby to bylo nejtišší, no ale ještě uvidim. Nebudu radši nic plánovatTom_ píše:1.3 50 kw
dobry vyfuk.Kdyztak nahod fotky tvyho auta .ja zadny silencer nemel a byl sem spokojeny ale casem sem si rekl ze ten stredak naharadim rezonatorem a pak se mi to libilo
![]()
jakej ladenej vejfuk na felicii ?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Felda forever
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tady mas ten muj primo videt na aute http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... oodsID=850OXiDE.cz píše:Tak už mam vejfuk, v autě to skoro slyšet neni, páč ten motor zní stejně, akorát v nižších - spíš volnoběžných otáčkách je slyšet že zní hloubš. Taky při jízdě do kopce kdy musí motor "zabrat" je to v autě slyšet. Skusim ten rezonátor. akej doporuščuješ? Resp. jakou dýlku a tak ....Tom_ píše:no sem zvedavy.Pokud nekuchnes stredak tak to v aute skoro nepoznasOXiDE.cz píše: já to ještě nemam navařený, nejsou lidi, až někdy v tejdnu, pak sem hodim foto a video. Chci to udělat aby to bylo nejtišší, no ale ještě uvidim. Nebudu radši nic plánovatja zadny silencer nemel a byl sem spokojeny ale casem sem si rekl ze ten stredak naharadim rezonatorem a pak se mi to libilo
![]()
Audi Coupe Quattro
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: jakej ladenej vejfuk na felicii ?
Připadá Ti to snad jako volnoběh? 

-
- Kontaktovat uživatele:
Jako volnobeh ne,ale roztaci se to pomalu jako by to melo 20kg setrvakIvan píše:Připadá Ti to snad jako volnoběh?

QUATTRO 309 kW
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Voleluke.bean píše:Jako volnobeh ne,ale roztaci se to pomalu jako by to melo 20kg setrvakIvan píše:Připadá Ti to snad jako volnoběh?![]()

- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
to jsou ti zavodniciIvan píše:Voleluke.bean píše:Jako volnobeh ne,ale roztaci se to pomalu jako by to melo 20kg setrvakIvan píše:Připadá Ti to snad jako volnoběh?![]()
A nenapadlo Tě, že člověk může pomalu sešlapávat pedál?

VW PASSAT B5