NISSAN 200SX
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
NISSAN 200SX
Zdar lidi.Už delší dobu mě drží úchylka dobudoucna si pořídit NISSAN 200SX v 1.8i Turbo.Máte s tímto autem někdo nějaký zkušenosti?nebo aspoň kontakty na nějaký lidičky co s tímhle strojem brázdí silnice...dik moc
Re: NISSAN 200SX
Zkus uživatele s nickem Martin_534kmeca píše:Zdar lidi.Už delší dobu mě drží úchylka dobudoucna si pořídit NISSAN 200SX v 1.8i Turbo.Máte s tímto autem někdo nějaký zkušenosti?nebo aspoň kontakty na nějaký lidičky co s tímhle strojem brázdí silnice...dik moc

-
- Kontaktovat uživatele:
www.nismo.cz tam se dovis nejvice,jinak Martin 534 toho vi tez hodne 

-
- Kontaktovat uživatele:
vašku, vašku, kolikátá, že to je už přezdívka?coupe328 píše:www.nismo.cz tam se dovis nejvice,jinak Martin 534 toho vi tez hodne

na nismo.cz toho moc neni, lepší je naše forum

- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale notááááák,alespoň se snažil a ty mu to takhle.....street.racer píše:Nepises nahodou do Autos**rt a tu*ingu? Tam totiz pisou podobny s*ackyAnonymous píše:Jo fakt super auto! Jednou jsem ho řídil. Od 2500 ot/min čekej promíchání obsahu tvého žaludku a následné zatlačení do opěradla, které společně s pískáním turba vytvoří skvělé pocity!![]()

- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvedavej jak by tenhle clovek popsal svezeni v Supre.. Asi ze ho to uplne protlaci sedackou a vyleti patymi dvermi...No_name píše:Ale notááááák,alespoň se snažil a ty mu to takhle.....street.racer píše:Nepises nahodou do Autos**rt a tu*ingu? Tam totiz pisou podobny s*ackyAnonymous píše:Jo fakt super auto! Jednou jsem ho řídil. Od 2500 ot/min čekej promíchání obsahu tvého žaludku a následné zatlačení do opěradla, které společně s pískáním turba vytvoří skvělé pocity!![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Rek bych, ze by vyletel tretimi dvermi a ne patymi.street.racer píše:Jsem zvedavej jak by tenhle clovek popsal svezeni v Supre.. Asi ze ho to uplne protlaci sedackou a vyleti patymi dvermi...No_name píše:Ale notááááák,alespoň se snažil a ty mu to takhle.....street.racer píše: Nepises nahodou do Autos**rt a tu*ingu? Tam totiz pisou podobny s*acky![]()
500 0,9T
-
- Kontaktovat uživatele:
kecáš, ještě si měl na starym autotuningu jinej nick, ale ten si už nepamatujucoupe328 píše:Zatim jen 3:-) u cupra165 jsem pak zapomel heslo a nekdo mi lognul nick,tak jsem se zmenil na cupra.165:-) cili skoro to same a na bmw foru se nemuzu jmenovat cupra,to uznej za vhodnetakze celkove byly tri za 4 roky,to jde,ne?:-)

- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtel jsem napsat neco jako ve smyslu tim zadnim vikem od kufru... Ach ta cestinaMartin_534 píše:hele vy stavíte supru jako pětidvéř?street.racer píše: Jsem zvedavej jak by tenhle clovek popsal svezeni v Supre.. Asi ze ho to uplne protlaci sedackou a vyleti patymi dvermi...super, potřebuju nějaký rodiný auto

Proste vyleti rear hatch, staci?

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jakou supru ? mk3 ? mk4? asi spis myslis mk3 i kdyz rozjebanou mk4 za tolik taky sezenes.Napis idahovi,ten jednu prodava nebo uz ani nevim kolikPustil píše:A za kolik se dá sehnat ta Supra. Jsem totiž dost omezen (70 000) a myslel jsem, že by Nissan nebyl špatnej, Samozřejmě by potřeboval oživit, ale to bych nějak zvládl.

Audi Coupe Quattro
hehe jednu prodávám, ale bez motoru
pokdu by chtel na mobiel .de je motor za 300éček, já mám kompletní supru v dobrém stavu kastle , targa, na papírech, jen do ní dát ten motor ( pokud si ho dovezeš, iudělám.. )
a cena ? za supru pluspapíry bduu chtít kolem 20ti tis..
jinak supru koupíš i za 30tis a budeš muset delat go - cca35-50tis, nebo ji koupíš za 70tis a budeš dělat go stejne
ja ted dovezl jednu top stav, ale plácl jsem se přes kapsu víc než je zdrávo ( a nikomu bych nedoporučoval za surpu tolik dát než si ji trošku prověří od někoho kdo se v nich vyzná - a to není každej automechanik
)
jinak koukni do threatu "práce na supřičce pokračuje" a udělej si předtstavu co t obnáší..

a cena ? za supru pluspapíry bduu chtít kolem 20ti tis..
jinak supru koupíš i za 30tis a budeš muset delat go - cca35-50tis, nebo ji koupíš za 70tis a budeš dělat go stejne

ja ted dovezl jednu top stav, ale plácl jsem se přes kapsu víc než je zdrávo ( a nikomu bych nedoporučoval za surpu tolik dát než si ji trošku prověří od někoho kdo se v nich vyzná - a to není každej automechanik

jinak koukni do threatu "práce na supřičce pokračuje" a udělej si předtstavu co t obnáší..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Zaím jsem ještě na začátku, nejdřív budu muset udělat papíry a pak teprve se vrhnu na auto. Jedno ale vim jistě. Bude to jedno z trojice Nissan 200Sx (S13), Supra Mk.3 nebo Mazda RX 7 FC (prostě starší model, který byl na TM DVD 01/2006). ZAtím vede Supra, ale uvidím. Do konce roku času dost. Jinak díky moc za info.
To nejsou dobrý auta se kteryma jezdit hned po tom co udelas ridicak...Pustil píše:Zaím jsem ještě na začátku, nejdřív budu muset udělat papíry a pak teprve se vrhnu na auto. Jedno ale vim jistě. Bude to jedno z trojice Nissan 200Sx (S13), Supra Mk.3 nebo Mazda RX 7 FC (prostě starší model, který byl na TM DVD 01/2006). ZAtím vede Supra, ale uvidím. Do konce roku času dost. Jinak díky moc za info.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
asi tak nejakrufe píše:To nejsou dobrý auta se kteryma jezdit hned po tom co udelas ridicak...Pustil píše:Zaím jsem ještě na začátku, nejdřív budu muset udělat papíry a pak teprve se vrhnu na auto. Jedno ale vim jistě. Bude to jedno z trojice Nissan 200Sx (S13), Supra Mk.3 nebo Mazda RX 7 FC (prostě starší model, který byl na TM DVD 01/2006). ZAtím vede Supra, ale uvidím. Do konce roku času dost. Jinak díky moc za info.

Audi Coupe Quattro
Pristi rok budu prodavat Skodu 120 LPG s motorem 136 tak kdyz pockas tak ti ji prodam za suuuupppeeeerrrr cenu. Za tech 70 tis. Kc ti k ni dam i zimaky na zadekTom_ píše:asi tak nejakrufe píše:To nejsou dobrý auta se kteryma jezdit hned po tom co udelas ridicak...Pustil píše:Zaím jsem ještě na začátku, nejdřív budu muset udělat papíry a pak teprve se vrhnu na auto. Jedno ale vim jistě. Bude to jedno z trojice Nissan 200Sx (S13), Supra Mk.3 nebo Mazda RX 7 FC (prostě starší model, který byl na TM DVD 01/2006). ZAtím vede Supra, ale uvidím. Do konce roku času dost. Jinak díky moc za info..

jjmoje řeč, s čerstvým řidčákem do supry nelez - ani do dalších co jmenuješ, vím že je to jen o ukázněnosti a že to auto pojede jen to co mu dovolíš, ale ve věku kdy lidi obyčejně řidičák dělají moc ukázněnosti mít nebudeš...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Spatne auta po tom co udela clovek papiry jsou jsou 120tky, favority apod. plecky, ktere jsou radi ze drzi pohromade a jsou v dezolatnim tech. stavu, a ne auta, ktere Pustil jmenoval. Silne auto jede podle toho, jak ho clovek ridi, nejezdi samo. A pokud clovek neni totalni kreten a ma rozum, tak nevidim problem si koupit jako prvni auto Supru ci EVO IX.rufe píše:To nejsou dobrý auta se kteryma jezdit hned po tom co udelas ridicak...Pustil píše:Zaím jsem ještě na začátku, nejdřív budu muset udělat papíry a pak teprve se vrhnu na auto. Jedno ale vim jistě. Bude to jedno z trojice Nissan 200Sx (S13), Supra Mk.3 nebo Mazda RX 7 FC (prostě starší model, který byl na TM DVD 01/2006). ZAtím vede Supra, ale uvidím. Do konce roku času dost. Jinak díky moc za info.
Tot muj nazor, a lidi co si mysli, ze nejlepsi zacinat na 120tce, budiz, at si to mysli, ja jim to nevymlouvam.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Supru delaj i jako rodinnej lift?street.racer píše:Jsem zvedavej jak by tenhle clovek popsal svezeni v Supre.. Asi ze ho to uplne protlaci sedackou a vyleti patymi dvermi...No_name píše:Ale notááááák,alespoň se snažil a ty mu to takhle.....street.racer píše: Nepises nahodou do Autos**rt a tu*ingu? Tam totiz pisou podobny s*acky![]()

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
muzete mi kdyztak poslat nejaky duvody? uvazuju o podobnejch autechTom_ píše:asi tak nejakrufe píše:To nejsou dobrý auta se kteryma jezdit hned po tom co udelas ridicak...Pustil píše:Zaím jsem ještě na začátku, nejdřív budu muset udělat papíry a pak teprve se vrhnu na auto. Jedno ale vim jistě. Bude to jedno z trojice Nissan 200Sx (S13), Supra Mk.3 nebo Mazda RX 7 FC (prostě starší model, který byl na TM DVD 01/2006). ZAtím vede Supra, ale uvidím. Do konce roku času dost. Jinak díky moc za info..

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Bajza
- Kontaktovat uživatele:
Heeej jako věř tomu že bych byl asi na sráč začínat se suprou nebo evemstreet.racer píše:Spatne auta po tom co udela clovek papiry jsou jsou 120tky, favority apod. plecky, ktere jsou radi ze drzi pohromade a jsou v dezolatnim tech. stavu, a ne auta, ktere Pustil jmenoval. Silne auto jede podle toho, jak ho clovek ridi, nejezdi samo. A pokud clovek neni totalni kreten a ma rozum, tak nevidim problem si koupit jako prvni auto Supru ci EVO IX.rufe píše:To nejsou dobrý auta se kteryma jezdit hned po tom co udelas ridicak...Pustil píše:Zaím jsem ještě na začátku, nejdřív budu muset udělat papíry a pak teprve se vrhnu na auto. Jedno ale vim jistě. Bude to jedno z trojice Nissan 200Sx (S13), Supra Mk.3 nebo Mazda RX 7 FC (prostě starší model, který byl na TM DVD 01/2006). ZAtím vede Supra, ale uvidím. Do konce roku času dost. Jinak díky moc za info.
Tot muj nazor, a lidi co si mysli, ze nejlepsi zacinat na 120tce, budiz, at si to mysli, ja jim to nevymlouvam.

Bajza
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT