problem s operatorem

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

problem s operatorem

Příspěvek od Tom_ »

Mam operatora eurotel , a kdyz chci odeslat zpravu tak mit to napise OVERIT SLUZBY PROVOZOVATELE

nevite nekdo co s tim ? jo a reci typu prejdi k t mobile nebo vodafone me nezajimaj. DIky :D
Audi Coupe Quattro

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

a kdyz chci nekomu zavolat tak mi to rekne ze bud nemam kredit,nebo ze mi vyprsela lhuta kreditu a nebo ze mi vyprsela 18 mesicni lhuta simkarty. Co to je za picovinu? kdyz sem si kredit dobil pred cca 1 hodkou :evil:
Audi Coupe Quattro

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

TROY píše:1.zkontroluj jestli nemáš linku č.2
2.zkontroluj zda-li nemáš akticní CLIR na mobilu a přitom službu nemáš aktivní u operátora
3. vyp/zap mobil + zkus im v jinym mobilu
houk
prvni 2 body nechapu a ten treti jo :D
jinak mamm mobil 3310 jo
takze 3 bod sem zkusil a nepomohlo :lol:
Audi Coupe Quattro

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Kámo jak a za kolik dobíjíš?

Protože jestli dobíjíš jenom z bankomatu nebo odněkud za 200,- apod, tak to ti neprodlužuje platnost karty. Musíš (a to teď nevím přesně ty lhůty) každý rok koupit kredit za 500, který ti prodlouží platnost sim na další rok. Každá výše kreditu ti to prodlouží na jinou dobu a taky je to u každého operátora jinak.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Hans píše:Kámo jak a za kolik dobíjíš?

Protože jestli dobíjíš jenom z bankomatu nebo odněkud za 200,- apod, tak to ti neprodlužuje platnost karty. Musíš (a to teď nevím přesně ty lhůty) každý rok koupit kredit za 500, který ti prodlouží platnost sim na další rok. Každá výše kreditu ti to prodlouží na jinou dobu a taky je to u každého operátora jinak.
no kua uz docela dlouhou dobu kupuju jen z bankomatu,cca pres rok sem nevidel normos GO kupon kua :cry: nevis kolik muze stat ta nahrada? :(
Audi Coupe Quattro

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Tom_ píše:

no kua uz docela dlouhou dobu kupuju jen z bankomatu,cca pres rok sem nevidel normos GO kupon kua :cry: nevis kolik muze stat ta nahrada? :(
tak GO kupony jsou myslím za 400 ne? Takže kup kupon za 400, dobij a budeš mít těch 400 + to co jsi si dobil z toho bankomatu

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

problem vyresen.AZ tedka mi prisla zprava ze karta byla aktivovana

DELETE
Audi Coupe Quattro

Jurry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurry »

oni sice něco tvrdí ale na druhou stranu to není pravda...

1) kámoška má Eurotel už asi dva roky ve skříni a vůbec ho nezapínala a teď nedávno ho zapla a normálně fungoval

2) já taky E už nepoužívám ale mám ho zaplej. A operátorka mi řekla, že musím minimálně jednou za 3 měsíce provést hovor(placenej). A s tím dobíjením... prej to dřív nebylo ale teď už by ti to měl prodlužovat i bankomat 8)
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

co udělat když telefon hlásí jinou výši kreditu (špatnou) a na go lince mi automat sděluje správnou?

a trojitej restart nepomohl..... :lol:
Siemens M50
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

mr.modena píše:co udělat když telefon hlásí jinou výši kreditu (špatnou) a na go lince mi automat sděluje správnou?

a trojitej restart nepomohl..... :lol:
Siemens M50
vyřešeno
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“