Co mám ještě koupit?

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

biker píše:
V-Y-V-I píše:
biker píše: kazdy kdo ma VW (snad se trefim do oznaceni VW me nefascinuje) proste motor VR6 jestli se to pise a pokud se super nemilim tak do corrada se davala 2.9 mit turbo?tak mozna to 8)
8)
To určitě né :roll: 2.9 je sincro (4x4),ale rozhodně to není s Turbem....
Ale znám minimálně jeden příklad,kdy si na GII udělal svépomocí 2.8 VR6 T :?: (želva-mimochodem je na prodej)
a cetl jsi ze se ve VW envyznam? protoze vw je :lol: :lol:
napis jedinou vec 8) z toho co jsem popsal ze neni ucelovy 8)
To si potřebuješ přečíst,že si nejlepší,nebo tě najak pořád nechápu...to budeš psát pos každý názor,že ten tvůj je lepší??
Dal to do sekce stylingu,to co píšeš ty,je jak udělat z toho nějaké motorově nadupané VW,ale on chtěl jen samolepku a podobné kraviny... :D
Jestli z toho chce udělat auti,za kterým se lidi otočí,tak ať to prostě šoupne k zemi a dá nějaké hezké límcáky a nejlépe leštěné....Má dobrý základ a byla by škoda ho zmrvit.Ještě by to chtěio čirou dopředu a kristaly dozadu místo těch diod.Pak to bude decentní,ale o to více to ocení znalci,než nějaké spojlery a polepy...... :wink:

A speciálně pro tebe Bikere...jó jsi nejlepší a na tvou křížovku v podobě rady nidko nemá :?:
das Auto

biker

Příspěvek od biker »

super muzu jit do prace VIVY me nepsal ze sem nejlepci :D :)
ne to nepotrebuju slyset :D jen me tak napadlo ze do disku davaji lide sem tam i velke penizky + mnoho plastu 8) tak bych je zucelnil, a lide by se taky otaceli co je dalo na krizovatce 8)
nic kup hodne plastu disky ze se s nima nerozjedes, posli to dolu tak aspon -260, nalakuj bubny na rvavou orange a dej volume na max nezapomen na ksilt dozadu 8) 8)

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mám ještě koupit?

Příspěvek od V-Y-V-I »

Ty jsi vážně magor...Psal jsem něco o nějakých sku*vených plastech??Nevím,no jestli je tohle tvoje představu "stylingu"....
Nikdo tady nic takového nepsal,ale ty to sem vytáhneš a píšeš,jací jsem machři....
das Auto

biker

Příspěvek od biker »

vubec nebylo na tebe takze klidni 8) a nazyvat magorem nekoho koho neznas je magorstvi samo o sobe, ale tve 8) dost bylo ot, ja se vyjadril a ty tez 8)

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Tvemu golfikovi by stačilo: snižit, nové pěkné širší kolečka s límcem, GTI lízatko, přední čiré světla,... 8)

Hlavně nedávej na něj nějaké samolepky, křídkla, mega plasty,... :(

Jinak Bikere zajimavy kviz :roll:
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

biker

Příspěvek od biker »

mate skutecne tak malou slovni zasabu, ze kazdy pise o kvizu?
sorry za to, ale jsou to veci aspon uzitecny, nepisu o zbytecenjch srackach
jen sem si neuvedomil ze jsem ve stylingu,nicmene zda se mi to furt lepci nez kdybych napsal co vetsina, tak bud si ten rebus prectete a budete mit vice,nebo mi nepiste
(tenhle smajlik by se nemel smat :lol: :lol: :lol: :evil:

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Já vim co tam dat...neuno vsude kde je misto...pokud mozno na cely auto samolepky "nou fííír" jeste bych tam dal nejaky mega křídlo a spoustu nadechu a vydechu na kapotu,pak bych asi jeste dal svetlo do vejfuku,svetelny ventylky...atd..a bude to mazec... :) :)

:lol: :lol: :lol:

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

habitat3 píše:Já vim co tam dat...neuno vsude kde je misto...pokud mozno na cely auto samolepky "nou fííír" jeste bych tam dal nejaky mega křídlo a spoustu nadechu a vydechu na kapotu,pak bych asi jeste dal svetlo do vejfuku,svetelny ventylky...atd..a bude to mazec... :) :)

:lol: :lol: :lol:
Haha,to si nalep na svého Peugeota :x
S takovýma radama běž do pr...
das Auto

máca

Příspěvek od máca »

vidis to vebstre, ja ti to rikal hned, auto dolu, kola 9x16 a gti lizatko, proste v jednoduchosti je krasa a jeste koncovkuvyfuku, pac ja sai jako jedinej vim co tam mas za motorizaci :lol: tak tobe ladenej tlumic asi nic neprida :( predni ciry lampy a blinkry uz mas o zadnich svetlech sem ti rel sve....a vy se vyserte na nazory typu flexa....prosteten kluk se v tom zas tolik nevyzna, je mladej, blbej, sorry, a jeste hlda svuj styl, ja mel taku jiny styl pred 10 lety na skodovce a ted nma svym bawu :lol: proste se to meni, viz amogh a jeho fabca, tak mu poradte, ale ja vim ze on je uz stejne rozhodnutej a jen si chce utvrdit svuj nazor, ted treba nakoupi plasty.....a nakonec to stejne sunda a da tam teen origo naraznik, lizo gti, kola.... :?:

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Máca: Ale to tady píšeme už 2 stránky. 8) Jen pár lidí to pořád nebere vážně... :roll:
Aspoň někdo má podobný vkus,jakojá :D
das Auto

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Mimochodem,podle toho výfuku,to je nejspíš TDi,nebo SDi že? :wink:
das Auto

máca

Příspěvek od máca »

jo, je to "rarita" 1997 a SDI pod kapotou, tech moc nejezdi 8)

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

heh,tak zrovna tenhle model má kámoš

Obrázek
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Vyvi> Diky za tu fotku. Fotky feldoveho golfa bohuzel zatim nemame. Hodil jsem ji docasne na nas web. Alespon do te doby, nez budem delat snimky na kalendar.

www.live4ride.org
Live4Ride Syndicate

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Ok 8)
das Auto

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“