Spoilery a mracitka na Opel Tigra

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ála »

a co tohle kluci? :D

Obrázek
Obrázek
Obrázek
OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM

WWW.LEMONWEAR.CZ

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

ty mračítka nene, mně se to líbí tak jak to máš ty, už to máš v laku?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ála »

toitoi píše:ty mračítka nene, mně se to líbí tak jak to máš ty, už to máš v laku?
no musim rict ze tenhle naraznik me docela zaujal,ale ja to chci taky bez narazniku jako treba Amogh,no proste německej čistej styl :D
no v laku to jeste nemam,neco se me dela na motoru,az se to bude lakovat tak i spodek kapoty pujde do bile perlete a celej interier a skorepiny a pak uz jenom stavitelnej -80/80 a jsem spokojenej :D
OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM

WWW.LEMONWEAR.CZ

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

ALES píše:
toitoi píše:ty mračítka nene, mně se to líbí tak jak to máš ty, už to máš v laku?
no musim rict ze tenhle naraznik me docela zaujal,ale ja to chci taky bez narazniku jako treba Amogh,no proste německej čistej styl :D
no v laku to jeste nemam,neco se me dela na motoru,az se to bude lakovat tak i spodek kapoty pujde do bile perlete a celej interier a skorepiny a pak uz jenom stavitelnej -80/80 a jsem spokojenej :D
tak to bude paráda, já se ti s tou svou kapotou tak do měsíce ozvu jo?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“