Turbo kit do imprezy 2,0 160k
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Turbo kit do imprezy 2,0 160k
nazdar, existuje nejaky turbo kit do imprezy 2,0 160k ??? ak ano, kolko by asi vysiel??? diky
Re: impreza
jednodušší, méně pracnější, možná i méně nákladnější bude sehnat motor z WRX, nebo přímo z WRX STIYaris WRC píše:nazdar, existuje nejaky turbo kit do imprezy 2,0 160k ??? ak ano, kolko by asi vysiel??? diky

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
barry tomu nerozumi. Pokud bys sehnal motor z STIcka, tak bude na 99% tesne pred smrti a bude potrebovat generalku. Neco jako turbokit pro tvuj motor urcite existuje, akorat asi ne v CR
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jasně každej motor z STI je před smrtí ty jsi fakt mimoň jak vystřiženej ...sroup píše:barry tomu nerozumi. Pokud bys sehnal motor z STIcka, tak bude na 99% tesne pred smrti a bude potrebovat generalku. Neco jako turbokit pro tvuj motor urcite existuje, akorat asi ne v CR
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
myslím ž ei dkyž ten motor bude před smrtí ( což asi sotva ) tak pořád bude jistejší, levnější a lepší ho vzít a zaplatit GO než to bastlit -- vyplatí se to..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
přesně...Idaho píše:myslím ž ei dkyž ten motor bude před smrtí ( což asi sotva ) tak pořád bude jistejší, levnější a lepší ho vzít a zaplatit GO než to bastlit -- vyplatí se to..
oprava a úprava mrtvýho motoru vyjde líp než předělávat NA na T, jen elektronika může bejt problém, kterej taky není neřešitelnej.. jen musí bejt to srdce, který přenese to že bude člověk lehčí o 30-50kapříků...
myslím si že za 150 by šel z mrtvoly dělat hodně schopnej motor i s elektronikou
a to i přestavba z NA na turbo (a na to můžeš využít lidi z ČR a nekupovat zahraniční kity... jednoho člověka znám a asi se s ním budu opakovat.. se soutěžníma motorama z imprezy má bohatý zkušenosti) by nemusela bejt marná pokud tam dáš vše co je potřeba a ne jen náhrady v podbě 2 těsnění pod hlavu atd...
radsej nekdo zase zavedte tlacitko IGNORE
vela by toho vyriesilo
edit: camaro je minimalne na to, aby pojelo fabcu aj na spiatocke
vela by toho vyriesilo
edit: camaro je minimalne na to, aby pojelo fabcu aj na spiatocke

No vzhledem k tomu co za lidi si to auto kupuje...a co s nim dela...tak si myslim ze se da sehnat OK motor z nejaky rozstreleny WRX STi ....
Nissan Primera 2.0 140ps & VW Golf IV 1.9TDI match2
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
na ebay prodávaj celej čumák s motorem špajzkou ecu, kabelama a zadním diffem
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
je ti špatně curacku?sroup píše:barry tomu nerozumi. Pokud bys sehnal motor z STIcka, tak bude na 99% tesne pred smrti a bude potrebovat generalku. Neco jako turbokit pro tvuj motor urcite existuje, akorat asi ne v CR
neříkal jsem že tomu rozumím...to vůbec...ale je levnější sehnat motor než předělávat...
turbokit existuje a ne jeden...i Prodrive určitě něco má...mrkni na jejich stránky

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
nerozčiluj se on rozumí všemu má Český auto v naftě a touží po US fáru na oktany no řekni nebyl bys taky nasranej ?
P.S. škoda že nevím co mi tu nechal strupáč za canci, nechce mi to někdo hodit do SZ ať se pobavím ? Díky
))
P.S. škoda že nevím co mi tu nechal strupáč za canci, nechce mi to někdo hodit do SZ ať se pobavím ? Díky

je to zvláštní člověk...tvoří nová slova (curack) a hlavně soudí lidi i když je nezná...MarauderZ28 píše:nerozčiluj se on rozumí všemu má Český auto v naftě a touží po US fáru na oktany no řekni nebyl bys taky nasranej ?
P.S. škoda že nevím co mi tu nechal strupáč za canci, nechce mi to někdo hodit do SZ ať se pobavím ? Díky))
po americe touží a koupí české auto...

já toužím taky tak jsem na začátek koupil aspoň US verzi Japonce než našetřím na Mustanga KR

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
turbokit jako takovy jsem nevidel, jednodussi je prehodit cely motor ... a hlavne nezapomenou na ridici jednotku nebo nikam nedojedes ... a co to je za 160k Imprezu? Zadna takova se nedelala.
2 liter 160 koni teraz to kamos kupil tak asi se delala 

Ted se dela nove je to 2.0 klasika Boxer a ma 118kW coz je uz docela prijemny prechod pro toho kdo nechce slabocha a na WRX (sti) nema pac se da poridit za opravdu slusny penize...
GTI 25JUBI
Sorry, ani ve snu me nenapadlo ze se jedna o uplne novou subarku
tak krom pridani turba musi vymenit prevodovku, brzdy a podvozek
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych spis rekl ze tomu tady nerozumis ty:) Bez si radsi slepovat male WRCcka:)sroup píše:barry tomu nerozumi. Pokud bys sehnal motor z STIcka, tak bude na 99% tesne pred smrti a bude potrebovat generalku. Neco jako turbokit pro tvuj motor urcite existuje, akorat asi ne v CR
Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto
presne tak ... ja sem turbokit na imprezu jeste nevidel, proc by to nekdo vyrabel kdyz se dela WRX a je jednodussi a levnejsi prehodit motor
ok ja som sa len pytal ci take daco je keby nahodou...