Chtěl bych vědět co si o tom myslíte.Mě se to líbí a jako barvu na to nejlépe použít??Dík.A jestli by jste neměli někdo nějaké fotky takto udělaných agregátů děkuji.
kazda vrstva laku je jen cesta k horsimu odvodu tepla z bloku...Ale pokud se to nekomu libi tak treba komax je asi nejlepsi volbou z pohledu zivotnosti.... ale ja osobne bych sel cestou lesteni....
na bloku nejdřív byla nějaká barva ve spreji od motipu , jenže po roce šel motor zas ven na par uprav (viz foto v komplet stavu), takže se musela obrousit
ted tam je modrá metla (foto holýho bloku s pár věcma) a drží v poho -základem je všechno kam přijde barva 100% odmastit , jinak se to oloupe
tepelnýho vedení bych se nebál - přeci jen podstatnou část tepla odvede chladící kapalina a olej , pokud je olejovej chladič... , navíc to je celkem zanedbatelná hodnota...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
To je ale zase až moc světlí a na tom by bylo vidět uplně všechno.To já nepotřebuju.Jde mi o to aby se to za chvíli neolopalo a nevypadalo to vyblitý o to jde.
mně se ten můj motor taky pořád nezdá, ale vyndávat ho kvůli barvení nechcu, tak co poradíte?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
A jakou značku a typ barvy byste doporučili na blok a na převodovku? Určitě nějakou na vyšší teploty ale jakou?
Můj motor je teď v tomto stavu takže než se vrátí do auta tak bych ho chtěl dát do barvy (stříbrný) tak prosím poraďte co je nejlepší
převodovku bych nechla jak jen, jen vyčistit - je to hliník jako svody, a co se týče bloku, oderzit a potom vzít načerveno nebo černo.stříbrnou ne, spíše nejakou tmavší barvu ( tm. červená ) protže se bude rychle prášit nakonec po pár km by nešlo poznat co to je
značku ti asi neporadím, al ebudu bedlivě sledovat zkušenosti co sem kdo napíše
BTW tuším že Beaver má modře blok, co se ho zeptat jakou značku nebo typ barvy použil??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
klasická barva ve spreji, nebo modrá metla- nevím co za výrobce.. rozhodně sme pro světlejší barvy, protože pak můžeš sledovat případný úniky kapalin... z praktickýho hlediska to je sice na prd..ale u motoru ve kterým je nemálo peněz je lepší vědět že z něj něco chčije, nebo je tam netěsnost a řešit to v čas než pozdě...
jo a k tem barvam by me to taky zajimalo.. ptz kupovat za nekrestansky peniz spešl barvy urcene primo do morotoveho prostoru - se mi dvakrat moc nechce...
Laconi píše:Jo abych to uved na pravou míru tohle na fotkách zpískal Idaho ten v tom má prsty
co plánujete pane Lakono?