Brzdy, podvozek atd.
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brzdy, podvozek atd.
no tak to je pořádná skříňka....
by stálo za to udělat vlastní sekci jenom o skyovi
to by byl seriálek...
kadopádně tiše závidim a přeju
ty první foty vypadaj jak z muzea

to by byl seriálek...
kadopádně tiše závidim a přeju

ty první foty vypadaj jak z muzea

HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
barbucha: diky 

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
http://www.drift-forum.cz/viewtopic.php?t=692xenon04 píše:by stálo za to udělat vlastní sekci jenom o skyovi![]()
to by byl seriálek...
kadopádně tiše závidim a přeju![]()
ty první foty vypadaj jak z muzea![]()

wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rad bych pridal dalsi fotky, ale mam bohuzel provizorni PC Win98 a nemam zadny FTPko.... Snad zitra nebo pozitri taky neco pridam 

zajimalo by me jak moc si kageki na brabuchovi namasti kapsu... nerikejte mi ze ste jeste nikdo nenasel nekoho drazsiho nez StreetRicera a Fáju
a pozor! STREETRICER. Vsechna pismenka jsou spravne! zadne nechybi, zadne neprebyva, zadne neni spatne
Lukaash: dík už jsem to prolouskal 
vážně paráááda

vážně paráááda

HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sroup: Zajimalo by mne, dle jakych podkladu takto soudis. Je to tezky, kdyz nevidis do zkutecnych nakladu a nevidis kolik stoji doprava, clo, DPH a ostatni naklady. Navic abys mohl rikat, ze si na tom namastime kapsu, musel by jsi vedet nase nakupni ceny, a to Ty nevis. Takze hod zpatecku a zamysli se nad sebou. Jen mimochodem, take nechapu Tvoje prekrucovani meho nicku.
kaamo, ricere ja te nesoudim, akorat jsem se ptal. Mas pravdu, ze do toho nevidim, ale to jen proto, ze's mi nic neukazal. Dokud mi teda neukazes jak malo vydelavas, muzu rikat ze si mastis pé..kapsu? nee me akorat jde o to ze vsechno co jsem videl od spageti-ricers me prislo straslive drahe. to je vsechno.
jo a sorry za to zkomoleni nicku..
jo a sorry za to zkomoleni nicku..
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
for Street - on je blázen takže vůbec nepřemejšlej a neodpovídej a nereaguj ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MarauderZ28: Dik... vzdycky se nejsem jistej jestli jsem ja kokot nebo protejsek, tak radsi premyslim nad tim co kdo napise 

Hele, to že jseš z Marsu ještě neznamená že si nemůžeš zjistit ceny dílů v japonsku. Když to uděláš a porovnáš s cenou jakou jsem tady uvedl třeba u těch brzd, zjistíš že to rozhodně předražený nenísroup píše:nerikejte mi ze ste jeste nikdo nenasel nekoho drazsiho nez StreetRicera a Fáju

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
hele fakt na něj nereaguj on je maximální magor a schýzař jako prase, včera měl v podpisu že chce pořádnou ameriku dneska japonce a zejtra Tramborgíny Dvoutakto ... Co taky čekat od znásilněný slepice od orla stačí kouknout na avatar ...
Jinak už to jakej je debil svědší to, že si myslí, že Skyline GTR má náhon na prdel ...
Jinak už to jakej je debil svědší to, že si myslí, že Skyline GTR má náhon na prdel ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
barbucha píše:No já přesně nevím, celkovou částku mi Pavel spočítá příští týden. Odhaduju že brzdy se všema poplatkama a dopravou 75-80tis. A podvozek bude darda, na to radši myslet nebuduDaveS píše:Parada.... na kolik vysly brzdy? a podvozek?
Kdyz jsou prachy,tak je vsechno snazsi.

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
jaryn72 píše:
Může bejt, ale taky nemusí. Navíc já nejsem ani zdaleka tak zazobanej jak si asi mnozí myslí

- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
barbucha píše:jaryn72 píše:
Může bejt, ale taky nemusí. Navíc já nejsem ani zdaleka tak zazobanej jak si asi mnozí myslí
Tak to nemyslim.Pokud neco chci a jsou na to prachy,tak si to koupim.A pokud nejsou,tak neco pro to delam,aby byly.A kdyz uz jsou,tak je vse jednoduzsi.

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
me by zajimalo kdo si dela prdelky, protoze nevim, jak clovek co tu je par dni, muze mluvit o Fajfkovi, ktery sem chodi jednou za cas...MarauderZ28 píše:for Street - on je blázen takže vůbec nepřemejšlej a neodpovídej a nereaguj ...

Jinak Barbucho dilky vypadaj skvele, uz se tesim az te nekde uvidim

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.