Spatne chytani motoru...

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Spatne chytani motoru...

Příspěvek od habitat3 »

Sem tam mi nechce naskocit motor u moji 106 je to rok 98 a obsah 1.0.Kdyz otocim klicek do druhe polohy slysim cerpadlo,ale kdyz chci nastartovat,tak ne a ne chytit,pak znovu otocim klickem do druhe polohy a pak az chytne,nevite cim to muze byt..??

diky

a sry ze to davam sem,do poruch a oprav nikdo moc nechodi...

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Spatne chytani motoru...

Příspěvek od Bordel »

nevim proc to davas do pokecu, kdyz tu mas specialni sekci :mad:
a nevim podle ceho soudis, ze tam nikdo nechodi, kdyz je tam kazdej den nekolik novejch prispevku
prasouvam
Naposledy upravil(a) Bordel dne 21 čer 2006 15:15, celkem upraveno 2 x.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Re5t

Příspěvek od Re5t »

já mám taky ten problém... :cry: chytne to až tak na po 3-4 udělal sem kompletní výměnu svíček,oleje,filtru a dělá to pořád auto mám opel vectra A 1.6.i r.v.91 kdybi někdo veděl tak napište.... jo a sry zato že sem se tu vetřel ale opravdu už nevím co stím :cry:

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Re5t píše:já mám taky ten problém... :cry: chytne to až tak na po 3-4 udělal sem kompletní výměnu svíček,oleje,filtru a dělá to pořád auto mám opel vectra A 1.6.i r.v.91 kdybi někdo veděl tak napište.... jo a sry zato že sem se tu vetřel ale opravdu už nevím co stím :cry:
me to chytne hned na podruhy...ale nevim cim to je...fakt netusim..

lůmák

Příspěvek od lůmák »

mě se šíleně furt dokola seká startér u feliny... stačí mi teda přes rychlost do toho strčit a pak už to jde, ale je to šíleně otravný...
<a title="PETA2.com" href="http://www.peta2.com?c=3307">[img]http: ... -31x88.gif[/img]</a>

"Zvířecí maso jsem vždy jedl s určitým pocitem viny. " -Albert Einstein-

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

lůmák píše:mě se šíleně furt dokola seká startér u feliny... stačí mi teda přes rychlost do toho strčit a pak už to jde, ale je to šíleně otravný...
Tak ho sundej a rozeber.Jer to strašně jednoduchý.A přístup taky v pohodě.
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

lůmák

Příspěvek od lůmák »

mirek999: oukej... on byl nedávno měněnej, ale zdá se mi, že po chvilce se zase zkurvil...
<a title="PETA2.com" href="http://www.peta2.com?c=3307">[img]http: ... -31x88.gif[/img]</a>

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

No tak s tim něco udělej je to to nejednodušší auto který znám.Lepší přístup i než Š120.
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

lůmák píše:mě se šíleně furt dokola seká startér u feliny... stačí mi teda přes rychlost do toho strčit a pak už to jde, ale je to šíleně otravný...
To bude vadná volnoběžka, stojí to pár korun a pokud jsi trochu zručnej, tak to zvládneš vyměnit sám, jen to musíš celý kuchnout 8)
Největší drbárna bude akorát se sundáním pojistnýho kroužku (jakoby segrovka) a pak už tu volnoběžku jen stáhneš z hřídele a dáš novou ;)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

a nebo v prdeli setrvak

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Bulda píše:a nebo v prdeli setrvak
To spíš ta volnoběžka, páč když odejde, tak ten startér visí (zůstavá v záběru) 8)

Potom mně ještě napadla jedna věc, a to vadnej spínač startéru, že by zůstával seplej, ale v tomhle už si moc jistej nejsem ;)
Naposledy upravil(a) SPEEDY dne 22 čer 2006 17:21, celkem upraveno 1 x.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

SPEEDY píše:
To spíš ta volnoběžka, páč když odejde, tak ten startér visí (zůstavá v záběru) 8)
to jo ale taky kdyz to odeslo tak brzo novej starter tak budou v prdeli zuby na setrvaku vyndej to a koukni na oboje

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Bulda píše:
SPEEDY píše:
to jo ale taky kdyz to odeslo tak brzo novej starter tak budou v prdeli zuby na setrvaku vyndej to a koukni na oboje
Záleží, jestli "novej", nebo špatně udělanej repas..

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

to je fuk zkontroloval bych oboje kdyz uz to bude venku zato nic neda

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Bulda píše:to je fuk zkontroloval bych oboje kdyz uz to bude venku zato nic neda
jj 8)

SkejT

Příspěvek od SkejT »

habitat3 píše:Sem tam mi nechce naskocit motor u moji 106 je to rok 98 a obsah 1.0.Kdyz otocim klicek do druhe polohy slysim cerpadlo,ale kdyz chci nastartovat,tak ne a ne chytit,pak znovu otocim klickem do druhe polohy a pak az chytne,nevite cim to muze byt..??

diky

a sry ze to davam sem,do poruch a oprav nikdo moc nechodi...
jestli ti nesepne vubec starter,tak bych sel rovnou na spinaci skrinku.Casto se stava,ze po delsi dobe pouzivani se takove mensi plastove casti specou a musi se to nekdy vycistit,pokud to nepujdeč tak bych to rovnou vemenil.Pokud ti ale sepne starter,tak je to uplne neco jineho :P

lůmák

Příspěvek od lůmák »

SPEEDY píše:
Bulda píše:
SPEEDY píše: To spíš ta volnoběžka, páč když odejde, tak ten startér visí (zůstavá v záběru) 8)
Záleží, jestli "novej", nebo špatně udělanej repas..
bojim se že b) je spravne ... jinak diky za rady

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“