Málo? na surpu je to drahéMike Mad píše:co ze za tak malo? kde je zakopanej pes? za kilko je to dobrej kousek, neco malo detuzingu a je krasavec.

Turbgny s epohybují za 40-55tis.. tahle je hezká a cena je nadhodnocena právě tím tuzingem..
Moderátor: Zemi
Málo? na surpu je to drahéMike Mad píše:co ze za tak malo? kde je zakopanej pes? za kilko je to dobrej kousek, neco malo detuzingu a je krasavec.
streete... ty mi štveš.. za 85tis ji vezmustreet.racer píše:Ted je na prodej dokonce za 100
No me to nerikej, ja ji neprodavam a ani tu cenu neurcuju, ani to nesprostredkovavamIdaho píše:streete... ty mi štveš.. za 85tis ji vezmustreet.racer píše:Ted je na prodej dokonce za 100vím že je to podpásovka, ale to je cena na které jsem ochoten začít jednat... - pokdu trošku sleví ( třeba bez kol a podobně.. )
samozřejmě finální slovo až ji uvidím, ale pokud Kageki bude držet záruku za zpodek ( jak sji mi říkal do telefonu ) jsem ochoten do toho jít..
chápu, kdyby kageki ( nebo kdokoliv co za něco stojí ) nesl záruku za plnou go ( vršek i spodek ) tak bych neháddal ani o 150tis...street.racer píše:No me to nerikej, ja ji neprodavam a ani tu cenu neurcuju, ani to nesprostredkovavamIdaho píše:streete... ty mi štveš.. za 85tis ji vezmustreet.racer píše: Ted je na prodej dokonce za 100vím že je to podpásovka, ale to je cena na které jsem ochoten začít jednat... - pokdu trošku sleví ( třeba bez kol a podobně.. )
samozřejmě finální slovo až ji uvidím, ale pokud Kageki bude držet záruku za zpodek ( jak sji mi říkal do telefonu ) jsem ochoten do toho jít..![]()
Kazdopadne neslevi urco, s tim pocitej... Jinak rucit muzeme akorat za kliku a lagry, taky jedina vec kterou budeme delat
Odhaduju tak pristi vikend, zalezi, kdy bude hotova klika... a hlavne jestli bude v pohodeIdaho píše:chápu, kdyby kageki ( nebo kdokoliv co za něco stojí ) nesl záruku za plnou go ( vršek i spodek ) tak bych neháddal ani o 150tis...street.racer píše:No me to nerikej, ja ji neprodavam a ani tu cenu neurcuju, ani to nesprostredkovavamIdaho píše: streete... ty mi štveš.. za 85tis ji vezmuvím že je to podpásovka, ale to je cena na které jsem ochoten začít jednat... - pokdu trošku sleví ( třeba bez kol a podobně.. )
samozřejmě finální slovo až ji uvidím, ale pokud Kageki bude držet záruku za zpodek ( jak sji mi říkal do telefonu ) jsem ochoten do toho jít..![]()
Kazdopadne neslevi urco, s tim pocitej... Jinak rucit muzeme akorat za kliku a lagry, taky jedina vec kterou budeme delat
víš sám - bavili jsem se o tom těsnění..
no uvidíme.. jakmile ji bude možno skouknout ( kastli a podvozek ) tak mi dej vědět, motor bychom projeli až to budete mít hotové ( přibližně kdy ??) kdyžtak bych mu pujčil
to mi povídej, dej vědět, prašule by měl mít v pondělí... poku dbude motoricky v pohodě ( projedeme ) a bude ochoten změřit výkon na brzdě - ověření - tak bych mu s ní možná pomohl, hlavně mne zajímá to turbo, pokud to bdue CT26 tak s tímhle výkonem je těsně před smrtí..street.racer píše:Odhaduju tak pristi vikend, zalezi, kdy bude hotova klika... a hlavne jestli bude v pohodeIdaho píše:chápu, kdyby kageki ( nebo kdokoliv co za něco stojí ) nesl záruku za plnou go ( vršek i spodek ) tak bych neháddal ani o 150tis...street.racer píše: No me to nerikej, ja ji neprodavam a ani tu cenu neurcuju, ani to nesprostredkovavam![]()
víš sám - bavili jsem se o tom těsnění..
no uvidíme.. jakmile ji bude možno skouknout ( kastli a podvozek ) tak mi dej vědět, motor bychom projeli až to budete mít hotové ( přibližně kdy ??) kdyžtak bych mu pujčil
no na nd mi tu stojí okruhovka, potom tu mám druhou kompletní jen bez motoru ale kastle TOP stav, a ted tahle, s tou se dá jezdit a velice příjemně, není to žádný trhač asfaltu ( je porste seriová ) ale jede hezky a když si člověk ve volném čase lehce pohraje tak není co řešit...Placenta píše:Idaho, uprimne si cvok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vsechno se hodi, na nahradni dily? Nebo pojezd?
Tak na stránky sem koukal....mooooc hezkýIdaho píše:btw.. kdo je trošku rozumnej ví kde hledat, po postoji jaký k této stavbě ( neoficiálně ) zaujala většina "fundovanějších" členu TF - a ani jim nestálo za to mi to říci do očí - považuji zveřejnování detailnějších informací za zbytečné....
Jj, já uf teď taky....děkujem za vysvětlenístreet.racer píše:Idaho: Uz jsem plne v obraze
jj vím, a myslím že víc jak můžeš poznatViking píše:Ta červená je fakt pěkná a vypadá zachovale