CorsaClub.cz - hlaste se ;o))
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
CorsaClub.cz - hlaste se ;o))
Uvažoval někdo o založení klubu vyloženě a jen pro vůz Corsa B ???
Zdravím všechny Corsáky - 6.12.06 - magické datum pro nás, protože právě byl spuštěn nový CorsaClub české republiky, jediný který nám tu ještě chyběl!!! Tak se hlaste, ať je nás co nejvíc ;o) více info na straně 6.
Velbloud
Zdravím všechny Corsáky - 6.12.06 - magické datum pro nás, protože právě byl spuštěn nový CorsaClub české republiky, jediný který nám tu ještě chyběl!!! Tak se hlaste, ať je nás co nejvíc ;o) více info na straně 6.
Velbloud
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Re: Corsa B Club ???
Asi nekdo jo... Myslim ze se jmenuje Ozzy_VitaOzzy_Vita píše:Uvažoval někdo o založení klubu vyloženě a jen pro vůz Corsa B ???
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Erik píše:Asi nekdo jo... Myslim ze se jmenuje Ozzy_VitaOzzy_Vita píše:Uvažoval někdo o založení klubu vyloženě a jen pro vůz Corsa B ???
www.corsa-a.cz tam byla naka odnoz, ale klido udejete www.corsa-b.cz hosting zaridim, jen si nekde sezente domenu a zbytek je v pohode... neomezene mista i DB !!!!
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rozumím tomu jako koza petrželi..milosh píše:www.corsa-a.cz tam byla naka odnoz, ale klido udejete www.corsa-b.cz hosting zaridim, jen si nekde sezente domenu a zbytek je v pohode... neomezene mista i DB !!!!
Nevím já na něj koukal a zdá se mi takovej nepřehlednej aspoň já se v něm nevyznámErik píše:Na jnakou Corsa B club asi budou malo aut...
Lepsi bude asi club pro vsechni Corsi...
Ten uz je, Corsa-A-cz pretim bilo jen pro Corsa A, ale tedka pro vsechni!
Jste tam uz nahlaseni?
http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 
kdybych na to mel cas tak ho klido udelam, ale nemam 
tak ja vam zaridim domenu a misto na serveru ale nekdo uz se do toho musi pustit, co?
www.corsa-b.cz ????
podle me www.corsa.cz pokud je domena volna by byla lepsi, aby tam mohly byt i novejsi modely, coz?
www.corsa-b.cz ????
podle me www.corsa.cz pokud je domena volna by byla lepsi, aby tam mohly byt i novejsi modely, coz?
Já jsem v corsa clubu co udělal Duke..tzn. Corsa-a... ale jestli bude nějaký Corsa - b club, mile rád se přidám ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Re: Corsa B Club ???
tak si vymyslete kdo vam udela web, forum neni problem 
ale uz to nestiham...
ale uz to nestiham...
http://corsaclub.dbs.sk/
to je nový slovensko - český corsa club... tak co Corsáci, pomůžem ho rozjet??? ;o))
to je nový slovensko - český corsa club... tak co Corsáci, pomůžem ho rozjet??? ;o))
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Re: Corsa B Club ???
... no jo, ale jak ? Nemůžu se ubránit pocitu, že je tu nás B ..ečkovejch máloVelbloud píše:http://corsaclub.dbs.sk/
OPEL CORSA B 1.2 16V ECOTEC
není málo... je jich dost.. a už se začíná objevovat i celkem dost upravenejch... tak se tam přihlaš .. napiš WURMImu...paluš píše:... no jo, ale jak ? Nemůžu se ubránit pocitu, že je tu nás B ..ečkovejch máloVelbloud píše:http://corsaclub.dbs.sk/
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion na stopro.. koukni, že tam nejsou jen všichni "tuneři" .. jde o to, že si tam můžem vyměňovat zkušenosti jako např tady s tím osvětlením.. a podobně.... nevíš co se může hodit...Kabosh píše:mám serii
má cenu se tam přihlašovat?
Paluš: auto nemusíš dodělávat.. já myslím, že ho dodělám až tak za padesát let
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion