jsou to patnáctky, Dezent N
velikostně to asi není to pravý ořechový, ale limit byly původní pneu a taky dávat na 105 hp auto něco extra velkýho by nebylo až tak nejlepší

ahoj, díkyARV6 píše:Peknou Alficku ma pan otec![]()
Doufam ze se objevis(te) 1.7. na Hradcanech nebo v Plzni... ? Melo by to urco stat za to
http://www.alfaromeoclub.cz/index.php?r ... newsid=222
předpokládám že na těch 15" je guma 195/65 R15 tudíž průměr je roven 50,775cmSkala píše:Po vzhledový strance by tam určitě byli 17ctky lepší,ale na druhou stranu už by to na nich tak neakcelerovalo,takže já chvalím
Myslímbarry píše:předpokládám že na těch 15" je guma 195/65 R15 tudíž průměr je roven 50,775cmSkala píše:Po vzhledový strance by tam určitě byli 17ctky lepší,ale na druhou stranu už by to na nich tak neakcelerovalo,takže já chvalím
kdyby dal 17" s pneu 195/40 R17, tak by průměr činil 50,98cm...opravdu si myslíš, že by se akcelerace tolik změnila???
ale asi šlo o to auto oživit, kola mu sluší a když už byly pneu tak to chápu...
185/65 r15barry píše:předpokládám že na těch 15" je guma 195/65 R15 tudíž průměr je roven 50,775cmSkala píše:Po vzhledový strance by tam určitě byli 17ctky lepší,ale na druhou stranu už by to na nich tak neakcelerovalo,takže já chvalím
kdyby dal 17" s pneu 195/40 R17, tak by průměr činil 50,98cm...opravdu si myslíš, že by se akcelerace tolik změnila???
ale asi šlo o to auto oživit, kola mu sluší a když už byly pneu tak to chápu...
Tohle mě vždycky vrtá hlavou,ale už jste měl někdy čas to zkoušet,jak akceleruje auto s 15 a pak 17,protože bych neřekl že to bude horší o moc,max naky desetinky.Skala píše:Po vzhledový strance by tam určitě byli 17ctky lepší,ale na druhou stranu už by to na nich tak neakcelerovalo,takže já chvalím
Amuse píše:Tohle mě vždycky vrtá hlavou,ale už jste měl někdy čas to zkoušet,jak akceleruje auto s 15 a pak 17,protože bych neřekl že to bude horší o moc,max naky desetinky.Skala píše:Po vzhledový strance by tam určitě byli 17ctky lepší,ale na druhou stranu už by to na nich tak neakcelerovalo,takže já chvalímTak testoval to někdo