Mikael píše:A co ho treba pustit a nechat ho jet???
Tyvole měsíc má Hondu a už všem přikazuje aby pouštěli džapanýs pawr na silnici před sebe!
Jinak neviděl jsi včera Střepiny?U reportáže o nejošklivějších autech jsem se málem udusil když prohlásili že Saaby jsou "hranatý krabice s opuchlejma nárazníkama který se můžou líbit jenom estetickýmu zoufalci"
taky sem si hned vspomnel ale rikaly ze maji dobry motory
Ja na vam na nejakej NISMO Powa seru.A to ze mam japonce me nijak netankuje.Malokdo dela motorky a v tom bohuzel japanese vedou.Co se da delat.Na Sveda nemam penizky.A starsi Saaby sou krabice.Protoze Svedy nezajima estetika,ale na prvnim miste bezpecnost.Taxe to holt nekde projevit musi.
Mikael píše:Ja na vam na nejakej NISMO Powa seru.A to ze mam japonce me nijak netankuje.Malokdo dela motorky a v tom bohuzel japanese vedou.Co se da delat.Na Sveda nemam penizky.A starsi Saaby sou krabice.Protoze Svedy nezajima estetika,ale na prvnim miste bezpecnost.Taxe to holt nekde projevit musi.
Měl jsi si koupit Husaberga nebo KTM a měl by jsi klid...
Mikael píše:Ja na vam na nejakej NISMO Powa seru.A to ze mam japonce me nijak netankuje.Malokdo dela motorky a v tom bohuzel japanese vedou.Co se da delat.Na Sveda nemam penizky.A starsi Saaby sou krabice.Protoze Svedy nezajima estetika,ale na prvnim miste bezpecnost.Taxe to holt nekde projevit musi.
Měl jsi si koupit Husaberga nebo KTM a měl by jsi klid...
Jenze v tom je ten problem.Starsiho Sveda nebo Rakusana nema smysl brat a na novy nemam.Takze... "make your choice"
Mikael píše:Měl jsi si koupit Husaberga nebo KTM a měl by jsi klid...
Jenze v tom je ten problem.Starsiho Sveda nebo Rakusana nema smysl brat a na novy nemam.Takze... "make your choice" [/quote]
A co motorky á la Ural a tak?
Tak jsme se se Zvookym a Koubasem byli dneska podivat na BMW sraziku v Himmelkronu....jako vzdy kdyz nekam jedu se Zvookym nebyla nuda Ja jsem si tam pripadal jak v sedmym nebi vsude sama brambora... Tenhle sraz me utvrdil v tom, ze na nejaky tjuuning akce v cechach nema śkoro cenu jezdit... Par fotek sem nahodim behem par dni..
mno jo no selhala maličko navigace ale byla aspon show, jinak musim rict že jako nefanda BMW jsem tam pred spoustou aut smekl klobouk a nekolik jich vyfotil, sraz byl fakt relax i pro nekoho jako jsem ja a nebylo tam VW, je to o nečem jinym a pritom je to par km od baraku....fakt nadhera a super akce
no je videt ze mentalita českych a polskych tuzeru nezklamala, ted jsem koukal do archivu TV Nova a co tam nevidim, jak nejaky blbeček zranil lidi na srazu v Hradci....fuck česky srazy