budíky cupra R style
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
budíky cupra R style
líbí nelíbí?

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: budíky cupra R style
Přijde mi to, nebo je to nějaý nakřivo?
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
jo dál jsem ty dva velký nakřivo páč jsem to dement dělal skoro za tmy, co se dá dělat přilepený to tam už je a ručičky jsem musel překlabrovat aby to měřilo správněFáboš píše:Přijde mi to, nebo je to nějaý nakřivo?

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Tommy-cupra
hádám že popisky jsou jiný že?Tommy-cupra píše:no neni to primo cupra r ale je to good
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hmm a co na to kontrolky..asi moc nesvitej ne...toitoi píše:jo dál jsem ty dva velký nakřivo páč jsem to dement dělal skoro za tmy, co se dá dělat přilepený to tam už je a ručičky jsem musel překlabrovat aby to měřilo správněFáboš píše:Přijde mi to, nebo je to nějaý nakřivo?
jinak neni to uplne nejhorsi ale moc nic

ja tam mel neco podobnyho a slo to ven a udelal jsem bile podsviceni a je to bomba

- Tommy-cupra
je to v tom stylu ale neni to ono,ale jsou hezky,vypada to goodtoitoi píše:hádám že popisky jsou jiný že?Tommy-cupra píše:no neni to primo cupra r ale je to good
SEAT LEON CUPRA
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pekny pane
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
jen některý svítí třeba z půlky, jo já bych taky nejradši podsvítil celou palubku komplet modře, ale u vás oktaviánů to přímo takhle někdo nabízí a má s tím už nějaký ty zkušenosti....Baurak píše:hmm a co na to kontrolky..asi moc nesvitej ne...toitoi píše:jo dál jsem ty dva velký nakřivo páč jsem to dement dělal skoro za tmy, co se dá dělat přilepený to tam už je a ručičky jsem musel překlabrovat aby to měřilo správněFáboš píše:Přijde mi to, nebo je to nějaý nakřivo?
jinak neni to uplne nejhorsi ale moc nic
ja tam mel neco podobnyho a slo to ven a udelal jsem bile podsviceni a je to bomba
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj delaj to kluci z clubu a fakt bombicetoitoi píše: jen některý svítí třeba z půlky, jo já bych taky nejradši podsvítil celou palubku komplet modře, ale u vás oktaviánů to přímo takhle někdo nabízí a má s tím už nějaký ty zkušenosti....

jen skoda,ze to je nakrivo.Me osobne by to vadilo
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to pěkný,ale je na hovno,že je to nakřivo takže jediná rada.Udělal bych to znova je to odfláknuté a myslím,že tabe to taky mrzí.Znám to člověk už na to nevidí,ale chce mít hotovej výsledek a něco se vždycky posere-mluvím z vlasních zkušeností.Opravdu se nevyplácí pospíchat,přiděláš pak naopak více práce.Škoda no mohlo to bejt pěkný jo a ty loga jsou hnusný.
Optimismus pramení z nedostatku informací 

já si pomale zvykám, ale až se mně někdy bude chtít, tak to asi sundám a srovnám...SkejT píše:jen skoda,ze to je nakrivo.Me osobne by to vadilo
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
az na ty znaku pekny..
- Black Racer
- Kontaktovat uživatele:
ono te to pomalu zacne nahlodavat,tak to stejne za nejaky ten patek narovnas.Jinak bile pozadi nic nepokazi,lepsi nez tam mit nejaky nahaty zenskytoitoi píše:já si pomale zvykám, ale až se mně někdy bude chtít, tak to asi sundám a srovnám...SkejT píše:jen skoda,ze to je nakrivo.Me osobne by to vadilo

problém je ten, že jsem to tam lepil no, takže to půjde hůřSkejT píše:ono te to pomalu zacne nahlodavat,tak to stejne za nejaky ten patek narovnas.Jinak bile pozadi nic nepokazi,lepsi nez tam mit nejaky nahaty zenskytoitoi píše:já si pomale zvykám, ale až se mně někdy bude chtít, tak to asi sundám a srovnám...SkejT píše:jen skoda,ze to je nakrivo.Me osobne by to vadilo
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
hezký, ale to jak je to nakřivo by mě teda brutálně sralo
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
hlavně jak ty kontrolky teď vvítěj když je to hozený o takovej kus ? až se rozsvítí blinkr bude ti blikat airbag ne ? 
P.S. ten nápis CITY se rozsvítí když jedeš ve městě ?

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
ty budíky a to pozadí jsou každej díl zvlášť, takže blinkry v pohoděMarauderZ28 píše:hlavně jak ty kontrolky teď vvítěj když je to hozený o takovej kus ? až se rozsvítí blinkr bude ti blikat airbag ne ?

a není to šoupnutý, jen trošku nakloněný, takže pár kontrolek svítí dobře, u nkěterejch jenom třeba část, ale v těch budíkách jsou vždycky ty co se rozsvítí a hned zhasnou po nastartování, takže zase tak hrozný to není, každopádně předělám to někdy
a to city, to ještě ulehčuje posilovač, třeba při parkování, ale já s tím jezdím furt