Ahoj lidicky, som tu noví a preto vás chcem aj touto cestou pozdraviť, a povedať ľuďom ktorý sú za toto fórum zodpovedný veľké DAKUJEM, samozrejme aj vám všetkým ktorý tu prispievate a delíte sa o svoje skúsenosti.
To čo napísal Honza, si zaslúži „nobelovku tuning“

a úplne súhlasím ale ak sa pozrieme na začiatok tuningu, tak ja si myslím že tuning začína láskou k autom , takou tou vášňou a potom následným upravovaním a o odlíšením sa od iných ako napísal Honza. Ale ide predovšetkým o nejaký vzťah k tím autam, a možno pravé k tomu jedinému ktoré vlastnime a z ktorých chceme spraviť krásavice. A to sa dá aj jednoduchou úpravou, veď aj žena nemusí mat kilo make-up(u) na tvary aby bola krásna a príťažlivá.
K tomu filmu „the fast furious“, je to veľmi pekný film a myslím si že on to všetko odštartoval celu tu naháňačku za tuningom na slovenskú. Lebo bežný človek , priznám sa napríklad ja

, aj keď som mal vzťah k autom od maličká, nevedel som o takých veciach na auto ako je nitro, ECU, turbo, atd... ale aj o ďalších veciach tykajúcich sa vonkajšku auta... a tam vlastne sa to všetko začalo, a od toho filmu vlastne aj prišla na trh hra s názvom need fos speed underground , ktorú isto každý dobre poznáte, kde sme mali možnosť si zajazdiť na rôznych autách, upravených podľa našich predstav. Ja som vtedy vlastne dostal takú tu myšlienku a myslím že asi sa veľa tunerov s ňou stotožňuje, že také tuninigove auto je lepšie ako sériovo vyrábané ferrari napriklad a myslím že aj často výkonnejšie
Ja osobne som začínajúci nadšenec tuningu, no úž teraz ma to chytilo tak, že neviem čo s tým budem robiť, lebo aj pracovať treba
Ale verím že nájdem na tomto fóre veľa ľudí ktorý mi poradia, pomôžu a dajú nejaké radi na začiatok , no ale to úž v inej téme, takže pokračovanie nabudúce.
majte sa