tak sorry no, ale me to pripadne proste blbost, nemam zadnej novej design, jenom jeden blbej napis to je vsechno, proc kvuli tomu menit svetla??toitoi píše:hej ty se musíš hned vztekat, jak mám vědět žes je odřel, a na zkoušku, páč tady někdo psal ať zkušíš jak to vypadá k tomu novýmu designu co teď máš neamogh píše:a proooc jsem je sundal protoze jsem je odrel o sloup tak je tam budu vracet??
ja vim jak na aute vypadaj, mel jsem je tam pres dva roky, tak proc na zkousku? co tim vyresim?
nemyslím přímo tohle ale přijde mně že všechno co ti napíšu já svůj názor tak musíš začít nervit a mít úplně opačnej názor a tak, máš proti mně něco? klidně mně to řekni, já to unesuamogh píše:tak sorry no, ale me to pripadne proste blbost, nemam zadnej novej design, jenom jeden blbej napis to je vsechno, proc kvuli tomu menit svetla??toitoi píše:hej ty se musíš hned vztekat, jak mám vědět žes je odřel, a na zkoušku, páč tady někdo psal ať zkušíš jak to vypadá k tomu novýmu designu co teď máš neamogh píše:a proooc jsem je sundal protoze jsem je odrel o sloup tak je tam budu vracet??
ja vim jak na aute vypadaj, mel jsem je tam pres dva roky, tak proc na zkousku? co tim vyresim?
jinak sem to tu nekde psal ze sem je odrel
tak to uz je moc velkyTROY píše:Jo od pana tykeeevaamogh píše:to asi nehrozi(( ale to novy snizeni by se ti mohlo libit
ale koukal jsem ted v TM na inzerat na Modern Line 5*100 za 12000 ale jenom 7,5*16, jednodilny,ale tohle se mi krutě líbí 20" zenetti wheels a na ebayi je k mání za 21000 €
[img ]http://img163.imageshack.us/img163/2231/bora44xz.jpg[/img]
Už je to OK
Tak to je drsná BoraTROY píše:Jo od pana tykeeevaamogh píše:to asi nehrozi(( ale to novy snizeni by se ti mohlo libit
ale koukal jsem ted v TM na inzerat na Modern Line 5*100 za 12000 ale jenom 7,5*16, jednodilny,ale tohle se mi krutě líbí 20" zenetti wheels a na ebayi je k mání za 21000 €
Už je to OK
no je to boraMr.Bean píše:To neni bora ne? to vypada spis na golfa 4 variant se svetlama z bory. A ty audinacky kola proste zeru, sou fakt nadherny.amogh píše:me se libi tahle
A kdy tam budes davat ty pruziny? Kdyztak to pak vyfot.(a co tlumice?)
co ja vim tak v americe kdyz si chtel kombika tak si mel jen boru(proto nekteri amici po vzoru evropy davaji na boru variant predek z golfa) v evrope sou zas golfy variant a bory ne(soudim podle toho co si vsimam a co sem nekde videl. nejsem si jistejMr.Bean píše:Aha. Vypada to uplne jak golf. A jeste mne zaujalo, ze ta bora nema zpetny zrcatko, takovy veci fakt nechapu.pocasi(Jarmil) píše:no je to bora![]()
bora je vlastne golf variant akorat s jinym predkem
vyrabelo se oboje jak GolfIV variant tak Bora combi, lisili se pouze cumakem a urovni vybavMr.Bean píše:To neni bora ne? to vypada spis na golfa 4 variant se svetlama z bory. A ty audinacky kola proste zeru, sou fakt nadherny.amogh píše:me se libi tahle
A kdy tam budes davat ty pruziny? Kdyztak to pak vyfot.(a co tlumice?)
Mám na tebe prosbu , nejezdíš po okruhu ??? A dneska ráno směr Letnany ??? Já tě totiž dost často potkávám a nevím jestli jsi to ty nebo ne ???amogh píše:no a neco z pod poklicky, ztatim jen pokusne nasazene (pro stourali)
to lízo jsem dlopooouho zvazoval protoze jsem se nechtel opicit ale kdyz jsem zjistil ze je za primo cenu a jeste ze tam pasne bez jakehokoliv rezani a spetneho svarovani tak mi to proste nedalo, koneckoncu na fabce ho nikdo nema