Amogh Combi Styling - absolutne decentne
jj to sem jááá, na okruhu jezdim denne 
lizo ze zuzuje, musiii, protoze i ten prekryt je zespodu sikmy, proto jsem tam dal prave tohle protoze lizatko s rovnou hranou by na nem nesedelo, naopak kdyz jsem daval lizatko pod prevlek od elisplastu tak tam muselo jit rovne
jaky dve diry myslis?? to nechapu, lizo ma diru da se rict pouze uprostred a ta prave perfektne navazuje na pricky v narazniku az me to prekvapilo
porblem list uz jsem popisoval driv a pripominam to i o prospevek výše, nechci zadni rusit ani davat do laku, naopak rad bych doplnil listu na predek...otazkou je jak to bude vypadat z toho mam obavu

lizo ze zuzuje, musiii, protoze i ten prekryt je zespodu sikmy, proto jsem tam dal prave tohle protoze lizatko s rovnou hranou by na nem nesedelo, naopak kdyz jsem daval lizatko pod prevlek od elisplastu tak tam muselo jit rovne
jaky dve diry myslis?? to nechapu, lizo ma diru da se rict pouze uprostred a ta prave perfektne navazuje na pricky v narazniku az me to prekvapilo

porblem list uz jsem popisoval driv a pripominam to i o prospevek výše, nechci zadni rusit ani davat do laku, naopak rad bych doplnil listu na predek...otazkou je jak to bude vypadat z toho mam obavu
Touran BMM
Re: Amogh Combi Styling - absolutne decentne
no podle me prave takle je to to prave orechove
me se to proste libi
naopak se mi nelibi ten prekryt samotnej pce mi vadi ta zesikmena spodni hrana, stejne tak jako mi vadi u predniho narazniku serioveho
prave pri pohledu z boku jak ty rikas to lizo vyrovna to zesikmeni
proto takle

naopak se mi nelibi ten prekryt samotnej pce mi vadi ta zesikmena spodni hrana, stejne tak jako mi vadi u predniho narazniku serioveho
prave pri pohledu z boku jak ty rikas to lizo vyrovna to zesikmeni
proto takle

Touran BMM
no este zadek by mohl sednout 
jooo to si rikam taky ze seriovej predek ladi nejvic, jenze je moc vysoko a kdyz jsem tenhle prevlek sehnal za 1500 káčééé tak bylo rozhodnuto

jooo to si rikam taky ze seriovej predek ladi nejvic, jenze je moc vysoko a kdyz jsem tenhle prevlek sehnal za 1500 káčééé tak bylo rozhodnuto
Touran BMM
proc moc spar? ta lista sparu vlastne zakreje ze jo 

Touran BMM
no je pravda ze by to bylo asi nejjednodussi i nejeestetictejsi, ale kdyz me se ty moje cerny perletovy listy tak zalibily a jeste k tomu to skoro nikdo nema, je mi proste uplne lito je poslat do pryc
)

Touran BMM
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
přesně. Ale oba víme, že dokovad něbude vzádu něcoco by lícovalo líniema spolu s předkem, tak to nebude úplně to pravý ořechovýamogh píše:otazka je co neco ze jo

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
aha. no tak to je problemamogh píše:maysner píše:no myslim ze by tam nemusel vypadat spatne nastavec ze sport paketu
??????? na combika v zivote nebyl, pouza PAris ho mela to byla jedina vyjimka

sem si to neuvedomil
Naposledy upravil(a) maysner dne 29 čer 2006 14:39, celkem upraveno 1 x.
BA3 21044 ESPEX line 1.7i, r.v.1996
BA3 21061 БлацкЯцк 1.7i, r.v.1984
BA3 21061 БлацкЯцк 1.7i, r.v.1984
na jedinym autě na kterym byl, byla studie fabči paris, jinak se nevyráběl..je to tak? 
edit: sorry..už to tady je

edit: sorry..už to tady je
Naposledy upravil(a) Georgerob dne 29 čer 2006 14:39, celkem upraveno 1 x.
Grafický servis | www.georgerob-design.cz
je, proste jediny co se k tomu hodi je elis plast
jenze
je to laminat
blbe pasuje
budu mit problem s parkovacima cidlama
co potom muj vejfuk?
atd atd
jenze
je to laminat

blbe pasuje