4x4 + turbo ???
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
4x4 + turbo ???
Jaké auto doporučíte a proč?
Chci auto na blbnuti na okreskách, na okruh se jenom tak nedostanu.
Případně nahoďte i odkaz do bazaru.
Zajímají mě rozdíly v pořizovací ceně u srovnatelných generací, technické rozdíly a náklady na provoz a údržbu.
Předem díky
Chci auto na blbnuti na okreskách, na okruh se jenom tak nedostanu.
Případně nahoďte i odkaz do bazaru.
Zajímají mě rozdíly v pořizovací ceně u srovnatelných generací, technické rozdíly a náklady na provoz a údržbu.
Předem díky
TOYOTA CELICA ST165 & ST205
Re: 4x4 + turbo ???
Osobně z těch co jsi uved tak Subaru jezdí jich tu celkem dost maj skvěle vyřešenej pohon 4x4 . A je to ikona .
U všech uvedenejch počítej spotřebu 10+ ( osobně se pod 11 nedostanu ani na dálnici při 100 )

CARTECH Tuning CENTRUM
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru
Alfa Romeo 155 Q4

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
nejdostupnejší na pořízení bude celciea a subaru ( u celicy si nejsem jistzej typem ale 4x4 T tu jezdí dost a ej jich plná anonce ) Eclispe ve 4x4 a turbu budeš shánět horko těžko zase tolik jich tu není..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
jinak co se mi hrozně líbio tak SUbaru leone couep, je to 4x4 , 1,8T a pohybuje se v cenách kolem 20-35tis.. hezký svezení, dělalo se i ve 4dv..
je top těžké auto, al eza tu pořiyovací cenu a vzhledem k množství aut na vrakáčích se to dá přežít, trošku odlehčit, zvedenout plnicí tlak, nebo jít do verze Karburátor + turbo
je top těžké auto, al eza tu pořiyovací cenu a vzhledem k množství aut na vrakáčích se to dá přežít, trošku odlehčit, zvedenout plnicí tlak, nebo jít do verze Karburátor + turbo

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
lidi, díky za postřehy, jen tak dále
já jsem původně Subaru řadil až na konec svého seznamu, ale teď jsem potkal známého, který Celicu nahradil Imprezou (r.v.99). Říkal, že ovladatelnost je díky nižší váze lepší než u čeldy a zaplatil za to 200tis.(opravované auto, s roční zárukou)

já jsem původně Subaru řadil až na konec svého seznamu, ale teď jsem potkal známého, který Celicu nahradil Imprezou (r.v.99). Říkal, že ovladatelnost je díky nižší váze lepší než u čeldy a zaplatil za to 200tis.(opravované auto, s roční zárukou)
TOYOTA CELICA ST165 & ST205
hmm pokud v limitu 200tis , tak bych asi kouknul po subaru SVX,, tuším že na argentinské stojí zrovinak 3.3 . vypadá hezky ale neslyšel jsem to navrčený, taky jedna z mých model 

heh flexa rulez..

Anebo Lancer či Skyline taky 4x4 turbo 

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Tahni dementematitchka píše:TOYOTA SUPRA 4x4!!
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
ty voe přesně...teď mě to fakt zmátlo..GReddy píše:se vzdycky kouknu jen na avatar a vzdycky si rikam co to zase pise marauder za picoviny a pak si uvedomim ze to je tenhle...to tady neni zadnej admin??
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
celicu, 323, eclipse i integrale seženeš v čechách do kila, impreza jede líp a i proto stojí min dvounásobek. impreza těží z toho že je lehká (1230 myslim) a moc dobře zatáčí i v serii. navíc na ní seženeš špéru kam se ti zachce, což já do celici přední neseženu. další auto je třeba audi 80 quattro 2,3 5válec hitachi ECU 170ps co s ní jezdí slováček valašku, trochu mu chybí koně, ale řikal že se tam dá dát kratší stálej z jinýho modelu a pak se to zlepší. tahle audina má nezkutečnej zvuk a torsny od quattra dobře fungují, určitě líp jak všechny klasický středový visco diffy v celice, impreze, integralle i cosworthu který jsou po 15-20 letech provozu mrtvý. S2 má sice taky super diffy ale už je moc těžká, navíc dost ceněná, takže už radši tu imprezu.
jinak malá ukázka slováčkovýho umění na sněhu z valašky zde:
http://marty.fired.cz/valaska_slovacek.wmv
podotýkám že to auto je v serii, jen zvednutý o 2cm a s koni tlumičema.
jinak malá ukázka slováčkovýho umění na sněhu z valašky zde:
http://marty.fired.cz/valaska_slovacek.wmv
podotýkám že to auto je v serii, jen zvednutý o 2cm a s koni tlumičema.
Naposledy upravil(a) martin dne 25 črc 2006 12:10, celkem upraveno 1 x.
- leggatstreetcars
- Kontaktovat uživatele:
jednoznacne S2, GTR nebo Subaru GT - jedno z tech prvnich "vaha"
S2 se daji sehnat dobre VENKU cca 4500eur
o dobry GTRo nezavadis a kdyz jo, tak to bude raketa
, ale to doslova i na silnici
(jedno bylo asi pred masicem na prodej v annonci v sekci "zavodni specialy" Frajer byl asi kantare financne, ale uz tam neni
)
a subara GT je solidni kara, da se sehnat kolem 250K a daji se s tim delat psi kusy
Vse ovsem zalezi na tobe a tve srajtofli, hod s ni poradu a dej vedet - jinak preju hodne stesti ve vyberu
S2 se daji sehnat dobre VENKU cca 4500eur
o dobry GTRo nezavadis a kdyz jo, tak to bude raketa

a subara GT je solidni kara, da se sehnat kolem 250K a daji se s tim delat psi kusy
Vse ovsem zalezi na tobe a tve srajtofli, hod s ni poradu a dej vedet - jinak preju hodne stesti ve vyberu