News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
Re: News Tuning Karviná
doyle je dnes floorball?
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Já vím, jsem nesehnal floorbalku
Sem se tam těšil celý den..hold příště musím pro floorbalku už v pondělí. Sem slyšel že remíza, takže dědci zas nadávali co
Sem chyběl, ale za to jsem si už alespoň foukl nárazníky do plniče 

Už změnil kolesa,ty šílené co na tom měl,byly to 19´ prodal,ptotože se s tím,prý nedalo jezdit 

das Auto
Taky si myslím.....to bych nenechával před barákem...předevčírem nám chtěli vykrást 105 kokoti, by mě zajímalo co ti čuráci tam chtěli najít....nic nevzali....byli to nějací amatéři.....zmohli se jen na odchlípnutí gumy u oken....Uňak píše:pěkné autko ale to by mi v karviné hned někdo objel klíčem

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
Robik píše:Taky si myslím.....to bych nenechával před barákem...předevčírem nám chtěli vykrást 105 kokoti, by mě zajímalo co ti čuráci tam chtěli najít....nic nevzali....byli to nějací amatéři.....zmohli se jen na odchlípnutí gumy u oken....Uňak píše:pěkné autko ale to by mi v karviné hned někdo objel klíčem
Mozna ue se chteli jenom vyspat.....tam u vaseho baraku chodi furt ti
dva bezdaci
HELE,MÁM ZAJÍMAVÍ INFO.... Ty 19´ co byly na tom Leonu,co jsem dával na fotkách,před pár dny.Koupil to nějaký borec na FABII !!
Snad brzy dodám foto
Snad brzy dodám foto

das Auto
to tam bude sedet ....... me se ty kola libily moc!!
tak jelikož se Norekingovi nechce čekat na Moma Corse 3 týdny na plecháčích...dočasný upgrade jeho kol...
bohužel díky velkému profilu (215/45) se s tím nedá jezdit ale nevypadá to zle...

bohužel díky velkému profilu (215/45) se s tím nedá jezdit ale nevypadá to zle...

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
ten buben je sqelej.....neni ani videt 

Hura, uz sundal ty priserne zadni lampy. Krom toho zadniho kridla a predni masky to neni zle.
Live4Ride Syndicate
Kridlo mi tam neladi, zda se mi, ze rusi ladne krivky vozu
A maska. Nelibi se mi ten ovalny prurez u chladice. Zkusil bych to vyresit jinak. Zamlouva se mi kombinace cirych prednich lamp s chrom housingem vs modra barva, takze bych zkusil snad chromovanou masku a hlavne jiny tvar. Tak to vidim ja, ale netvrdim, ze je to spravny usudek 

Live4Ride Syndicate

skoda ze nemam u sebe foto kary jeho brachy...

Myslíš "Green fucking bitch wood color"?remix píše:![]()
![]()
skoda ze nemam u sebe foto kary jeho brachy...![]()
![]()

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

No asi budu jediný, ale křídlo mi připadá dobré, dává tomu autu neobyčejnost, vyjímečnost, alespon to není tuctovka jako mnoho jiných tuningů...
Maska....taky by to chtělo myslím změnu ale chrom si myslím asi ne....to by vypadalo asi docela dost divně...
Maska....taky by to chtělo myslím změnu ale chrom si myslím asi ne....to by vypadalo asi docela dost divně...

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D15B2 - prodáno
no jo ale origoš fiesta ma takhle kulatou masku, jine nejsou, jedine ji udelat celou znovu a to ja osobne bych nezvladl treba...