ŘIDIČI SPOJTE SE PROTI BOD SYSTÉMU
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
ŘIDIČI SPOJTE SE PROTI BOD SYSTÉMU
Co takhle zablokovat pomalou jízdou prahu!
Přece nebudem jak ovce pořád poslouchat!
Silnice rozmrdané,dálniční známka zase zdraží na 1200Kč za rok.
Benzín neůnosně drahý a ještě taková buzerace!!!
To toho namáte dost SPOJ ME SE!!!!!
Přece nebudem jak ovce pořád poslouchat!
Silnice rozmrdané,dálniční známka zase zdraží na 1200Kč za rok.
Benzín neůnosně drahý a ještě taková buzerace!!!
To toho namáte dost SPOJ ME SE!!!!!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: ŘIDIČI SPOJTE SE PROTI BOD SYSTÉMU
to by chtelo nekdy, kdy je Praha prujezdna a to mozna ve tri rano
:D:D

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Zase další sedláci co si myslí, že je jen Prahá a venkov. Vylište si s vaší Prahou
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
TOYOTA CELICA ST165 & ST205
Leone, presne tak !!!!!
Ale co se tyce bodovyho systemu, me to nevadi a jen jsem rad ze se to tady uklidnilo a lidi uz nejezdej jako prasata (samozrejme oktavky kravej kde muzou i ted, dnes jsem to zase videl, "tuning klub" turbo debils)
Ale co se tyce bodovyho systemu, me to nevadi a jen jsem rad ze se to tady uklidnilo a lidi uz nejezdej jako prasata (samozrejme oktavky kravej kde muzou i ted, dnes jsem to zase videl, "tuning klub" turbo debils)
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
milosh: no uklidnilo, plno lidi jede 40max a clovek se nikam poradne nedostane, ale to snad bude jenom ted ze zacatku kdyz sou lidi priposrany ze nevedi co maj cekat
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
bilance za 2 dny???? jen se můžu zasmát ...milosh píše:Leone, presne tak !!!!!
BMW E36 Touring ///M-paket
Jezdim s GPS 48 a pohoda 
Mno, nevim jak jinde ale tady v UL uz lidi jezdej minimalne tyden v klidku...
Musime se naucit jezdit 50 !!!!

Mno, nevim jak jinde ale tady v UL uz lidi jezdej minimalne tyden v klidku...
Musime se naucit jezdit 50 !!!!
Tady nejde se naucit jezdit 50, 90 a 130! Nevim, ze si to vsichni spojujete s dodrzovanim rychlosti! To tu platilo i pred zavedenim tohoto systemu, nebo ste to nerespektovali?? Ja dodrzuju predpisy, vse mam poradku, jen mi chtej sebrat ridicak za to, ze mam urpaveny auto, navalit pokutu jak blazen a jeste 6 bodu dolu...!! to je prece blbost a myslim, ze tohle mela byt hlavni starost tuneru! Stary, schnily, nebrzdici skodovky klidne nechaj jet...Tohle ja proste nechapu... 

Jo tak s timhle s tebou suhlasim !!!DaNNy píše:Tady nejde se naucit jezdit 50, 90 a 130! Nevim, ze si to vsichni spojujete s dodrzovanim rychlosti! To tu platilo i pred zavedenim tohoto systemu, nebo ste to nerespektovali?? Ja dodrzuju predpisy, vse mam poradku, jen mi chtej sebrat ridicak za to, ze mam urpaveny auto, navalit pokutu jak blazen a jeste 6 bodu dolu...!! to je prece blbost a myslim, ze tohle mela byt hlavni starost tuneru! Stary, schnily, nebrzdici skodovky klidne nechaj jet...Tohle ja proste nechapu...

Jen dodam ze podobnejch silenosti (typu skoda,zigul,avie) je na silnicich mnohem vice. Stejne tak jako svatecnich ridicu, kteri mi dost casto pijou krev vic nez kdejakej frajer na dalnici ve 150 !!!

- Cosworth
- Kontaktovat uživatele:
Nechapu jak nedko muze rict, ze mu nevadi bodovej system jedine ze by jezdil MHD
souhlas, já jediný za co by mě mohli jebat je nějakej ten styling, jinak jezdím většinou předpisověFirearms píše:Jo tak s timhle s tebou suhlasim !!!DaNNy píše:Tady nejde se naucit jezdit 50, 90 a 130! Nevim, ze si to vsichni spojujete s dodrzovanim rychlosti! To tu platilo i pred zavedenim tohoto systemu, nebo ste to nerespektovali?? Ja dodrzuju predpisy, vse mam poradku, jen mi chtej sebrat ridicak za to, ze mam urpaveny auto, navalit pokutu jak blazen a jeste 6 bodu dolu...!! to je prece blbost a myslim, ze tohle mela byt hlavni starost tuneru! Stary, schnily, nebrzdici skodovky klidne nechaj jet...Tohle ja proste nechapu...![]()
Jen dodam ze podobnejch silenosti (typu skoda,zigul,avie) je na silnicich mnohem vice. Stejne tak jako svatecnich ridicu, kteri mi dost casto pijou krev vic nez kdejakej frajer na dalnici ve 150 !!!

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Cosworth píše:Nechapu jak nedko muze rict, ze mu nevadi bodovej system jedine ze by jezdil MHD

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Akorat ridici prasata na to nadavaj !!!!
No nevím jestli je taková prasečina, když nepustiš chodce na přechodě, abys musel dostat 4 bodíky 

Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
Vyndej prdel z auta a zkus chodit chvíli pěšky a uvidíš jak je to příjemný.Scully píše:No nevím jestli je taková prasečina, když nepustiš chodce na přechodě, abys musel dostat 4 bodíky
Volvo V70 D5, 2003
Si delas srandu ne....dyg chodci se chovaj jak nejvetsi prasata a sou schopny ti tam vlitnout i kdyz vi ze to nemas sanci ubrzditHonza píše:Vyndej prdel z auta a zkus chodit chvíli pěšky a uvidíš jak je to příjemný.Scully píše:No nevím jestli je taková prasečina, když nepustiš chodce na přechodě, abys musel dostat 4 bodíky

proto se má po městě jezdit pomalu, abys ho nepřejelChevron píše:Si delas srandu ne....dyg chodci se chovaj jak nejvetsi prasata a sou schopny ti tam vlitnout i kdyz vi ze to nemas sanci ubrzditHonza píše:Vyndej prdel z auta a zkus chodit chvíli pěšky a uvidíš jak je to příjemný.Scully píše:No nevím jestli je taková prasečina, když nepustiš chodce na přechodě, abys musel dostat 4 bodíky

A to já s tebou vyjímečně souhlasimmilosh píše:Akorat ridici prasata na to nadavaj !!!!

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
sou to hovada vsichny jezdej jak se ma je to na hovno
jo jenom oktavkymilosh píše:Leone, presne tak !!!!!

Octavia Combi 1.8 20V turbo + fáčko
jo tak to mas pravdu. isiel som 55 na vypadovke z brna v nedelu o 4 rano, a zasluzil by som 2000 pokutu a tie body. jake som ja prasa! vrah! mohol som tam prejet stovky ludi!milosh píše:Akorat ridici prasata na to nadavaj !!!!
este ze som slovak a tu body nejsu.

to si vyjímka u nás jezdi motorkaři přes vesnici místy 140-170km/h a když nějakej zastavi a dostane přes držku od nejakeho tatika,co mu tam litaj děcka,tak se pak moc diviTrhyy píše:A to já s tebou vyjímečně souhlasimmilosh píše:Akorat ridici prasata na to nadavaj !!!!Ale zase na druhou stranu když někdo jede 53km/h na 50 a dostane pokutu jako hovado a eště body dolu, tak to je celkem drsný
Mě třeba nedělá problémy ject ve vesnici 50, pouštět chodce atd., ale mimo vesnici se přiznám 90 nejedu
, protože to prostě na motorce nejde, tam je moje jediný riziko že bych platil