ŘIDIČI SPOJTE SE PROTI BOD SYSTÉMU
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: ŘIDIČI SPOJTE SE PROTI BOD SYSTÉMU
a nech nezabudnem.
chodcou treba pustat. len problem je, ze pedestriani ta nechaju cakat, a pojdu po jednom za sebou jak husicky aj 5minut.
a ked sa clovek ponahla, ale povie si ze pustim babku, a nechaju ho stat par minut pri zastavke elektricky (a za nim sa tvori zacpa), tak ho chut, pustat tych smradov tak nejak prejde.
a hajzlikoch, ktory ti ochotne skocia pod kola, o takych ani nehovorim.
ked som videl chlapika curaka, co zdvihol pravacku, a skocil na prechod stvorprudovky (kde sa jazdi 60+) pricom sme z tej 60ky flekovaly, tak to uz je sila.
jak hovori moj kamarat, zrazis kokota a zavru ta za cloveka...
chodcou treba pustat. len problem je, ze pedestriani ta nechaju cakat, a pojdu po jednom za sebou jak husicky aj 5minut.
a ked sa clovek ponahla, ale povie si ze pustim babku, a nechaju ho stat par minut pri zastavke elektricky (a za nim sa tvori zacpa), tak ho chut, pustat tych smradov tak nejak prejde.
a hajzlikoch, ktory ti ochotne skocia pod kola, o takych ani nehovorim.
ked som videl chlapika curaka, co zdvihol pravacku, a skocil na prechod stvorprudovky (kde sa jazdi 60+) pricom sme z tej 60ky flekovaly, tak to uz je sila.
jak hovori moj kamarat, zrazis kokota a zavru ta za cloveka...
- Cosworth
- Kontaktovat uživatele:
Nerekl bych ze na bodovej system nadvaj ridici prasata, ale temer vsichni ono se to chce zamyslet co t o prinasi a koho to hlaven postihuje
sry, dual post. nejak mi to zblblo
Naposledy upravil(a) JonnY dne 03 črc 2006 20:13, celkem upraveno 1 x.
No to jsou kokoti, kvuli kterejm se házej motorkáři do jednoho pytleblázen píše:to si vyjímka u nás jezdi motorkaři přes vesnici místy 140-170km/h a když nějakej zastavi a dostane přes držku od nejakeho tatika,co mu tam litaj děcka,tak se pak moc diviTrhyy píše:A to já s tebou vyjímečně souhlasimmilosh píše:Akorat ridici prasata na to nadavaj !!!!Ale zase na druhou stranu když někdo jede 53km/h na 50 a dostane pokutu jako hovado a eště body dolu, tak to je celkem drsný
Mě třeba nedělá problémy ject ve vesnici 50, pouštět chodce atd., ale mimo vesnici se přiznám 90 nejedu
, protože to prostě na motorce nejde, tam je moje jediný riziko že bych platil

Takovejch jsou plný hřbitovy.....
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
jedini kdo jezdi slušně sou ti na těch choprech, zbyytek jezdi stejně, až budeě jezdit na nějake 11tce, nebudeš jezdit 90 

A jéééžiš zase někdo kdo soudí motorkáře podle motorky, nemyslíš že to spíš záleží na tom kdo sedí za řidítkama ?blázen píše:jedini kdo jezdi slušně sou ti na těch choprech, zbyytek jezdi stejně, až budeě jezdit na nějake 11tce, nebudeš jezdit 90
Já vim že nebudu jezdit 90, 90 nejezdim už teď a to mam slabou 125ku, prostě na přehlednejch úsecích jedu víc než těch 90

- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem vyjížděl z parkovacího místa orientovaného podélně se silnicí v mírné pravotočivé zatáčce. Protože za mnou stála dodávka a neviděl jsem do silnice,tak jsem si trochu povyjel,v tom se mi o roh auta otřela bokem paní ve fokusu,která zřejmě jela poněkud rychleji a blíže krajnici,ale přes dodávku mě taky neviděla...no každopádně hlavní je,že se nikomu nic nestalo,vinu jsem sám přiznal,zaplatil pokutu atd. Bohužel 7bodů dolů za škodu věttší než 50t(2xpromáčklé dveře a blatníky) a v podstatě stačí jakejkoliv malej ťukanec i na parkovišti mou vinou a jsem bez řidičáku(2x stejný přestupek). I přesto si na bodovej systém nestěžuju,asi budu díky němu obezřetnější,daleko víc mi vadí jak jsem psal v pokecu to,že mě budou moci stavět a pokutoval i lidé jen se základním vzděláním,kteří neprošli psychotesty a není tudíž vůbec žádná záruka toho,že budou jednat profesionálně a taky to,že ruku v ruce s přísnými pravidly a postihy nejsou zkvalitňovány komunikace,nerozšiřují se dálnice,nezavádí se vyšší rychlosti na obchvatech a víceproudových silnicích bez přechodů ohraničených svodidly,neodstraňují se ze silnic nebezpečná místa,zůžení a šikany,na kterých k dopravám opakovaně dochází nepodporují se osvětové programy,nedbá se na propustnost(což se ještě jistě ozřejmí po skončení prázdnin) a bezpečnost je tak dosahována pouze restriktivním způsobem.
Bezpečnost na silnici je jistě důležitá věc a myslím,že málokdo o tom může tolik vykládat,protože mě často ve službě v noci budí a musím spravovat od dvou do pěti v noci hlavu někomu,kdo usedl za volant opilý,nebo měl prostě jen smůlu,ale cesta,kterou si stát vybral k jejímu docílení je jen jednoduchá a levná,nikoliv vyhovující,nebo optimální...sry za ot
Bezpečnost na silnici je jistě důležitá věc a myslím,že málokdo o tom může tolik vykládat,protože mě často ve službě v noci budí a musím spravovat od dvou do pěti v noci hlavu někomu,kdo usedl za volant opilý,nebo měl prostě jen smůlu,ale cesta,kterou si stát vybral k jejímu docílení je jen jednoduchá a levná,nikoliv vyhovující,nebo optimální...sry za ot
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
vzdyt si sam napsal, ze nejezdis 90 na okresceTrhyy píše:No to jsou kokoti, kvuli kterejm se házej motorkáři do jednoho pytleblázen píše:to si vyjímka u nás jezdi motorkaři přes vesnici místy 140-170km/h a když nějakej zastavi a dostane přes držku od nejakeho tatika,co mu tam litaj děcka,tak se pak moc diviTrhyy píše: A to já s tebou vyjímečně souhlasimAle zase na druhou stranu když někdo jede 53km/h na 50 a dostane pokutu jako hovado a eště body dolu, tak to je celkem drsný
Mě třeba nedělá problémy ject ve vesnici 50, pouštět chodce atd., ale mimo vesnici se přiznám 90 nejedu
, protože to prostě na motorce nejde, tam je moje jediný riziko že bych platil
![]()
Takovejch jsou plný hřbitovy.....

proste tam je 90 a ve meste 50, tak proc dodrzovat jen 50?? jestli chceme jezdit, musime dodrzovat vse, i 90 mimo obec!
Dneska jsem jel zrovna tady u nas a za mnou cajti-byla tam 30, tak jsem jel pekne, 25, oni za mnou nalepeny, jen me predjet... Jak jsem napsal, nemam problem s dodrzenim rychlosti a novy zakon nic o rychlosti noveho neprinasi, paltilo 50, 90, plati to stale...tady je videt, ze to pred tim nikdo moc neresil, kolik zrovna jede v obci, proto se tomu tady tad divite??.. ale je fakt, ze kdyz clovek jede na prehlednem useku nikohoneohorzujici 56km/h a maj mu dat 2litry pokuty, je to drsny
No když je někde široká, přehledná rovinka, tak proč se s motorkou courat a jet 90 a vůbec si nevychutnat rychlou jízdu ?DaNNy píše:vzdyt si sam napsal, ze nejezdis 90 na okresceTrhyy píše:No to jsou kokoti, kvuli kterejm se házej motorkáři do jednoho pytleblázen píše: to si vyjímka u nás jezdi motorkaři přes vesnici místy 140-170km/h a když nějakej zastavi a dostane přes držku od nejakeho tatika,co mu tam litaj děcka,tak se pak moc divi![]()
Takovejch jsou plný hřbitovy.....![]()
proste tam je 90 a ve meste 50, tak proc dodrzovat jen 50?? jestli chceme jezdit, musime dodrzovat vse, i 90 mimo obec!
Dneska jsem jel zrovna tady u nas a za mnou cajti-byla tam 30, tak jsem jel pekne, 25, oni za mnou nalepeny, jen me predjet... Jak jsem napsal, nemam problem s dodrzenim rychlosti a novy zakon nic o rychlosti noveho neprinasi, paltilo 50, 90, plati to stale...tady je videt, ze to pred tim nikdo moc neresil, kolik zrovna jede v obci, proto se tomu tady tad divite??.. ale je fakt, ze kdyz clovek jede na prehlednem useku nikohoneohorzujici 56km/h a maj mu dat 2litry pokuty, je to drsny

Ono to prostě svádí jet víc než 90 když víš že ti nehrozí nebezpečí že ti tam někdo vběhne, nebo že nejsou na silnici díry

ať si klidně pokutujou a davaj body těm co jezdí jako prase.ale aby dávaly body dolu těm co to maj trošku stuněný takže voňavku tak to je trošku blbost ne. vždyť to auto je víc nacajku než origo.
Opel ASTRA G X18XE1 v pilníku 

taky mám před barákem krásnou , dlouhou rovinku, lemovanou plotem, skrz kterej taky nikdo nemůže probehnout.. Tak proč spomalovat na 50 když je člověk z toho padáčku tak hezky rozjetej..Trhyy píše:No když je někde široká, přehledná rovinka, tak proč se s motorkou courat a jet 90 a vůbec si nevychutnat rychlou jízdu ?DaNNy píše:vzdyt si sam napsal, ze nejezdis 90 na okresceTrhyy píše: No to jsou kokoti, kvuli kterejm se házej motorkáři do jednoho pytle![]()
Dneska jsem jel zrovna tady u nas a za mnou cajti-byla tam 30, tak jsem jel pekne, 25, oni za mnou nalepeny, jen me predjet... Jak jsem napsal, nemam problem s dodrzenim rychlosti a novy zakon nic o rychlosti noveho neprinasi, paltilo 50, 90, plati to stale...tady je videt, ze to pred tim nikdo moc neresil, kolik zrovna jede v obci, proto se tomu tady tad divite??.. ale je fakt, ze kdyz clovek jede na prehlednem useku nikohoneohorzujici 56km/h a maj mu dat 2litry pokuty, je to drsny![]()
Ono to prostě svádí jet víc než 90 když víš že ti nehrozí nebezpečí že ti tam někdo vběhne, nebo že nejsou na silnici díry
Že se třese barák když mi to devadesátkou kolem prosviští kamion zuřivě brzdící aby vybral esíčko o 50m dále to nemusím říkat, ale divil by ses co dělá s barákem 1,5t težkej osobáček svištící to lehce přes kilčo cca 5 m od baráku.... Taky se pěkně třese.. nemluvě o dalších aspektech.. proste jednou je něco předepsáno tak to dodržuju a když to překročím achytnou mne musím se smířit s tím, že budu za to pykat..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
taky mám před barákem krásnou , dlouhou rovinku, lemovanou plotem, skrz kterej taky nikdo nemůže probehnout.. Tak proč spomalovat na 50 když je člověk z toho padáčku tak hezky rozjetej..Trhyy píše:No když je někde široká, přehledná rovinka, tak proč se s motorkou courat a jet 90 a vůbec si nevychutnat rychlou jízdu ?DaNNy píše:vzdyt si sam napsal, ze nejezdis 90 na okresceTrhyy píše: No to jsou kokoti, kvuli kterejm se házej motorkáři do jednoho pytle![]()
Dneska jsem jel zrovna tady u nas a za mnou cajti-byla tam 30, tak jsem jel pekne, 25, oni za mnou nalepeny, jen me predjet... Jak jsem napsal, nemam problem s dodrzenim rychlosti a novy zakon nic o rychlosti noveho neprinasi, paltilo 50, 90, plati to stale...tady je videt, ze to pred tim nikdo moc neresil, kolik zrovna jede v obci, proto se tomu tady tad divite??.. ale je fakt, ze kdyz clovek jede na prehlednem useku nikohoneohorzujici 56km/h a maj mu dat 2litry pokuty, je to drsny![]()
Že se třese barák když mi to devadesátkou kolem prosviští kamion zuřivě brzdící aby vybral esíčko o 50m dále to nemusím říkat, ale divil by ses co dělá s barákem 1,5t težkej osobáček svištící to lehce přes kilčo cca 5 m od baráku.... Taky se pěkně třese.. nemluvě o dalších aspektech.. proste jednou je něco předepsáno tak to dodržuju a když to překročím achytnou mne musím se smířit s tím, že budu za to pykat..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
Vcera sem cucel v 8H na CT24, kde byla hodina debata o tomto bodovem systemu atd...
BYlo receno, ze drive se znacka 60 davala tam, kde se pocitalo ze ridici jedou 70, ted nedavno padesatka tam kde vedeli ze se bude jezdit proste o 10 vic. No a ted kdyz uz pade v obci je 2 roky nebo jak dlouho se lidi divej ze maj jezdit pade. jasne, dat pokutu pri 51km je picovina, ale kdyz daj toleranci tak to bude zase jak driv, tolerance +5km a lidi budou jezdit 58 a pak to ukecavat jak je ceskym zvykem.
POKUTOVAT BY SE MELI HLAVNE KOKOTI CO V AUTE HULEJ, TO JE HORSI NEZ MOBIL !!!!!
BYlo receno, ze drive se znacka 60 davala tam, kde se pocitalo ze ridici jedou 70, ted nedavno padesatka tam kde vedeli ze se bude jezdit proste o 10 vic. No a ted kdyz uz pade v obci je 2 roky nebo jak dlouho se lidi divej ze maj jezdit pade. jasne, dat pokutu pri 51km je picovina, ale kdyz daj toleranci tak to bude zase jak driv, tolerance +5km a lidi budou jezdit 58 a pak to ukecavat jak je ceskym zvykem.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak to udelej a garantuju ti, ze kuryri a podobny lidi, ktery musi jezdit na cas te umlatej...a to myslim doslova. Tyhle napady sou fakt nejlepsi...mysli nejdriv joo?fandars píše:Co takhle zablokovat pomalou jízdou prahu!
Přece nebudem jak ovce pořád poslouchat!
Silnice rozmrdané,dálniční známka zase zdraží na 1200Kč za rok.
Benzín neůnosně drahý a ještě taková buzerace!!!
To toho namáte dost SPOJ ME SE!!!!!
Ale u tebe to je něco jinýho u tebe ta krásná, dlouhá rovinka prochází vesnicí, tam bych jel těch 50, já se bavil o těch rovinkách mimo vesniciIdaho píše:taky mám před barákem krásnou , dlouhou rovinku, lemovanou plotem, skrz kterej taky nikdo nemůže probehnout.. Tak proč spomalovat na 50 když je člověk z toho padáčku tak hezky rozjetej..Trhyy píše:No když je někde široká, přehledná rovinka, tak proč se s motorkou courat a jet 90 a vůbec si nevychutnat rychlou jízdu ?DaNNy píše: vzdyt si sam napsal, ze nejezdis 90 na okresce![]()

me je to jasny, ale pak te jednou nekde takhle nekdo uvidi a uz budes v tom pytli s tema, co nedodrzujou ani 50 ani 90...tak to je.... s tunerama je to stejny. reknes, tunim auta-a okamzite-jo, te jsou ti, jak maj rychly auta, cerny skla, jezdej jak dobytci a poradaj tajny zavody...to vzdy vetsinou slycham...ale to je o necem jinym-PREDSUDKY.a toho se nidky nidko nezbavi a budou, pokud se uvedes tak, jak se nema... a to plati pro vsechno.Trhyy píše:No když je někde široká, přehledná rovinka, tak proč se s motorkou courat a jet 90 a vůbec si nevychutnat rychlou jízdu ?DaNNy píše:vzdyt si sam napsal, ze nejezdis 90 na okresceTrhyy píše: No to jsou kokoti, kvuli kterejm se házej motorkáři do jednoho pytle![]()
zpet ale k bodum. Nesouhlasim s timto zakonem! kdyz me chytnou, tak bych jim mel dat jako technicak, ridicak, 5tis pokutu a jeste 6 bodu a to vse za to, ze mam upraveny auto?? By me zajimalo, co udelaj takovymu svatecnimu ridicovy(tez jezdim s tunakem jen obcas), klobouk narazenej az na nose a vali si to podle predpisu(tez jako ja), jenze mu nesviti treba brzove svetlo, ma rozbitou mlhovku, praskla zarovka v blinkru, auto brzdi tak tak a ma diry po rzi prelepenou sedivou lepenkou z obi? Tohle je podle me nezpusibily! Tak nevim, proc brali tomu zlutemu rapidu od Sony technicak, kdyz to auto je v perfektnim stavu! nebo kdyz je stav zase moc dobrej, tak je to taky nezpusobile k provozu? Meli by byt radi, ze se o ty auta starame a ze jsou OK naproti tem vrakum, co obcas potkavam....
V zivote jsem nedostal pokutu za prestupek, ale za technicky stav...pripada mi to tu jako kocourkov. At zavedou TUV a je po problemu...
Podobný názor na to mám také. Samotný systém rzhodně není tak špatný jak to vyznělo po zběsilém hemžení mentálů co je nikam nechtěli tak šli k obecní policii.milosh píše:Vcera sem cucel v 8H na CT24, kde byla hodina debata o tomto bodovem systemu atd...
Vždyť se zas tak nezměnilo. Dříve za dva vážné přestupky mohl člověk přijít také o řidičák, svítit jsem svítil taky pořád a dětské sedačky používáme také.
Co je ale problém a to je fakt jsou zbytečné buzerace ve formě naprosto ukrutného počtu naprosto zbyzečných značek. Proč se musí jet po dálnici 50km/h když se tam nepracuje a průjezdné jsou dva pruhy v každém směru ? Je to jen kůli lenosti stavařů nebo kvůli blbosti zákonodárců? Ze zahraničí (Rakousko, Německo, Švícarsko) znám jiný přístup. Vždycky když je tam nějaké omezení rychlosti nebo předjíždění tak to má zcela jasný důvod a ten se velmi rychle po značce ukáže. Pak si lidé těch značem víc váží. A když je někde kus volné a přehledné cesty je tam okamžitě povoleno 120km/h aby se provoz nebrzdil tam kde to prostě není potřeba. To je podle mého další a velmi podstatný krok který by měl následovat velmi rychle po tomto bodovém systému. Pak by totiž nikdo nepotřeboval porušovat rozumné předpisy a doporučení.
Dokonce mi přijde i výchovné donutit lidi aby se snažili pro odpočet bodů jezdit rok podle předpisů. Je to dost dlouhá doba na to aby se to vrylo do podvědomí a lidi začli jezdit podle pravidel. Pak už si jen přát aby byla rozumná. Taková podpora zábavných jízd na okruzích či tuning srazích by také neuškodila. Dali by lidem možnost se vyblbnout aby to nemuseli dělat na cestách, ale to je musí přestat buzerovat při příjezdu a odjezdu z takových srazů.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
POKUTOVAT BY SE MELI HLAVNE KOKOTI CO V AUTE HULEJ, TO JE HORSI NEZ MOBIL !!!!![/quote]
Proč mám pocit,že to co porušuješ ty je v pohodě a to co jiný je úplně v špatný,mimořádně nejsem potrefená husa,s kouřením momentálně celkem úspěšně bojuju.Kouříš?Tipnul bych že ne,jak pak můžeš vědět co je horší,podle mě jednoznačně mobil,ale pokud mě ten telefonující nijak neohrožuje,je mi celkem putna co dělá....
Proč mám pocit,že to co porušuješ ty je v pohodě a to co jiný je úplně v špatný,mimořádně nejsem potrefená husa,s kouřením momentálně celkem úspěšně bojuju.Kouříš?Tipnul bych že ne,jak pak můžeš vědět co je horší,podle mě jednoznačně mobil,ale pokud mě ten telefonující nijak neohrožuje,je mi celkem putna co dělá....
Proč mám pocit,že to co porušuješ ty je v pohodě a to co jiný je úplně v špatný,mimořádně nejsem potrefená husa,s kouřením momentálně celkem úspěšně bojuju.Kouříš?Tipnul bych že ne,jak pak můžeš vědět co je horší,podle mě jednoznačně mobil,ale pokud mě ten telefonující nijak neohrožuje,je mi celkem putna co dělá....[/quote]milonovo píše:POKUTOVAT BY SE MELI HLAVNE KOKOTI CO V AUTE HULEJ, TO JE HORSI NEZ MOBIL !!!!!
ja to myslel jako na oboji, ani v aute nevolam a fakt nejsem kurak. ale kdyz vidim cloveka co huli, jeste mu pak spadne cigo tak ho lovi pod sedackou, no myslim ze toto k bezpecnosti provozu fakt neprispiva...
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
milanovo: milosh ale nepsal lidi co kourej, ale lidi co hulej coz je rozdil, ikdyz i to koureni rozptyluje to vidim dobre kdyz jedu s otcem sice jinak dobrej ridic, ale kdyz si takovej kurak pripaluje nebo mu upadne zhavy tak se taky plne nesoustredi na jizdu.
Jinak nekde sou ty zpomaleni fakt zbytecny stacilo by na dalnici treba stahnout z dvou pruhu do jednoho a aby se lidi poradne naucili se radit do zipu pak se ani zpomalovat nemusi, jinde to funguje tak proc ne tady
Jinak nekde sou ty zpomaleni fakt zbytecny stacilo by na dalnici treba stahnout z dvou pruhu do jednoho a aby se lidi poradne naucili se radit do zipu pak se ani zpomalovat nemusi, jinde to funguje tak proc ne tady

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hlavne nezakecejte to zablokovani ty Prahy 
:lol::lol:

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Pokud si myslel ty co skutečně hulej,tak to je jiná...Já to beru tak že jsem vyzkoušel obojí(cigarety i mobil) takže vím o čem mluvím.Nechci to nějak rozpitvávat (ale pokud nešetříš na cigaretách a nenecháš je nesmyslně vyschnout,tak se nějaký odpadávání žhavýho moc nekoná,ale to už je fakt mimo mísu
) Ten mobil je skutečně mnohem větší hrozba.Na druhou stranu zůstávaj ve hře lidi ze kterejch ani dodržování veškerejch zákonů neudělá řidiče a pak vylízanci kteří si potřebují něco dokazovat.Těch nás nezbaví ani sebelepší systém, ti první sice dodržujou předpisy ale jinak nevědí která bije.Líbí se mi něco z toho co napsal Marat,proč nedodržovat nařízení,který nejsou idiotský,pozor u školy si dá každej normální člověk i kdyby ten zákon nebyl,ale proč čekat na rovině kde se v okolí silnice nepase ani zvěř na ceduli,která je jako napotvoru bůhví kde...Proč nejezdit rychlejc po dálnici když je k tomu možnost atd.Ale to je na dlouho....

PRESNE TAK, MUSIME SE TECH PRASAT ZBAVIT, NEJDRIVE JIM SEBRAT PENIZE A PAPIRY A PAK JE POSLAT DO CHLADKU KURVY JEDNY. TVRDA PEST DELNICKE TRIDY NA NE DOPADNE. AT ZIJE CSSD A KSCM(strany co to prosadily) .milosh píše:Akorat ridici prasata na to nadavaj !!!!
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ono je fakt ze nekterejm ridicum by meli sebrat ridicak uz za to ze nastartujou napr. moje mati = absloutni svatecnak jede tak jednou za pul roku. Jinak ja nekourim vubec, kdyz zvoni mobil tak kdyz to de tak zajedu ke krajnici a vemu to jinak necham zvonit, nalitej za volant taky nelezu ani po jednom pivu a ze jich zvladnu celkem dost
myslim ze sem celkem dobrej ridic zadna hvezda, ale slusnej. Ale nektery omezeni fakt nechapu, treba vesnice je krz ni jenom jedna rovna silnice na obou stranach siroky chodniky, ale ty kokoti tam meli bezduvodne asi rok 30tku. Nebo 30ka z duvodu prace na silnici ktera pred tejdnem skoncila me taky moc netesi 

VASE NAZORY NA VEC SOU FAKT JAK OD DETI VE SKOLCE
A ty jsi kdo? Přihlásil jsi se jen pro to aby jsi nás urážel? Přesně tohle mne na ČR štve nejvíc, ta zloba, nenávist, závist a touha ubližovat jinejm.OPRtom píše:VASE NAZORY NA VEC SOU FAKT JAK OD DETI VE SKOLCE
To je to co mne šve nejvíc

Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Tak se odstehujOPRtom píše:ME NEJVIC STVE DEMENCE V CR

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Beaver: hned by procento demence kleslo 

myslíš hulej jako že hulej trávu...nebo myslíš cigarety?milosh píše: POKUTOVAT BY SE MELI HLAVNE KOKOTI CO V AUTE HULEJ, TO JE HORSI NEZ MOBIL !!!!!

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů