dej mu korunu za okno...jedno okno bude dělat méně než hodinu tak víc vydělá
VYVI, Flanel a létající koberec
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: V-Y-V-I
Barry: bohužel tady to podnikání není ještě na takové úrovni. Nemůžeme se srovnávat s Prahou a Karvinou... to prostě finančně tady u nás nejde 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
tak kamajádi, loučím se s Váma a za 15 dní papa :-*
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
Tak jsem se vrítil s Hrvtaska,zdráv aživ...kurec to bylo vedro,zítra snad dohodím nějaké fota 
das Auto
- F.l.a.n.e.l.
Dělej tak, ať tě nevyhostí ze zeměAladin píše:tak kamajádi, loučím se s Váma a za 15 dní papa :-*
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
ty vyšoupané kachle mi něco říkají.....Dubrovník?
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
to víš autem neokouzlím, hudbou taky ne, výkonem taky ne, vzhledem už vůbec, tak aspoň pobavím kolemjdoucí blbými kecy...Dave0401 píše:
barry .. ty nikdy nezklames tema hlaskama
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- F.l.a.n.e.l.
Tuším Poreč???
apropó.... VYVI: co ta věc, kvůli které jsem volal včera???
apropó.... VYVI: co ta věc, kvůli které jsem volal včera???
Ano je to Poreč,vlůbec nestíhám,ale pozdějí nahodím spoustu fotek,mám i pár skvostů jako Honda NSX,Subarko,Corvetta....
das Auto
Moje dnešní úřadoběhání dopadlo následovně:
1 a půl jsem čekal na pořádí k technikům na inspekorátě.A je to přesně,jak jsem předpokládla,všude spousta zmatku......
Pracovnice,mi oznámila,že si četla novelu teprve ráno u svačiny a že moc neví
(co jsem taky mohl čekat) Její vynikající spolupracovník pan TECHNIK,mi řekl,že si musím nechat přeložit techničák do češtiny,protože to oni nebudou zkoumat.
Nakonec jsem dostal ŽÁDOST O SCHVÁLENÍ TECHNICKÉ ZPŮSOBILOSTI jednotlivě dovezeného vozu,se kterou musím zajet na stanici technické kontroly,kde mi kouknou na Golfa a vypíšou potřebné doklady,pak musím vůz pojistit aznovu na inspektorát,kde zaplatím poplatek 2000Kč a vyství mí nové české SPZ !!
Jestli to bude takhle jednoduché,to nevím...protože Technici,byli evidentně zoufalí
Takže až budu zase vědět něco dříve,podám info..
1 a půl jsem čekal na pořádí k technikům na inspekorátě.A je to přesně,jak jsem předpokládla,všude spousta zmatku......
Pracovnice,mi oznámila,že si četla novelu teprve ráno u svačiny a že moc neví
Nakonec jsem dostal ŽÁDOST O SCHVÁLENÍ TECHNICKÉ ZPŮSOBILOSTI jednotlivě dovezeného vozu,se kterou musím zajet na stanici technické kontroly,kde mi kouknou na Golfa a vypíšou potřebné doklady,pak musím vůz pojistit aznovu na inspektorát,kde zaplatím poplatek 2000Kč a vyství mí nové české SPZ !!
Jestli to bude takhle jednoduché,to nevím...protože Technici,byli evidentně zoufalí
Takže až budu zase vědět něco dříve,podám info..
das Auto
- F.l.a.n.e.l.
VYVI: takže to zatím vypadá jednoduše a do 5 000kč se vejdu určo...
No uvidíme...
Piš každé další poznatky
super
No uvidíme...
Piš každé další poznatky
- F.l.a.n.e.l.
Ehm... vyvi: to musí být odborný překlad od nějakého ouředníka nebo stačí můj překlad ze slovníku 
Já myslím,že to je blbost,to co říkal s tím překladem....
Každopádně na technické to bude o dost větší problemos.....Je třeba splašit známé!!!
Každopádně na technické to bude o dost větší problemos.....Je třeba splašit známé!!!
das Auto
- F.l.a.n.e.l.
Já vím... ale přijede až zítra nebo ve čtvrtek. A protáhne ti technickou třeba i jen vin s techničákem 
Ten překlad blbost není. Je fakt, že na technické ti to luštit nebude. Jen mě zajímalo, jestli ten překlad nějaký odborný, nebo stačí když mu to doma sepíšu???
Ten překlad blbost není. Je fakt, že na technické ti to luštit nebude. Jen mě zajímalo, jestli ten překlad nějaký odborný, nebo stačí když mu to doma sepíšu???
- F.l.a.n.e.l.
Jinak tuším že TOMO umí hooodně dobře německy, ne? 
- F.l.a.n.e.l.
Ok... stačí napsat kdy máš čas a domluvíme se.
Tak mám čas,tak vám se hodím nějaké fotečky pěkných auti z HR.

Tady tohle je Katamarán,který pluje z Istrie do Benátek

Tady tohle je Katamarán,který pluje z Istrie do Benátek

das Auto
Juj, až Verča uvidí to BMW 1 ta zas bude šílet 
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
NSX, to je mňamka

Live4Ride Syndicate