Budiky z feldy do fava
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Budiky z feldy do fava
zdravim vas, mohl by mi nekdo poradit jak na to? Mam favorita rv. 92. nasel jsem jen tohle: http://suppertuning.wz.cz/pages/pristrojovka.htm
ale nejsou tam moc dobry detaily toho plošnáku. Dělal jste to někdo, sem rád za každou radu. dííík
ale nejsou tam moc dobry detaily toho plošnáku. Dělal jste to někdo, sem rád za každou radu. dííík
Re: Budiky z feldy do fava
No toitoi má sice pravdu ale já to měl kapku lehčí protože sem tahal celou elektriku novou. Celou elektriku jsem dal z feldy a bylo to tudíž bez problému.
mrkni na www.skoda.panda.cz Někde to tam je. Myslím, že jediný problém je s výstražnými blinkry.
To je ale u palubky a tu už mám vyměněnou, jde mi o budíky.ATOM píše:mrkni na www.skoda.panda.cz Někde to tam je. Myslím, že jediný problém je s výstražnými blinkry.
to znamená,že do toho můžu jít... mě nefungujouATOM píše:mrkni na www.skoda.panda.cz Někde to tam je. Myslím, že jediný problém je s výstražnými blinkry.

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
hele ja to delal, mam taky facko z 92. ale je to peknej voser... Za prvy, bys musel vymenit plovak v nadrzi protoze s tim ve facku by ti to vubec neukazovalo. Za druhy musis dat snimac na prevodovku kvuli otackomeru! Je to docela na dlouho pomahal mi s tim kamos autoelektrikar a delali sme to asi 4 dny! Mnohem jepsi je vymenit akorat palubku a budiky nechat.... Vypada to taky dobre.
Pokud to budes vymenovat tak pak napis jak to dopadlo! Zdravim
Alfa Romeo 156 2.0TS 114KW 

zapojení výstražných blinkrů bych mohl sehnat možná od kámoše. dělal to taky na 92. Jestli má někde schema zapojení tak vám ho sem hodim
Máš sice pravdu že, je lepší budíky nechat starý, ale pokud máš ty děsivý z prvních favoritů tak to moc hezký neníKingmichal píše:hele ja to delal, mam taky facko z 92. ale je to peknej voser... Za prvy, bys musel vymenit plovak v nadrzi protoze s tim ve facku by ti to vubec neukazovalo. Za druhy musis dat snimac na prevodovku kvuli otackomeru! Je to docela na dlouho pomahal mi s tim kamos autoelektrikar a delali sme to asi 4 dny! Mnohem jepsi je vymenit akorat palubku a budiky nechat.... Vypada to taky dobre.

Palivoměr nefunguje, to je fakt, ale u starych budiku jsem mel zase posunutou ručičku, takže se to víc podělat nedá

Jinak super návod je tady: http://pepes.cz/auto.htm - je tam vše ohledně palubky a přístrojovky, i schéma blinkrů

Tak já už jen seženeu náhon na tachák z feldy a jdu vznešeně na to

To zase bude nadáváního a vzteku...

já mam budíky doma z fáva 94 LXi. Je na nich natočeno 290 tisíc a jediná vada že nenačítaj kilometry ale podle mně to bude jen prasklá gumička nebo nějaká blbost. Tak kdybys chtěl.....
díky za nabídku, ale to bych si moc nepomohl, 94, uz ma taky jinou elektriku, takze bych to prepojoval takyLolek píše:já mam budíky doma z fáva 94 LXi. Je na nich natočeno 290 tisíc a jediná vada že nenačítaj kilometry ale podle mně to bude jen prasklá gumička nebo nějaká blbost. Tak kdybys chtěl.....

Já nechápu proč to tak komplikuješ, není jednodušší vzít eletryku z felicie a dát to do fáva. Než to pizdit dohromady? Když to dělam tak zevším všudy ne??
FUCK AIRRIDE
Nechtělo se mi v tom hrabat, protože tam do toho auta kdosi prpojil tohle: http://www.jablotron.cz/autotechnika.ph ... cts/ca-320 a nejsem si jistej jestli bych to dokazal uspěšně narvat do feldacky elektriky. Jinak bych to neresil.Butcho píše:Já nechápu proč to tak komplikuješ, není jednodušší vzít eletryku z felicie a dát to do fáva. Než to pizdit dohromady? Když to dělam tak zevším všudy ne??