Budiky z feldy do fava

Úpravy interiéru, budíky, sedačky čalounění a elektronika v interiéru ( mimo autohifi ).

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma

Odpovědět
switcher
Kontaktovat uživatele:

Budiky z feldy do fava

Příspěvek od switcher »

zdravim vas, mohl by mi nekdo poradit jak na to? Mam favorita rv. 92. nasel jsem jen tohle: http://suppertuning.wz.cz/pages/pristrojovka.htm
ale nejsou tam moc dobry detaily toho plošnáku. Dělal jste to někdo, sem rád za každou radu. dííík

switcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switcher »

to fakt nikdo nevite?

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

hledej ve starších tématech, někdo, tuším lolek tady o tom toho docela dost napsal, ale ten měnil myslím celou palubku...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

switcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switcher »

palubku uz vymenenou mam :) jde mi o tu elektriku v budikach a nechce se mi do toho postet samotnymu. ale dik, mrknu se

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Re: Budiky z feldy do fava

Příspěvek od Lolek »

No toitoi má sice pravdu ale já to měl kapku lehčí protože sem tahal celou elektriku novou. Celou elektriku jsem dal z feldy a bylo to tudíž bez problému.
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

switcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switcher »

škoda no, tak ja zkusim udělat klon tišťáku mezi favoritem a feldou :) Pak sem napíšu jestli mi když zapnu blinkr bude blikat kontrolka mazání :) (v lepším případě)

ATOM

Příspěvek od ATOM »

mrkni na www.skoda.panda.cz Někde to tam je. Myslím, že jediný problém je s výstražnými blinkry.

switcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switcher »

ATOM píše:mrkni na www.skoda.panda.cz Někde to tam je. Myslím, že jediný problém je s výstražnými blinkry.
To je ale u palubky a tu už mám vyměněnou, jde mi o budíky.

BALI

Příspěvek od BALI »

ATOM píše:mrkni na www.skoda.panda.cz Někde to tam je. Myslím, že jediný problém je s výstražnými blinkry.
to znamená,že do toho můžu jít... mě nefungujou :oops: :lol:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Kingmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kingmichal »

hele ja to delal, mam taky facko z 92. ale je to peknej voser... Za prvy, bys musel vymenit plovak v nadrzi protoze s tim ve facku by ti to vubec neukazovalo. Za druhy musis dat snimac na prevodovku kvuli otackomeru! Je to docela na dlouho pomahal mi s tim kamos autoelektrikar a delali sme to asi 4 dny! Mnohem jepsi je vymenit akorat palubku a budiky nechat.... Vypada to taky dobre.
Pokud to budes vymenovat tak pak napis jak to dopadlo! Zdravim
Alfa Romeo 156 2.0TS 114KW :lol:

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

zapojení výstražných blinkrů bych mohl sehnat možná od kámoše. dělal to taky na 92. Jestli má někde schema zapojení tak vám ho sem hodim

- www.aspauto.cz

switcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switcher »

Kingmichal píše:hele ja to delal, mam taky facko z 92. ale je to peknej voser... Za prvy, bys musel vymenit plovak v nadrzi protoze s tim ve facku by ti to vubec neukazovalo. Za druhy musis dat snimac na prevodovku kvuli otackomeru! Je to docela na dlouho pomahal mi s tim kamos autoelektrikar a delali sme to asi 4 dny! Mnohem jepsi je vymenit akorat palubku a budiky nechat.... Vypada to taky dobre.
Pokud to budes vymenovat tak pak napis jak to dopadlo! Zdravim
Máš sice pravdu že, je lepší budíky nechat starý, ale pokud máš ty děsivý z prvních favoritů tak to moc hezký není :(.
Palivoměr nefunguje, to je fakt, ale u starych budiku jsem mel zase posunutou ručičku, takže se to víc podělat nedá :) A na teploměr stačí dát jen 55ohm odpor aby ukazoval dobře. Otáčkoměr mě prozatím taky netrápí, sehnal jsem jen budíky z feldy s hodinama :D :(
Jinak super návod je tady: http://pepes.cz/auto.htm - je tam vše ohledně palubky a přístrojovky, i schéma blinkrů :)

Tak já už jen seženeu náhon na tachák z feldy a jdu vznešeně na to :P
To zase bude nadáváního a vzteku... :oops:

switcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switcher »

kdybych měl ty budíky z fáva 93 GLX tak tam taky feldácký nedavam

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

já mam budíky doma z fáva 94 LXi. Je na nich natočeno 290 tisíc a jediná vada že nenačítaj kilometry ale podle mně to bude jen prasklá gumička nebo nějaká blbost. Tak kdybys chtěl.....

- www.aspauto.cz

switcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switcher »

Lolek píše:já mam budíky doma z fáva 94 LXi. Je na nich natočeno 290 tisíc a jediná vada že nenačítaj kilometry ale podle mně to bude jen prasklá gumička nebo nějaká blbost. Tak kdybys chtěl.....
díky za nabídku, ale to bych si moc nepomohl, 94, uz ma taky jinou elektriku, takze bych to prepojoval taky :) Takze zustanu u feldackejch

Butcho

Příspěvek od Butcho »

Já nechápu proč to tak komplikuješ, není jednodušší vzít eletryku z felicie a dát to do fáva. Než to pizdit dohromady? Když to dělam tak zevším všudy ne??
FUCK AIRRIDE

Stingr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingr »

Já sem tam nechal původní budíky, ale mám rv94 takže to po menší úpravě vypadá i ksvětu :)

PaJaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PaJaS »

Stingr píše:Já sem tam nechal původní budíky, ale mám rv94 takže to po menší úpravě vypadá i ksvětu :)
K světu :? Bych řek, že o dost líp než jen k světu :D 8)
Škoda Favorit 135 LS - minulost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost :wink:

Stingr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingr »

PaJaS píše:
Stingr píše:Já sem tam nechal původní budíky, ale mám rv94 takže to po menší úpravě vypadá i ksvětu :)
K světu :? Bych řek, že o dost líp než jen k světu :D 8)
Díky :)

switcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switcher »

Butcho píše:Já nechápu proč to tak komplikuješ, není jednodušší vzít eletryku z felicie a dát to do fáva. Než to pizdit dohromady? Když to dělam tak zevším všudy ne??
Nechtělo se mi v tom hrabat, protože tam do toho auta kdosi prpojil tohle: http://www.jablotron.cz/autotechnika.ph ... cts/ca-320 a nejsem si jistej jestli bych to dokazal uspěšně narvat do feldacky elektriky. Jinak bych to neresil.

Odpovědět

Zpět na „Interiér - styling a elektronika“