Minisraz v Usti n.L.
Jasna vecHonzaDC píše:Plati tedy pristi patek 23.7. od 19h ?

To parkoviste je vedle obchodu KOBERCE BRENO, ale ty zaviraj tusim v 18H, takze je to v klidku a nikdo by nemusel prudit.
Ale doufam, ze tam nikdo nebude delat kraviny jako gumovani a podobny veci, precejen je to parkoviste skoro ve meste a kdyz budou naky starousedlici ruseny pri sledovani zprav

Verim, ze jsme rozumny lidi a tak se taky tak budeme chovat.
Gumovani a podobny veci si nechame na letiste

To znam, doufam, ze ti to aspon spravili, ne jako me, kdyz jsem to daval do Autorizovaneho servisuHonzaDC píše:Ok, v klidu a v pohode
Dneska sem jel okolo, vyzvedaval jsem si auto ze servisu KIA - konecne uz ho mam zpet po 14ti dnech, byla to hruza

Jinak bych prosil nechat tento prispevek jen k tematu sraz, OK? Aby to byl aspon jeden bez OT na foru

Mildo ty budeš gumovat jo? Tak to se přijdu podívatmilosh píše:Gumovani a podobny veci si nechame na letiste

Doufám že nejsem OT, ale myslim že takovýho blba kterej by dělal bordel byste asi rychle vypoklonkovali, naše srazy v práglu jsou taky v pohodě, nikdo bordel nedělá, jen tam hraje občas hudba, ale to snad nikomu nevadí

- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdybi si Mildo tim věkem nebyl taková skleróza tak si z jednoho tématu budeš pamatovat, že já kouření (i hulení ) nesnášim a sem proto NEKUŘÁK takže ti napovim už tu zbejvá jen démon alkoholmilosh píše:ty uz nesmis tolik hulit, to taky zpusobuju ztratu pameti![]()

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
.. To není vůbec blbej nápad.. přijedeme na kole s fotkama káry v kapse...milosh píše:Ty vole Waci, ty si hustej![]()
Jinak PJ, nam pamet vynechava diky. no nebo spis bohuzel kvuli tomu, ze jsme stari, ale ty uz nesmis tolik hulit, to taky zpusobuju ztratu pameti![]()
A pokud Waci chces ztlumit radio i vyfuk, tak to muzu rovnou prijet na kole

Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem
)