Zdar,omlouvám se že to dávám sem ale do bazarů kam jsem to dal omylem posledně nikdo nechodí...
Mám Punto 96 selecta-najeto 32tis. a má v prdeli měnič-asi,převodovka je MADE IN JAPAN typ tuším CO75,značka tam nikde není.Nevíte někdo něco bližšího o tomhle modelu,případně kam se dávala stejná převodovka atd.Mám ještě Lancii Y taky CVT ale netuším jestli to je stejný.Novej měnič stojí cca 60k.On to prakticky není měnič,spíš by to mělo fungovat jako nějaká elektromagnetická brzda tý poháněcí hřídele nebo jak to napsat,s hydrodynamickým měničem to nemá co dělat.Jde to samo předělat na manuál,ale kupoval jsem to pro ženu s tím že to bude automat...
CVT převodovka Punto
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
zkus www.club-fiat.com , teda jestli si to už nezkoušel. Třeba tam někdo poradí... 

www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
Na to forum jsem už jsem narazil,ale neptal jsem se...Přišlo mi že se tam řeší max. styling.Ale zkusím to,dík.Mě spíš napadlo jestli někdo neví jestli je stejná převodovka i v nějakým japonci nebo ještě někde jinde,když už je japonská.Nebo jestli by někdo nemohl zjistit třeba podle VIN jestli není stejná s tou Y 10