Ted jsem našel leták, myslíte že to má cenu řešita?
Je to autoradio: AEG, ID3 tag, FM tuner, 18 předvoleb, automatické hledání, graf.LCD display, ekvalizér, ISO konektor, USB zdířka, přehrává CD-R/CD-RW, MP3/WMA, výkon 4x50 W, +ovládání na volant
Cena 2700,-
Díky za rady http://img204.imageshack.us/my.php?image=rdio6hm.png
newman13 píše:Mě se u toho AEG líbilo to ovladání na volant
že by se to rozbilo je jedno je na to 2roky záruka, jedině aby to hrálo
Ale to se pozná až se to koupí
Ovládání pod volantem je sice fajn, ale většině lidí jde spíš o zvuk. Taky jsem měl u origo rádia ovládání pod volantem a teď ho nemám, ale neřeším to. Pio je určo lepší volba jak AEG i v této cenové kategorii.
Ovládání pod volantem je sice fajn, ale většině lidí jde spíš o zvuk. Taky jsem měl u origo rádia ovládání pod volantem a teď ho nemám, ale neřeším to. Pio je určo lepší volba jak AEG i v této cenové kategorii.
Pokud se nepletu tak u toho Clarionu je pouze možnost připojit origo ovládání co dával výrobce auta a bude se to řešit nějakou redukcí, která bude určo dost drahá.
Měl jsem DO u Sony (klasické Ir ovládání) a využil jsem ho asi 3x za 2 roky.
iwi píše:
Pokud se nepletu tak u toho Clarionu je pouze možnost připojit origo ovládání co dával výrobce auta a bude se to řešit nějakou redukcí, která bude určo dost drahá.
Měl jsem DO u Sony (klasické Ir ovládání) a využil jsem ho asi 3x za 2 roky.
Mnoo to jo, já to až takhle neřešil...chtěl sem to rádio a DO bych využíval stejně jen minimálně, ale vím že možnost připojení na volant je....ale jakym způsobem je řešená to nevim....já myslel že to bude nějak úchytem od clarionu, kterej se dokoupí a připevní k volantu a do něj budeš to do jen zasouvat....ale je to jen má představa, jak řikam tohle sem neřešil....DO bych stejně využil jen v případě že by nás jelo víc a dal bych ho těm dozadu....jinak se využije fakt málo (pokud to někdo nemá na machrování ).....
http://www.autoradia.biz/ tuto stránku doporučuju kupoval jsem tam repro a majitel velice rychle vše vyřídil ještě ten den co jsem si to obědnal vše poslal
no právě já koukal že to neuvádějí u žádných rádií, tak doufám že když je to značka a má to taky napsáno cd-text takže by to ten blbej id3 mohlo mít... doufám
Jurry píše:no právě já koukal že to neuvádějí u žádných rádií, tak doufám že když je to značka a má to taky napsáno cd-text takže by to ten blbej id3 mohlo mít... doufám
Jurry píše:no právě já koukal že to neuvádějí u žádných rádií, tak doufám že když je to značka a má to taky napsáno cd-text takže by to ten blbej id3 mohlo mít... doufám
Ideálně na nějakém shopu vyzkoušet
jenže přes net těžko a u nás prodávaj tak leda Hyundai
Ideálně na nějakém shopu vyzkoušet
jenže přes net těžko a u nás prodávaj tak leda Hyundai
No máme stejný problém, ale snad máte někde poblíž nějaké nákupní centrum a tam by to snad mohli mít ne?
Zkušenosti tak trošku. Na prd rádia, na prd reproduktory, na prd DVD přehrávače, na prd všechno. Trošku přitlač. Kolem 2500,- se dají koupit JVC a Panasonic.
V úterý mi došel Pioneer 2820MP, můžu říct že oproti původnímu Sony na kazety je kvalita zvuk o dost lepší, funkčně se mi víc než líbí, přehledné nastavení funkcí, líbí se mi custom nastavení ekvalizéru(neříkám že ostatní rádia to nemají) Jediný co mě tak trošku mrzí že nemá funkci mute...alespoň sem na ni nepřišel. Jinak super rádio, můžu jen doporučit.
Ted už mi zbývá jen pořešit nějaký repro. Mám vepředu koaxy neznámé značky a druhu, ale štve mě, když hrajou basy a do toho nějaký výšky, tak ty výšky jak kdyby chraptí. Doufám že komponentní repro to vyřeší.
Jurry píše:
Ted už mi zbývá jen pořešit nějaký repro. Mám vepředu koaxy neznámé značky a druhu, ale štve mě, když hrajou basy a do toho nějaký výšky, tak ty výšky jak kdyby chraptí. Doufám že komponentní repro to vyřeší.
Origo repro v Saxu za moc nestály, dvoupásmové papírové koaxy, měnil jsem je tehdy za koaxy (na značku už si bohužel nevzpomenu) ale bylo to sto a jedna, byť ty nové nebyly žádné hi-tech, ale už to nebyly obyč papíráky.