No kamosovi nevydal Sencor origo cd od 4Skins který neni k sehnání a ani na netu neni, tak ho dali pryc, ale misto aby se poucil tak koupil novyho sencora
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
ja mam sencora ale starsi verzi bez mp3. Co mě na něm štve: nemá mute, nemá výstup na zes jenom na sub, a obcas s nim mam problemy s kteryma si nevedi rady ani v servisu je mozny ze to je zapojením, proste nekdy hraje a nekdy do nej nejde proud tak musim zezadu vyndat aspon na 5vteřin iso konektor a pak ho zasunout a pak zas vše ok. Ale diz zapojim klicek a de do nej proud tak f poho tak pak hraje furt ale kdyz zapnu klicek a uz do nej nejde tak to proste musim vypojit no. Jestli nekdo vite co s tim je tak reknete a poradte klidne i SZ. Jo a na reklamaci sem ho mel jenom jednou blblo podsvícení displeje, za dva dny vyřízeno a k vyzvednutí což je krásné v dnešní době.
Jako takhle, kámoš ho koupil před pár dny, dneska sme ho tam montovali. Říkám prostě že hraje celkem dobře, přečetl škráblý CD s MP3. Jestli má nějaké vady, které se projeví až během používání nevim, ale první dojem je docela dobrej.
mobileus píše:ja mam sencora ale starsi verzi bez mp3. Co mě na něm štve: nemá mute, nemá výstup na zes jenom na sub, a obcas s nim mam problemy s kteryma si nevedi rady ani v servisu je mozny ze to je zapojením, proste nekdy hraje a nekdy do nej nejde proud tak musim zezadu vyndat aspon na 5vteřin iso konektor a pak ho zasunout a pak zas vše ok. Ale diz zapojim klicek a de do nej proud tak f poho tak pak hraje furt ale kdyz zapnu klicek a uz do nej nejde tak to proste musim vypojit no. Jestli nekdo vite co s tim je tak reknete a poradte klidne i SZ. Jo a na reklamaci sem ho mel jenom jednou blblo podsvícení displeje, za dva dny vyřízeno a k vyzvednutí což je krásné v dnešní době.
Já nevim, my ho zapojili přímo na 12V napevno, ne k žádnýmu zapalování, takže hraje nezávisle na tom v jaké poloze je klíček...
mobileus píše:ja mam sencora ale starsi verzi bez mp3. Co mě na něm štve: nemá mute, nemá výstup na zes jenom na sub, a obcas s nim mam problemy s kteryma si nevedi rady ani v servisu je mozny ze to je zapojením, proste nekdy hraje a nekdy do nej nejde proud tak musim zezadu vyndat aspon na 5vteřin iso konektor a pak ho zasunout a pak zas vše ok. Ale diz zapojim klicek a de do nej proud tak f poho tak pak hraje furt ale kdyz zapnu klicek a uz do nej nejde tak to proste musim vypojit no. Jestli nekdo vite co s tim je tak reknete a poradte klidne i SZ. Jo a na reklamaci sem ho mel jenom jednou blblo podsvícení displeje, za dva dny vyřízeno a k vyzvednutí což je krásné v dnešní době.
To delalo kamosovi taky a taky si s tim nikdo nevedel rady.
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"