StreetFighter píše:mno nevím jak jdou zdejší lakýrníci zběhlí.....čím to nalakovat? komaxit? nebo barvou na auto????
černá lesk vítězí zatím i u mě. U komaxitu může být problém, pokud bys měl zůstat límec. Nejsem si jistý zdali se dá bez problémů část olepit. Nicméně komax je na kola to nejlepší.
Mě je uplně jedno jestli to budeš mít stříbrný nebo černý, ale pokud to budeš stříkat, tak si nech namíchat nějakou barvu , nech si ji zmatovatět a pak to vem několika vrsvama stříkací pistolí. Já když sem si stříkal půlku auta do černý matovky, tak sem si vybral barvu podle vzorníku, a borec co ti míchal, tak mi podle přání přidal do barvy něco, co jí zmatovatělo. Čím tam toho dal víc, tim víc to bylo matnější. Asi po 5ti zkouškách sme dosáhli požadovaného polomatu. Podle mě všude kde míchaj barvy, ti to zvládnou namíchat. Pak jen lakýru s dobrou rukou.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Hezký, mě se ty černý kola líbí, ale chtělo by to ještě dodělat další věci, aby nebyly černý jen kola - plasty hodit do černýho laku, karbon doplňky, zbavit se stříbrných věcí nebo je minimalizovat, aby se vše odehrávalo v černo-červené.
To je můj názor na černý kola. Jinak ty stříbrný vyniknou a jsou hezký tak jak jsou.
StreetFighter píše:mno nevím jak jdou zdejší lakýrníci zběhlí.....čím to nalakovat? komaxit? nebo barvou na auto????
černá lesk vítězí zatím i u mě. U komaxitu může být problém, pokud bys měl zůstat límec. Nejsem si jistý zdali se dá bez problémů část olepit. Nicméně komax je na kola to nejlepší.
Dá se to bez problémů, dělali sme to na brigádě u plech. dveří normální kobercovkou.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
Pokud odstranis co mozna nejvic zcerny barvy(jako kliky,zrcatka,osklivy cerny listy, z narazniku) tak se mi to libit bude. Takhle se mi to nelibit to radsi orig.stribr
mno, to nechci nechat origo....nechci vůbec do kastle zasahovat...takže stříbrná to jistí...jen je nechát láknout a vyleštit......čím je tedy nalakovat? chci aby límce zůstaly leštěný!!!
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
StreetFighter píše:mno, to nechci nechat origo....nechci vůbec do kastle zasahovat...takže stříbrná to jistí...jen je nechát láknout a vyleštit......čím je tedy nalakovat? chci aby límce zůstaly leštěný!!!
jsem mel na mysli nechat ty kola stribrny a s kastli nic delat nemusis,jenom bys to dal do laku. Pak by to bylo super s tema cernejma kolama