A jsem snad ty nebo co,fotře?Mikael píše:Jak kravit???Ja sem po dvacitce hodnej,slusnej,usazenej....(a tesim se na chlastacku)

A jsem snad ty nebo co,fotře?Mikael píše:Jak kravit???Ja sem po dvacitce hodnej,slusnej,usazenej....(a tesim se na chlastacku)
Vždyť jsem říkal že je to proto abych je sem navnadil...a že eroťika se odehrávala až když byl foťák vyplej a schovanej...biker píše:tady kazdej ocekaval nejaky hc deustche oldschool poJno
a vono tohle
v kolikate tride to je? ze s pani tridni?
no no no tim bych si nebyl tak jistehattori_hanzo píše:Vždyť jsem říkal že je to proto abych je sem navnadil...a že eroťika se odehrávala až když byl foťák vyplej a schovanej...biker píše:tady kazdej ocekaval nejaky hc deustche oldschool poJno
a vono tohle
v kolikate tride to je? ze s pani tridni?Jsem,resp. byl jsem v prváku na nástavbě!
A vůbec,my jsme slušná škola!
Fotr ???Kua delas,jakobys me neznal.Dyt si videl,jak sem sporadane zil na festaku.Neexistovalo nic,nez prace.hattori_hanzo píše:A jsem snad ty nebo co,fotře?Mikael píše:Jak kravit???Ja sem po dvacitce hodnej,slusnej,usazenej....(a tesim se na chlastacku)