Ty woeDan píše:kufa kouknete jak project Rabbit od AK47 pokracuje....vypada to zajimave
http://www.tuningscene.cz/pictures_tsca ... CF0117.jpg
http://www.tuningscene.cz/pictures_tsca ... CF0111.jpg
http://www.tuningscene.cz/pictures_tsca ... CF0109.jpg
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
remix píše:jo jo taky uz sem to videl,...bude to krasaty kola odchytal, Airride u Retra se mi vubec nelibi ..
Co jsem slyšel, tak retro dojezdil...
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
ale batman to bude mit gut, jen retro tam nacpal 18" a tim to skazil, kola musi byt do Acka jak cyp a to je hnus velebnostiwesly.TDI píše:airrideremix píše:jo jo taky uz sem to videl,...bude to krasaty kola odchytal, Airride u Retra se mi vubec nelibi ..
mrdman bude mit radost
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
no jen mu vzali technicakF.l.a.n.e.l. píše:remix píše:jo jo taky uz sem to videl,...bude to krasaty kola odchytal, Airride u Retra se mi vubec nelibi ..
Co jsem slyšel, tak retro dojezdil...ale to je asi OLD
to jsi řekl pěkně..."zajímavě"Dan píše:kufa kouknete jak project Rabbit od AK47 pokracuje....vypada to zajimave
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
no 100% to bude nejobletovanejsi auto na vsech srazech.....jako vsechny jeho auta a to potesi kazdeho. ja osobne se na tento projekt hodne tesimbarry píše:Dan píše:kufa kouknete jak project Rabbit od AK47 pokracuje....vypada to zajimave
to jsi řekl pěkně..."zajímavě"
Golfa už ke konci moc přeplácal, snad to nebude i u tohoto rapida......jedina má výtka je top chop..nemůžu tomu přijít na chuť..
pokud je dobre udelanej tak proc ne, ale treba u "BrKa" je to pekne dojebane....
ten top chop se mi nelíbil na Retru ale třeba na tom černém Rapidu s V8 je to jedna z mála věcí které se mi tam líbí...
Golf na konci hrůza a to před tím taky hrůza...tohle vypadá jak říkal Dan...zajímavě!
Golf na konci hrůza a to před tím taky hrůza...tohle vypadá jak říkal Dan...zajímavě!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
a vzpomene na golfa jak vyjel....byl ve sve dobe nej
- Přílohy
-
- P1010006.jpg (152.29 KiB) Zobrazeno 1519 x
taky cenim tu praci co na tom byla udelana....at uz na golfu, nebo rabbitu. dost si vsimam detailu a treba na golfu byla spousta vychytavek, ktere by me ani ve snu nenapadli.
ja sam bych se do toho nikdy nepustil ani s cizi pomoci.
ja sam bych se do toho nikdy nepustil ani s cizi pomoci.
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

takhle ho AK koupil.....felda píše:jj jak vyjel......Dan píše:a vzpomene na golfa jak vyjel....byl ve sve dobe nej![]()
slovem vyjel, jsem myslel jaro 03 kdy se golf dockal radikalni prestavby
mám stejný názor s tím rozdílem že se mi ani v jednotným nazamlouval...ničím mě neoslovil...jen další Golf III z mnohaLukees píše:Jak byl ten golf v jednotným laku tak byl nej.pak to začal kombinovat a šlo to sraček
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
co jsem slyšel tak poslední verze prej byla 20 palcůremix píše:ale batman to bude mit gut, jen retro tam nacpal 18" a tim to skazil, kola musi byt do Acka jak cyp a to je hnus velebnostiwesly.TDI píše:airrideremix píše:jo jo taky uz sem to videl,...bude to krasaty kola odchytal, Airride u Retra se mi vubec nelibi ..
mrdman bude mit radost
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
ty jo....tak koukam na ebay a nasel jsem nove Dunlop SP9000 215/40/16 za 49,90euro/ks.
je to vubec mozne?
http://cgi.ebay.de/215-40-ZR16-DUNLOP-S ... dZViewItem
je to vubec mozne?
Tak to je maras jak někdo dokáže z tak pěkného auta udělat takovou tuctovku.... 
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
myslim, ze jo... kamos kupoval 18ky za 85 E/ksDan píše:ty jo....tak koukam na ebay a nasel jsem nove Dunlop SP9000 215/40/16 za 49,90euro/ks.
je to vubec mozne?
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
v tom pripade beru aspon 2 kusy....i s postou by to bylo za 120euro
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Dan píše:v tom pripade beru aspon 2 kusy....i s postou by to bylo za 120euro
jsou levne protoze jsou vyrobeny v 2002 roce
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
to mi ovsem vubec nevadi....nebo by melo?
jak je to vlastne s zivotnosti pneu kdyz lezi nekde 4 roky ve sklade???
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Dan píše:to mi ovsem vubec nevadi....nebo by melo?
dost na picu
Datum: 16-08-2005 07:08:17
Předmět: Stáří a skladování pneu
Jak mají být pneu staré a jakým způsobem se mají skladovat??
>> odpovědět <<Od: www.osobnipneu.cz
Datum: 16-08-2005 07:37:13
Předmět: Re: Stáří a skladování pneu
Kupované pneu by neměli být starší tří let (v našem e-shopu nejsou starší dvou let). Dále by se neměly obouvat pneu starší čtyř let. Často zákazníci chtějí co nejnovější pneu.Přitom úplně nová pneu se rychleji opotřebovává a je třeba prvních tisíc kilometrů jezdit minimální rychlostí. Výrobci pneu nedodávají pneu co zrovna opustily výrobu. (i v tomto případě jsou již pneu staré několik měsíců). Standartem je výroba pneu v průběhu předchozí sezóny. Navíc u výrobce i ve velkoskladech jsou pneu skladovány v optimálních podmínkách. Pneu nejčastěji "trpí" při nevhodném domácím skladování a nepoužívání. Pneu se mají skladovat na temném chladném místě. Pneu bez disků na stojato nejlépe v konstrukci se dvěma nosnými body pro pneu. Pneu s disky na ležato i na sobě.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
hmm.....kufa ale ta cena no... asi bych to risknul
to je teorie ... ale pokud to jsou opravdu 2002 tak to jsou 4 roky a toho bych se az tak nebal.... hlavne ne u "krajinkare" Danatomoking píše:Dan píše:to mi ovsem vubec nevadi....nebo by melo?
dost na picu
Datum: 16-08-2005 07:08:17
Předmět: Stáří a skladování pneu
Jak mají být pneu staré a jakým způsobem se mají skladovat??
>> odpovědět <<Od: www.osobnipneu.cz
Datum: 16-08-2005 07:37:13
Předmět: Re: Stáří a skladování pneu
Kupované pneu by neměli být starší tří let (v našem e-shopu nejsou starší dvou let). Dále by se neměly obouvat pneu starší čtyř let. Často zákazníci chtějí co nejnovější pneu.Přitom úplně nová pneu se rychleji opotřebovává a je třeba prvních tisíc kilometrů jezdit minimální rychlostí. Výrobci pneu nedodávají pneu co zrovna opustily výrobu. (i v tomto případě jsou již pneu staré několik měsíců). Standartem je výroba pneu v průběhu předchozí sezóny. Navíc u výrobce i ve velkoskladech jsou pneu skladovány v optimálních podmínkách. Pneu nejčastěji "trpí" při nevhodném domácím skladování a nepoužívání. Pneu se mají skladovat na temném chladném místě. Pneu bez disků na stojato nejlépe v konstrukci se dvěma nosnými body pro pneu. Pneu s disky na ležato i na sobě.
Dan prece musi jezdit pomalu aby si stacily
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
heh....uz to myslim bylo