Kde sehnat tyhle nárazníky na G3?
- snake
- Kontaktovat uživatele:
Kde sehnat tyhle nárazníky na G3?
Zdar, scháním jedny nárazníky. Líbí se mi ty, co jsou na G5 GTI, fotky jsou níže. A to jak přední, tak zadní. Chtěl bych je na svého G3. Nevíte, kde se dají sehnat na G3? FK má ten přední, ale chce za něj 300 Euro. Chtěl bych něco levnějšího. Zadní jsem na G3 ještě neviděl.Nebo jestli nevíte o někom, kdo je dokáže vyrobit levněji nebo upravit z nějakého jiného?
Díky za rady
Díky za rady
- Přílohy
-
- Zadní nárazník
- 20060522golfgtied4.jpg (32.8 KiB) Zobrazeno 1447 x
-
- Přední nárazník
- vw_golf_3_01.jpg (27.49 KiB) Zobrazeno 1447 x
Re: Kde sehnat tyhle nárazníky na G3?
jim.vw mi mluví z duše
Je to ale otázka vkusu no....

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
ten přední by nebyl špatnej,kdyby byl bez masky a na světlim autě
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
BALI píše:ten přední by nebyl špatnej,kdyby byl bez masky a na světlim autě

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

Tenhle tvar nikdy nemůže vy padat na GIII dobře 
Proč neupravíš raději nárazník z GTIčka (to co sem dával jim) a neinvestuješ raději do podvozku???

Proč neupravíš raději nárazník z GTIčka (to co sem dával jim) a neinvestuješ raději do podvozku???
das Auto
- snake
- Kontaktovat uživatele:
Podvozek už je někde na cestě. A JIMův nárzaník se mi nelíbí, chci něco spešl, co nikdo nemáV-Y-V-I píše:Tenhle tvar nikdy nemůže vy padat na GIII dobře
No právě že tyhle individuálně upravený nárazníky nikdo nemá, když budeš důslednej a individuální v úpravě....ten co scháníš bude mít do roka kdejakej tuzer v republice a obávám se že nejenom na Golfu III....ale je to tvůj styl to je jasný, každej ať dělá tak jak se mu to líbí....snake píše:Podvozek už je někde na cestě. A JIMův nárzaník se mi nelíbí, chci něco spešl, co nikdo nemáV-Y-V-I píše:Tenhle tvar nikdy nemůže vy padat na GIII dobře
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
aha... mě to mělo hned napadnout když je ted v kinech rychle a zběsilesnake píše:Podvozek už je někde na cestě. A JIMův nárzaník se mi nelíbí, chci něco spešl, co nikdo nemáV-Y-V-I píše:Tenhle tvar nikdy nemůže vy padat na GIII dobře

takže spíš něco takovýho jo?

nebo koukni na poláky .. ten zadní aka G4 bych eště zkousnul,
ale ne na svym http://sklep.eba.com.pl/catalog/product ... cts_id=601

- snake
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak, tohle moc vyčuhuje přes auto. to neejim.vw píše:aha... mě to mělo hned napadnout když je ted v kinech rychle a zběsilesnake píše:Podvozek už je někde na cestě. A JIMův nárzaník se mi nelíbí, chci něco spešl, co nikdo nemáV-Y-V-I píše:Tenhle tvar nikdy nemůže vy padat na GIII dobře
Proč neupravíš raději nárazník z GTIčka (to co sem dával jim) a neinvestuješ raději do podvozku???![]()
takže spíš něco takovýho jo?
nebo koukni na poláky .. ten zadní aka G4 bych eště zkousnul,
ale ne na svym http://sklep.eba.com.pl/catalog/product ... cts_id=601

- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
- snake
- Kontaktovat uživatele:
jj, tento je jiny, už jsem taky na něj koukal, tenhle je moc zaobleny a moc se mi k autu nehodí. Jina ta cena je určo jenom za nárazník. Mřížky ani mlhovky u toho určo nejsou. Ne, že by to jako bylo blbý jo, mřížky už vím, kde koupit a vyjdou asi na 500,- , ale tak když už je cena taková, tak přeci jen by to molhli mít kompletní.svanco1915 píše:je jiny se mi zda
No prostě pro někoho to je jen auto....V-Y-V-I píše:Ach jo![]()
![]()
![]()

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
ježiš to je blití jako že Golf nemusím neb jich je jak .... tak tohle teda je fakt něco Lord Vader edition asi ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Lord Vader editionMarauderZ28 píše:ježiš to je blití jako že Golf nemusím neb jich je jak .... tak tohle teda je fakt něco Lord Vader edition asi ...

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- snake
- Kontaktovat uživatele:
Co furt fšichni máte? Mě se to prostě líbí. Chci být prostě originální a ne se opičit po někom. Zadní nárazník třeba vyrábí Zender, tak už jsem si našel na autodoplňkách.
A prosil jsem Vás o radu, kde je sehnat ne o to, aby jste mi to tu hatili!!!
Jo a kdyžtak teda poraďte, kde by mohli tenhle nárazník mít na prodejně, abych se na něj mohl kouknout. Přeci jenom fotka většinou zkresluje.
Jo a kdyžtak teda poraďte, kde by mohli tenhle nárazník mít na prodejně, abych se na něj mohl kouknout. Přeci jenom fotka většinou zkresluje.
lidi se ti jenom snazi poradit aby usetril peniz a pri tom auto vypadal pekne ale tak delej jak myslis 

Touran BMM
nahodou ten predni neni tolik osklivy jak vsici rikaji, ale co koukam na tvou ikonku, tak by to chtelo vymenit kola za neco vetsiho, takhle by to vypadalo divnesnake píše:Co furt fšichni máte? Mě se to prostě líbí. Chci být prostě originální a ne se opičit po někom. Zadní nárazník třeba vyrábí Zender, tak už jsem si našel na autodoplňkách.

Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám

a pri tom se furt dokola rika, mejdriv kola a podvozek a furt to lidi nechapu a furt
Touran BMM
tak to tam nejdřív dej a pak uvidíš, třeba si ty plasty rozmyslíš, copak chceš dalšího voplastovanýho golfa? ještě zavař kufr ať splyneš s davemsnake píše:Podvozek bude tedka o vikendu a kola už mam taky vyhlídlý

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Originální,ale za jakou cenu proboha???snake píše:Co furt fšichni máte? Mě se to prostě líbí. Chci být prostě originální a ne se opičit po někom. Zadní nárazník třeba vyrábí Zender, tak už jsem si našel na autodoplňkách.

das Auto
ale tak zase delat styling jen proto abych potesil oko znalce, to ho zasejc chapu, ze se mu tohle nechce, ze tam chce soupnout co se jemu libi a i kdyz to je hodne odvazny, tak bych se drzel toho, ze proti gustu zadny...jim.vw píše:kucí já bych to moc neřešil.. prostě tady pro Snakeho to je jen auto, tak at si tam dá třeba nárazník z 120tky.... Nebudu ho nutit mít stylově krásný auto, který potěší oko znalce. At si tam narve co chce, at neudělá před diskotékou ostudu

kdyz to udela ciste a peclive, tak proc ne a hlavne, krasny kola zlepsej i hodne zmrveny auto

Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor