Amogh Combi Styling - absolutne decentne
tak za chvili sem loupnu fotku s novym predkem a predem upozornuji
!!!!!!!!!!!!!!
auto je opravdu neumyte, jiz jsem to nestihl a budu ho mit az dnes
na aute je skutecne jeste montazni paska protoze jsem ji sundaval az pozde vecer a to uz jsem nefotil
mracitka tam proste jsou protoze sem je dostal zadarmo, protoze se mi libi, protoze jsou homologovane a protoze nezakryvaji ucinou plochu svetlometu a kaslu na naky reci ze dneska uz to nefrci apod
)
jinak ten predek jsem jen poladil v ramci denniho jezdeni a predevsi m toho ze auto neni nakej show car ani nema jezdit na zadny souteze krasy, proste jen drobne vylepseni, takze kritika ze spoiler je znamej a ma ho milion fabek me nezajima
proste jsem ted nevymejslel nakou extra pecku ci buhvijakou novinku !!!!
a v posledni rade je to sice plast na aute navic, uz jsem se sice chtel na vsechny lasty vprdnout ale za cenu 1500 korun vcetne mrizek za homologovany kousek a hlavne opravdu plastovy, to jsem proste neodolal
!!!!!!!!!!!!!!
auto je opravdu neumyte, jiz jsem to nestihl a budu ho mit az dnes
na aute je skutecne jeste montazni paska protoze jsem ji sundaval az pozde vecer a to uz jsem nefotil
mracitka tam proste jsou protoze sem je dostal zadarmo, protoze se mi libi, protoze jsou homologovane a protoze nezakryvaji ucinou plochu svetlometu a kaslu na naky reci ze dneska uz to nefrci apod
jinak ten predek jsem jen poladil v ramci denniho jezdeni a predevsi m toho ze auto neni nakej show car ani nema jezdit na zadny souteze krasy, proste jen drobne vylepseni, takze kritika ze spoiler je znamej a ma ho milion fabek me nezajima
a v posledni rade je to sice plast na aute navic, uz jsem se sice chtel na vsechny lasty vprdnout ale za cenu 1500 korun vcetne mrizek za homologovany kousek a hlavne opravdu plastovy, to jsem proste neodolal
Naposledy upravil(a) amogh dne 14 črc 2006 07:59, celkem upraveno 1 x.
Touran BMM
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
Re: Amogh Combi Styling - absolutne decentne
8)to lizatko z ty cupry r je tam taky moooc pekny 
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
jediny co mi tam nesedi je ten napis www.skodahome.cz dal bych asi jen obrysy a aby to bylo pres celou delku okna...
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
souhlas tebou taky chci jinejprovocation píše:jediny co mi tam nesedi je ten napis www.skodahome.cz dal bych asi jen obrysy a aby to bylo pres celou delku okna...
Touran BMM
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
jj, presne to sem myslelamogh píše:souhlas tebou taky chci jinejprovocation píše:jediny co mi tam nesedi je ten napis www.skodahome.cz dal bych asi jen obrysy a aby to bylo pres celou delku okna...roztazen a s prazdnyho pisma
ja to na zadnim okne mam takhle: http://seat-klub.cz/clenove/222/004.jpg
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
jo tak tohle je super! tohle se mi moc libi...
s timhle designem za mnou muzes do svetic... a udelame s mym bratrem nejaky profi fotky 
štyrykrátštyry tédéí
jedina moje vytka,je na to stredove zpetne zrcatko.
jako na sachovnici? to je muj detailicek na kerej sem haklivej
)) to tam proste bude a basta 
Touran BMM
procamogh píše:jako na sachovnici? to je muj detailicek na kerej sem haklivej)) to tam proste bude a basta
Ty mračítka tam fakt sedí!!! Moc pěkná práce....jen se mi nějak moc nezamlouvá ta SPZ že je tak vysoko...ale jinak GUT!! 
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
jo je to super hlavně to lízátko se mně moc líbí, tos nechal láknout do černý lesklý? a to zrcátko je taky super to jsi dělal doma sám? láknul na bílo, pak oblepil a zbytek černej? nebo je to airbrush?
mračítka taky líbí, kapota teda asi nebude že?
mračítka taky líbí, kapota teda asi nebude že?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
lizo je cerna perlet z katalogu skoda (normalni proste cerna co je na fabkach a koktách)
mel sem ti i ty listy a vnitrek masky ze jo
SPZ je vejs protoze ten prevlek ma po obvodu dirky (coz mi sereú takze jsem dal SPZ vejs aby aspon jedna rada byla zakryta
kapota nebude
zpetny zrcko je jenom nalepka, nechtel jsem to lakovat pce sem nevedel jak to bude vypadat
ted se m ito libi a lakovat uz se mi nechce
skejt se pta na co?
SPZ je vejs protoze ten prevlek ma po obvodu dirky (coz mi sereú takze jsem dal SPZ vejs aby aspon jedna rada byla zakryta
kapota nebude
zpetny zrcko je jenom nalepka, nechtel jsem to lakovat pce sem nevedel jak to bude vypadat
skejt se pta na co?
Touran BMM
masakr, s tema mracitkama se mi ty svetla zacali libit...
urcite to pak vyfot jeste nekde umyty na slunicku a bez pasek!
Looking for some car....
taky by se mně to líbilo jenže kvůli prodloužení nárazníku mám kus podběhu uříznutýho, takže by to asi nevypadalo nejlíp a navíc, myslíš že by se k mojí barvě ta krémová hodila? jo a nevíš na kolik vyhcází ta fólie a kde to dělájí?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ja jsem zvydavej clovek,tak se nediv.amogh píše:lizo je cerna perlet z katalogu skoda (normalni proste cerna co je na fabkach a koktách)
kapota nebude
zpetny zrcko je jenom nalepka, nechtel jsem to lakovat pce sem nevedel jak to bude vypadatted se m ito libi a lakovat uz se mi nechce
![]()
skejt se pta na co?
Ale stejne me to neda
ne ja sem nechapal na co se ptas proc, jestli proc sem haklivej, nebo proc ho nesundam atd 
neee ja tam chci sachovnici, sachovnice ma pro me kouzlo
neee ja tam chci sachovnici, sachovnice ma pro me kouzlo
Touran BMM