leštěná trubka sání
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
leštěná trubka sání
chtěl bych si dát místo tý gumový svině nějakou pěknou leštěnou, nevíte kdo by to udělal na míru? kde a za kolik? máme tady firmu co dělá rámy na auto ale kdžy jsem se jich ptal tak na mě koukali jak na blbca...

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: leštěná trubka sání
dej tam radši motor na trubku se vyser stejně to zezhora vypadá jak když je tam posazená ETA Neptun

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Když už tam budeš něco dělat, to by chtělo vyhodit ten airbox, koupit nerez a udělat celý cold air intake kit ne?
Každý kdo trochu umí s COčkem ti to naboduje a svaří, ty si to obrousíš a vyleštíš, případně necháš pochromovat.
Každý kdo trochu umí s COčkem ti to naboduje a svaří, ty si to obrousíš a vyleštíš, případně necháš pochromovat.
Gr33N MoNsT3R
to sme tady už jednou řešili, že by to motoru nejspíš nepomohlo, páč by tam šlo ještě víc tepla no nevímShr3k píše:Když už tam budeš něco dělat, to by chtělo vyhodit ten airbox, koupit nerez a udělat celý cold air intake kit ne?

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Však se podívej, jak vypadají CAI kity od K&N... http://www.knfilters.com/cold_air_intakes.htmtoitoi píše:to sme tady už jednou řešili, že by to motoru nejspíš nepomohlo, páč by tam šlo ještě víc tepla no nevímShr3k píše:Když už tam budeš něco dělat, to by chtělo vyhodit ten airbox, koupit nerez a udělat celý cold air intake kit ne?
Podle testů na brzdě, co jsme kdysi přebírali od POWERTUNINGu je právě takový kit nejlepší.
Gr33N MoNsT3R
nj, tohle jsem tady před rokem řešil jestli pořídit ten CAI od K&N, někdo tady napsal že když to tak má má K&N vyřešený, že to neznamená že je to nejlepší řešení, navíc vyhodit za to 5 litrů když ten přírustek stejně nepoznám se mně zdá k hovnu, fatk mně jde jen o vzhled...Shr3k píše:Však se podívej, jak vypadají CAI kity od K&N... http://www.knfilters.com/cold_air_intakes.htmtoitoi píše:to sme tady už jednou řešili, že by to motoru nejspíš nepomohlo, páč by tam šlo ještě víc tepla no nevímShr3k píše:Když už tam budeš něco dělat, to by chtělo vyhodit ten airbox, koupit nerez a udělat celý cold air intake kit ne?
Podle testů na brzdě, co jsme kdysi přebírali od POWERTUNINGu je právě takový kit nejlepší.
Teoreticky by sis to mohl zkusit poskládat z tohohle
http://www.ituning.cz/?v=101&id=i&id2=846

Škoda Favorit 135 LS - minulost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost

hmm ty ceny sjou super,, když si zajdeš do krámu kde pordávaj enrez tak za cenu jednoho kolena máš 3 ve stejném rozměru...PaJaS píše:Teoreticky by sis to mohl zkusit poskládat z tohohlehttp://www.ituning.cz/?v=101&id=i&id2=846
( vím to , nakupoval jsem před 2 týdny.. )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Looool kdys to neni V8 tak to neni autooo coMarauderZ28 píše:dej tam radši motor na trubku se vyser stejně to zezhora vypadá jak když je tam posazená ETA Neptun

96er Opel Omega wagoon 2,5i V6
95er Camaro Z28 5,7 V8 LT1 /Magnaflow exhaust, SLP headers, K&N intake,
95er Camaro Z28 5,7 V8 LT1 /Magnaflow exhaust, SLP headers, K&N intake,
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
co má vzhled motoru společnýho s V8 nevím v jednom autě mám V6 a líbí se mi a I4 co má Integra je taky moc hezkej motor
ale tady ten plastovej batoh navíc nabarvenej je každopádně designově minimálně zvláštní

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
mozna ti bude stacit jen tohle + redukce k motoru a trochu pokratit: http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... odsID=1901
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA