Eclipse nahradni dily

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Didi

Eclipse nahradni dily

Příspěvek od Didi »

Zdravim kde se daji poridit nahradni dily na eclipsu 2g ??? Kdyz se u nas vubec neprodavala... Mam tedka dobrou nabidku...
Zajimalo by me take cennove porovnani nahradnich dilu
koncern vs. japan cars

Diky

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclipse nahradni dily

Příspěvek od Idaho »

Didi píše:Zdravim kde se daji poridit nahradni dily na eclipsu 2g ??? Kdyz se u nas vubec neprodavala... Mam tedka dobrou nabidku...
Zajimalo by me take cennove porovnani nahradnich dilu
koncern vs. japan cars

Diky
písni mi co potřebuješ na eclipse, potřebuju ročník, typ motoru , a hodilo by se i typ - rám.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Didi

Příspěvek od Didi »

Diky ze ses ozval... No vec se ma takhle chtel jsem vedet kde se daji sehnat zcela obycejne veci (od rozvodu, pres olejove filtry az po spojku) proste nejaky strucny vypis tech zakladnich komponentu... (nechci vedet kolik stojej racing parts)

Pak jestli je mozne narazit u nas v cesku na nekoho kdo do nahradnich dilu pro eclipsu dela (asi ty ze :wink: )

kamos ji chce prodat nekdy koncem zari - jeste nejsem poradne rozhodnutej, prave proto me zajimaji ty ceny nahradnich dilu... podotykam ze nechci stavet nic moc extra narocneho na vykon. (motor sice vypada OK) ale ma najeto 150 000 km... (klika na tom neni zrovna dvakrat dobre... v prubehu zimy chci celej motor rozebrat a zjistit co a jak (proto se ptam na ty nah. dily)
jo pak by me docela zajimalo co na nich odchazi casto (vim ze byly staveny levneji nez 1g a je u nich problem s klikou). Nikde jsem se ale nedozvedel jak je na tom prevodovka, elektronika, o karoserii vim ze je to celupozink (v pripade mem bez koroze), ecu je ta treti serie (bez moznosti vyjmuti pameti empron) takze asi budu muset menit cele ecu, brzdy jsou nove, podvozku u mitsu docela verim (ale samozrejme radnemu vysetreni se urcite nevyhne). Tak to by bylo vse !!! Neni toho malo ale budu velice rad kdyz mi s tim kdokoliv helpne. S eclipsama zacinam Diky :poklona:

Jo jeste jedna se o rok 1997 2.0 (4g63) GSi...

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclipse nahradni dily

Příspěvek od Idaho »

máš SZ
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“