umě ste borci všichni co jedete sprinty a těšte se namě z golfíkem pujde odlehčít a pak to pojederedmenn píše:souhlas.super sraz.KFJ píše:po mimoni nejlepsi sraza konecne se zacalo uplatnovat pravidlo "pro vsechny sprintery stejny metr na startu" teda az na to pozdejsi couvani nekterych vychytralku
opet jsem zlepsil rekord kategorie do 3.5l = 11:54
jinak gratulace k času.cecil je kabrňák![]()
Panenský týnec-pocity,fotky,videa....
Moderátor: Hasis
- benga
- Kontaktovat uživatele:
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact 

- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
tak to se už těšimbenga píše:umě ste borci všichni co jedete sprinty a těšte se namě z golfíkem pujde odlehčít a pak to pojederedmenn píše:souhlas.super sraz.KFJ píše:po mimoni nejlepsi sraza konecne se zacalo uplatnovat pravidlo "pro vsechny sprintery stejny metr na startu" teda az na to pozdejsi couvani nekterych vychytralku
jinak gratulace k času.cecil je kabrňák![]()

- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Panenský týnec-pocity,fotky,videa....
Tak Katy....benga píše:toje KATYtoitoi píše:a hele copak je za toto za členku TF a GT![]()
![]()
http://212.47.7.218/img/certoviny/auto/ ... age127.htm
http://212.47.7.218/img/certoviny/auto/ ... age126.htm
a tady jsou fufuovi![]()
http://212.47.7.218/img/certoviny/auto/ ... age288.htm
http://212.47.7.218/img/certoviny/auto/ ... age304.htm

Zemi, nejdříve gratulace!!!Pevně jsem doufala,že si to 1.místo odvezeš, nezklamals!Zemi píše:Doufam ze bude nejaky video sprintu.

Bohužel jsem tě už pak neviděla, ale Tommymu jsem každou hoďku podávala zprávy o průběhu. Já nějaký video natočený mám, tak ti pak dáme vědět až to bude zpracovaný.

Ksímaj bude teď do 28 na dovče...takže je mimo PC...ostatně,on je mimo furtgolfina píše:Zemi, nejdříve gratulace!!!Pevně jsem doufala,že si to 1.místo odvezeš, nezklamals!Zemi píše:Doufam ze bude nejaky video sprintu.![]()
![]()
Bohužel jsem tě už pak neviděla, ale Tommymu jsem každou hoďku podávala zprávy o průběhu. Já nějaký video natočený mám, tak ti pak dáme vědět až to bude zpracovaný.

Ha...tak to ju, neva a díkes!FCS píše:Ksímaj bude teď do 28 na dovče...takže je mimo PC...ostatně,on je mimo furtgolfina píše:Zemi, nejdříve gratulace!!!Pevně jsem doufala,že si to 1.místo odvezeš, nezklamals!Zemi píše:Doufam ze bude nejaky video sprintu.![]()
![]()
Bohužel jsem tě už pak neviděla, ale Tommymu jsem každou hoďku podávala zprávy o průběhu. Já nějaký video natočený mám, tak ti pak dáme vědět až to bude zpracovaný.![]()
![]()

- benga
- Kontaktovat uživatele:
ahojky golfíno to sem já majk jak se ti vede cogolfina píše:KFJ píše:po mimoni nejlepsi sraza konecne se zacalo uplatnovat pravidlo "pro vsechny sprintery stejny metr na startu" teda az na to pozdejsi couvani nekterych vychytralku

benga píše:toje KATYtoitoi píše:a hele copak je za toto za členku TF a GT![]()
![]()
http://212.47.7.218/img/certoviny/auto/ ... age127.htm
http://212.47.7.218/img/certoviny/auto/ ... age126.htm

2benga , ty me znas ?

2toitoi: no jo no... byla jsem tam
moje šPunto, muj život
jsem rad že se Vám všem srazik libil...taky jsme s kamošema na tom makali jako pilné včeličky...vime že tam bylo par chybiček,ale pokusime se do prištího roku se jich vyvarovat...nektere veci nedokažeme ale ovlivnit...např voda-nejaký pitomci v sobotu v noci roztočili naplno kohoutky,takže bylo do rana po vodě....a take bych se chtel omluvit za nekonaní vystoupení FreestyleMotocross-ale nekde po ceste zbořily tirak co vezl rampu na vystoupeni...jinak jsme se snažily veškeré problemy s blbcema za volantem po par pivech řešit hned v počatku,tak tam doufam byl docela klid a mir...
Octavie RS 220PS
/zatim/

-
- Kontaktovat uživatele:
byli jste kapku nepříjemní....Kapka píše:jsem rad že se Vám všem srazik libil...taky jsme s kamošema na tom makali jako pilné včeličky...vime že tam bylo par chybiček,ale pokusime se do prištího roku se jich vyvarovat...nektere veci nedokažeme ale ovlivnit...např voda-nejaký pitomci v sobotu v noci roztočili naplno kohoutky,takže bylo do rana po vodě....a take bych se chtel omluvit za nekonaní vystoupení FreestyleMotocross-ale nekde po ceste zbořily tirak co vezl rampu na vystoupeni...jinak jsme se snažily veškeré problemy s blbcema za volantem po par pivech řešit hned v počatku,tak tam doufam byl docela klid a mir...
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
sraz super, jediná věc - návraty ze sprintů při volnejch jízdách...čekat na další jízdu skoro hoďku a půl....Kapka píše:jsem rad že se Vám všem srazik libil...taky jsme s kamošema na tom makali jako pilné včeličky...vime že tam bylo par chybiček,ale pokusime se do prištího roku se jich vyvarovat...nektere veci nedokažeme ale ovlivnit...např voda-nejaký pitomci v sobotu v noci roztočili naplno kohoutky,takže bylo do rana po vodě....a take bych se chtel omluvit za nekonaní vystoupení FreestyleMotocross-ale nekde po ceste zbořily tirak co vezl rampu na vystoupeni...jinak jsme se snažily veškeré problemy s blbcema za volantem po par pivech řešit hned v počatku,tak tam doufam byl docela klid a mir...
nicméně i přesto sem byl fakt spokojenej

- benga
- Kontaktovat uživatele:
já jedu příští rok taky byl to suprovej sraz nejlepší tohodle rokuredmenn píše:sraz super, jediná věc - návraty ze sprintů při volnejch jízdách...čekat na další jízdu skoro hoďku a půl....Kapka píše:jsem rad že se Vám všem srazik libil...taky jsme s kamošema na tom makali jako pilné včeličky...vime že tam bylo par chybiček,ale pokusime se do prištího roku se jich vyvarovat...nektere veci nedokažeme ale ovlivnit...např voda-nejaký pitomci v sobotu v noci roztočili naplno kohoutky,takže bylo do rana po vodě....a take bych se chtel omluvit za nekonaní vystoupení FreestyleMotocross-ale nekde po ceste zbořily tirak co vezl rampu na vystoupeni...jinak jsme se snažily veškeré problemy s blbcema za volantem po par pivech řešit hned v počatku,tak tam doufam byl docela klid a mir...
nicméně i přesto sem byl fakt spokojenejjen tak dál a příští rok přijedeme znova!
![]()

Časomíra byla totiž nastavená na minutový interval (tzn. každá dvojice jezdců startovala, až ručička ukazovala "celou"redmenn píše:sraz super, jediná věc - návraty ze sprintů při volnejch jízdách...čekat na další jízdu skoro hoďku a půl....Kapka píše:jsem rad že se Vám všem srazik libil...taky jsme s kamošema na tom makali jako pilné včeličky...vime že tam bylo par chybiček,ale pokusime se do prištího roku se jich vyvarovat...nektere veci nedokažeme ale ovlivnit...např voda-nejaký pitomci v sobotu v noci roztočili naplno kohoutky,takže bylo do rana po vodě....a take bych se chtel omluvit za nekonaní vystoupení FreestyleMotocross-ale nekde po ceste zbořily tirak co vezl rampu na vystoupeni...jinak jsme se snažily veškeré problemy s blbcema za volantem po par pivech řešit hned v počatku,tak tam doufam byl docela klid a mir...
nicméně i přesto sem byl fakt spokojenejjen tak dál a příští rok přijedeme znova!
![]()

Byli skvěle zorganizovaný ty sprinty...!!!!Fildik píše:Časomíra byla totiž nastavená na minutový interval (tzn. každá dvojice jezdců startovala, až ručička ukazovala "celou"redmenn píše:sraz super, jediná věc - návraty ze sprintů při volnejch jízdách...čekat na další jízdu skoro hoďku a půl....Kapka píše:jsem rad že se Vám všem srazik libil...taky jsme s kamošema na tom makali jako pilné včeličky...vime že tam bylo par chybiček,ale pokusime se do prištího roku se jich vyvarovat...nektere veci nedokažeme ale ovlivnit...např voda-nejaký pitomci v sobotu v noci roztočili naplno kohoutky,takže bylo do rana po vodě....a take bych se chtel omluvit za nekonaní vystoupení FreestyleMotocross-ale nekde po ceste zbořily tirak co vezl rampu na vystoupeni...jinak jsme se snažily veškeré problemy s blbcema za volantem po par pivech řešit hned v počatku,tak tam doufam byl docela klid a mir...
![]()
), ale protože to neodsýpalo, tak to zkusili nastavit na půlminutu a už to šlo. I díky tomu pak odsýpaly především ostré jízdy.
A sraz se nám líbil ze všech letošních nejvíc!!!!Doufám,že příště bude stejně super!!!

Taky jste si zábavu dokázali obstarat samiFCS píše:Byli skvěle zorganizovaný ty sprinty...!!!!Fildik píše:Časomíra byla totiž nastavená na minutový interval (tzn. každá dvojice jezdců startovala, až ručička ukazovala "celou"redmenn píše: sraz super, jediná věc - návraty ze sprintů při volnejch jízdách...čekat na další jízdu skoro hoďku a půl....
![]()
), ale protože to neodsýpalo, tak to zkusili nastavit na půlminutu a už to šlo. I díky tomu pak odsýpaly především ostré jízdy.
A sraz se nám líbil ze všech letošních nejvíc!!!!Doufám,že příště bude stejně super!!!![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Konečně mám trochu času se rozepsat, takže chci tímto PODĚKOVAT VŠEM, kteří na akci dorazili a přispěli k jeho báječné atmosféře. Sraz děláme pro vás, takže to nejlepší ocenění je, že se vám tam líbilo.
Výsledky sprintů jsou už od pondělka ke stažení ve formátu .pdf pod odkazem "sprinty" na http://www.tuning-sraz.cz, fotky, video a článeček dodáme co nejdříve.
Výsledky sprintů jsou už od pondělka ke stažení ve formátu .pdf pod odkazem "sprinty" na http://www.tuning-sraz.cz, fotky, video a článeček dodáme co nejdříve.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
fotka
no a tohle bylo ranní soboptní probuzení člověk vykoukne ze stanu a tohle...
- Přílohy
-
- DSC02583.JPG (56.57 KiB) Zobrazeno 1894 x
-
- Kontaktovat uživatele:
- benga
- Kontaktovat uživatele:
nojo já se schovávat ani nechcigolfina píše:Ahaaaa, vidíš, jsi to říkal, že tu jsi pod touhle přezdívkou....benga píše:no srazík byl suprovej nejlepší zatím ze všech a ato bylo tím že sme byly všichni dohromady spoluKaty píše:2benga: aha, ahoj Majku
¨
sraz to byl uuuuuuuuuuzasnej, uz se tesim na pristi rok.Tak teď se už neschováš

-
- Kontaktovat uživatele:
benga... to nevíš co všechno můj foťák ještě schovává