.... no skoro takFlinta píše:a pak jeste bude muset uklidit byt... dojit ven se psem.. pak zas bude potrebovat kakat a pak uz bude vecernicek a pak spat takze zadny koupani

.... vždyť je to film, a ten kdo ho chce brát vážně musí být blb, já se du na film pobavit a odreagovat, a né přemýšlet o tom jestli to je proveditelné v reáluKadel píše:Všech asi 20Flinta píše:to je nakej vocas ten co to psal...![]()
Dyť říkám, film OK, ale nedá se brát moc vážně... No, vůbec vážně...
dyt ty to máš v reálu nebo néfufu píše:.... vždyť je to film, a ten kdo ho chce brát vážně musí být blb, já se du na film pobavit a odreagovat, a né přemýšlet o tom jestli to je proveditelné v reáluKadel píše:Všech asi 20Flinta píše:to je nakej vocas ten co to psal...![]()
fufu píše:.... vždyť je to film, a ten kdo ho chce brát vážně musí být blb, já se du na film pobavit a odreagovat, a né přemýšlet o tom jestli to je proveditelné v reáluKadel píše:Všech asi 20Flinta píše:to je nakej vocas ten co to psal...![]()
...... voda tam nebyla a ještě jsem tam musel zapojit bojlerprassat tdi píše:už to vidim živě já voda sluníčko fufu ve valdicích krásná představa![]()
![]()