Jakej používáte olejový filtr ?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Jakej používáte olejový filtr ?
Já běžně Fram, líbí se mi takovej ten pupikovatej povrh aby ruka neklouzala když to utahaješ nebo povoluješ. Teď mi dorazily K&N nemáte někdo na ně nějaký reference ? (hodinky jen pro porovnání velikosti toho modrýhu nesmyslu)

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakej používáte olejový filtr ?
Nipparts=OEM Mazda
Cryogenic treatment
http://www.cryo-centrum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cryo-centrum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
nevím jak RX-7, ale u Probe mě fascinuje jaký Mazda používala pidi filtříky jako to je jak hrneček na kafe - malej ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MarauderZ28: no tusim ze nekde na hondawebu je rozebirali aby koukli jak sou dobre delany a ty framy nic moc tusim, ale jinak je pouzivam taky 

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
chtěl bych se zeptat - ty amsoil jsou něčím spešl, třeba lepší filtrace ? koukal sem, že na webu sem tam někdo používá dva olejový filtry vedle sebe, ale nesníží se tím třeba tlak oleje ? Do Camara sem někde četl doporučujou nacpat filtr z nějaký dodávky kterej je o polovinu snad větší ... Jinak zatím jedinný co mi na tom K&N přijde cool je že má zespod matku nebo jak to nazvat na klíč ....Taboo píše:Amsoil
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Tak u Tebe by stačil ten odstředivej co měl Fiat 850Tommy1978 píše:Já Bosch nebo Ufi
hmm já si nechávám na supry posílat z JPN filtry ( značku ted nevím, jsou určeny pouze pro 7M a JZ motory ), jsou za cenu lepších značek tady u nás, ale mám zkušenost že s tím filtrem ( a tím samým olejem ) mi supra drží vyší tlak oleje..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz