vsim sem si , ze se tomu moc nechtelonoreking píše:Tom_ píše:neni to spatny,co v tom je za motor?parkrat sem kolem tebe projel v karvine a nijak moc ti to teda nejelo![]()
no je to slaboch 1.25 Zetec 16V 80Hp zaklad.......s motorem nic nedelam jenom na vzhled.......s na tech 17 se to je jak slymak
a k cemu to ma teda kridlo jak krava kdyz to ma 1.2?noreking píše:Tom_ píše:neni to spatny,co v tom je za motor?parkrat sem kolem tebe projel v karvine a nijak moc ti to teda nejelo![]()
no je to slaboch 1.25 Zetec 16V 80Hp zaklad.......s motorem nic nedelam jenom na vzhled.......s na tech 17 se to je jak slymak
ksilt uz mam sehnanyEskláda píše:je to pěkné... křídlo dolu a dat jen kšilt..
mracitko mam ale nechci zakryvat ty svetla to by bylo asi skoda.......no a ty zrcatka jsou podle meho nazoru lepsi nez ty moje original.....aspon nemusim mit strach ze je nekde ustrelim protoze tak nevycuhuji a dokonce se mi v nich lip kouka....i kdyz vetsinou koukaji na me v zrcatkuEskláda píše:co zrcátka jak v nich vidíš?? dlouho mi trvalo než jsem si zvyknul..ma ty samé. co nějaký mračidla či prodloužení kapoty??