Ahoj pane jj byl jsem pak mimo a nevzal jsem si mobil.....
super že to jede tak vítej mezi ex 2.0.......

to je parada že to má někdo stejně jako já........to jsem tě navnadil nebo prostě si se sám rozhodl????????
jinak koukám že to máš rovnou potuněné velký chladič atd......to se mne zamlouvá....
ten výfuk mám původní co tam dát aspon orig octavia RS?????myslel jsem že jsou stejné???????????????????
hlavně se chci držet někde v normalních cenách a ne vyfuk za 20T
rad si nechám poradit..................
jinak registraci mám dlouho tak nevim proč se vynulovalo skore příspěvků...už když měl taky oct klub forum...........jsem tu byl.......na oc foru........
M.
Martine, diky...
Pak jsem ti jeste volal abys slysel, ze to jede... ale uz si mi nezvedal mobil...
Jinak byla to narocna prace, ale vysledek je OK..
Diky za radu
radeji jsem menil nez prekodovaval, aby nebyl pak problem s tim 2.0 jak se bude montovat.. urcite vis co mam na mysli
potrebuju akorat vyresit vyfuk.. ten posledni dil z 2.0 atmosery je hodne priduseny.. a to turbu nesvedci... nejede to tak jak ten motor umi... takze potrebuju nejaky tizsi pruchozi posledni dil... ted mam svody trubka 68 mm - rezonator - trubka 65 mm a pak pruser .. rychly prechod na 50 mm a posledni hodneprepazkovy koncak

( takze je jasne co je treba udela.. posledni dil se vstupem 65-70 mm.
btw. jake mas vyfuckove potrubi??
jo Katce jsem to trochu protahl a je citit ze plyn reaguje uplne jinak s el. klapou.
akorat ja to mam chipovane tak, ze mam posunuty zatah turba o cca 800ot vys.. takze jizda do 2500 - 3000 je znatelnejsi turbo efekt u katcine octy (mozna to je i tim el. plynem) nez u me.. ale nad 4000 je jasne ze moje je chipla

[/quote]
Octavia RS 154KW/300Nm.....