Moderátor: Zemi
jo, všichni mě tady za to kamenujete, po sté píšu, že jdou dolů.:]{UBIS:. píše:Nádhernej čistej styl přesně takhle to mám rád.. jen ty mračítka bych dal ještě pryč.. kolesa jí sluší moc..
LadyCroft píše:Wau Streete ty jsi na to teda solidně vlítnul. chválím
heh, nechtěl jsem jezdit na intr Hondou, protože jsem věděl jak by to dopadlo.....na bývalý intr jsem teď párkrát zavítal - ale večer....a jednou přijedu ke škole - ohledně nějakých papírů s maturitou a už jsi asi desátej člověk co mi říká, že mě vidělAlesek_X píše:Mno fotky toho nepoví tolik co realita a oči, je to víc než mega luxus, když si s tím stál u školy tak mě z huby tekly metrový slinyNicku fakt jsem rád že aspoň u tý školy jsem tu Hondu na pět minut mohl skouknout:) a chci aby jsi mi na ICQ poslal fotky toho co máš vzadu v kufru, tam jsem koukal že je to taky nějaký nový.....
![]()
Mno schrnu to, jenom chválííímpěkný Autíí->Decent Style
Ty jsi drakStreetFighter píše:heh, nechtěl jsem jezdit na intr Hondou, protože jsem věděl jak by to dopadlo.....na bývalý intr jsem teď párkrát zavítal - ale večer....a jednou přijedu ke škole - ohledně nějakých papírů s maturitou a už jsi asi desátej člověk co mi říká, že mě vidělAlesek_X píše:Mno fotky toho nepoví tolik co realita a oči, je to víc než mega luxus, když si s tím stál u školy tak mě z huby tekly metrový slinyNicku fakt jsem rád že aspoň u tý školy jsem tu Hondu na pět minut mohl skouknout:) a chci aby jsi mi na ICQ poslal fotky toho co máš vzadu v kufru, tam jsem koukal že je to taky nějaký nový.....
![]()
Mno schrnu to, jenom chválííímpěkný Autíí->Decent Style
![]()
vzádu v kufru? to je zbytečný...půjde to zase venMuzika počtvrté