jj..Katka píše:hehe, Praha se presouva na moravuMartinRS píše:díky budu tady asi častěji i když toho času je málo......ale dobrá parta.....
![]()
![]()

Kacka to uz slysela osobne, ze ji radi znovu privitame i s Prckem

Moderátor: Dave0401
jj..Katka píše:hehe, Praha se presouva na moravuMartinRS píše:díky budu tady asi častěji i když toho času je málo......ale dobrá parta.....
![]()
![]()
jj.. neresme toto tema uz radeji....remix píše:Kdyz si neco udelas sam tak je jasne ze z toho mas treba vetsi radost a vic si toho vazis, ale ne vsichni umime vsechno...proto bych nenazival tunery jen ty co si delaji cele auto sami.......je jasne ze co neumim, tak dam na starost nekomu zkusenejsimu...ale jinak pravda je opravdu ta jak uz bylo psano, co si udelas sam ci za pomoci "dobrych" pratel, tak te vyjde nejlevnejc...horsi ze nekdy i kamaradi chteji silene prachy..(tim nikoho nejmenuji, myslim to obecne..)
Jak uz bylo napsano, je to Tvuj nazor a nebudem ho nejak dal rozebirat neb by se to zrejme zvrhlo v dlouhe off topic diskuze. Me osobne je fuk, jestli me nekdo nazyva tunerem nebo ne. Kazdopadne i kdyz jsem si na aute udelal zcela sam minimum veci (spis zadnou), urcite se nepovazuji za cloveka mimo branzdi neb veskere upravy pochazeji z me hlavy. To, ze mi schazi cas, prostredky a know how (to nejpodstatnejsi) jeste neznamena, ze se nepohybuju ve sfere tuningu. Jestli jsem tuner, to je vec nazoru.MartinRS píše:díky .....je to tak no.....![]()
proto každý tuner si musí dělat na své káře sám jinak to neni tuner........
![]()
![]()
![]()
![]()
Proc hadku, ja to nemyslel nijak spatneDave0401 píše: jj.. neresme toto tema uz radeji....
mohlo by se to rozjet v nejakou hadku a to nechceme...
myslel jsem taky vse obecne a nikoho konkretne
Tak tak....Sly píše:Jak uz bylo napsano, je to Tvuj nazor a nebudem ho nejak dal rozebirat neb by se to zrejme zvrhlo v dlouhe off topic diskuze. Me osobne je fuk, jestli me nekdo nazyva tunerem nebo ne. Kazdopadne i kdyz jsem si na aute udelal zcela sam minimum veci (spis zadnou), urcite se nepovazuji za cloveka mimo branzdi neb veskere upravy pochazeji z me hlavy. To, ze mi schazi cas, prostredky a know how (to nejpodstatnejsi) jeste neznamena, ze se nepohybuju ve sfere tuningu. Jestli jsem tuner, to je vec nazoru.MartinRS píše:díky .....je to tak no.....![]()
proto každý tuner si musí dělat na své káře sám jinak to neni tuner........
![]()
![]()
![]()
![]()
Jako umi mechanik snizit hlavu, rozkuchat a nasledne slozit motor, zvetsit klapku spolu se sacimi a vyfukovymi kanaly, naladit ECU tak, aby akceptovala vsechny zmeny porvedene na motoru atd.., tak umi zase jiny clovek zcela jine veci, ve kterych by byl mechanik (tuner) bezradny. Proto bych nedelil lidi na tunery (co si delaji sve auto sami) a netunery, kteri sveri praci odbornikum a ti jim zrealizuji jejich myslenku.
Dave0401 píše:to zas neni uplne pravda...MartinRS píše:kukám nic nového na 2.0i alias 1.8T......![]()
shanim porad vyfuk.. teda aspon zatim trubku 65 mm
nevis jaky prumer potrubi ma RS ko???
no jenom asi nebude tolik prepazkovany ten posledni dil a neni okamzity prechod 65-50MartinRS píše:Ahoj......no RS ma stejný vyfuk jako 1.8T akorad ta koncovka.....55mm myslim je to proste stejné jako dvoulitr ty trubky........![]()
Dave0401 píše:to zas neni uplne pravda...MartinRS píše:kukám nic nového na 2.0i alias 1.8T......![]()
shanim porad vyfuk.. teda aspon zatim trubku 65 mm
nevis jaky prumer potrubi ma RS ko???
Bývalou? Ona už není? Myslíš tu na tom place jak byly vždycky kolotoče?Dave0401 píše:jsem z neradu.. az budes v lutyni tak dame pokecTomasB píše:Dave: kde přesně bydliš v DL? Podle fotky tě neznám.
Byl jsem tam minulej víkend odvýzt malou na prázdniny k rodičům a příští týden asi přijedem na kontrolu.
treba na placu pred byvalou pekarnou MAX