Výroba: 2000
Obsah: 1.6 16V
Najeto: 87 000 km
Výbava: centrál na DO, servo, imobilizér, ABS, rádio, 4x el.okna, el. zrcátka, 4x airbagy, klimatizace, nastavitelný volant + sedadlo, nebourané
Barva: stříbrná metalíza
Dveří: 5
Cena: 159 000.-
Více na http://www.autotop.wz.cz
Renault LAGUNA 1.6 16V
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Renault LAGUNA 1.6 16V
- Přílohy
-
- predek.jpg (73.16 KiB) Zobrazeno 1011 x
Naposledy upravil(a) Sněho dne 26 črc 2006 07:24, celkem upraveno 1 x.
Re: Renault LAGUNA 1.6 16V
motor 1,6 je pro lagunu nahovno,akorát bude 2,2TD nebo 2.0l benzin
laguny stály celý za hovno....nechápu, proč si tady děláš furt reklamu? radši to smažte...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
jo mluvíš z vlastní zkušenosti ne bo jsi to někde slyšel
ji já už 6 let a obsolutně bez problemu.

z vlastní zkušenosti bo tendle maník asi netuší, že tady je sekce bazarPampeago píše:jo mluvíš z vlastní zkušenosti ne bo jsi to někde slyšelji já už 6 let a obsolutně bez problemu.

VW - Very Wonderful
taky nemohu dát na Lagunu dopustit, má ji soused a párkrát jsem s ní už měl tu čest a je to super autíčko, akorát 1.6 je fakt slabé. Soused má 2.2 TD a to je supr. Jede to slušněRudi píše:z vlastní zkušenosti bo tendle maník asi netuší, že tady je sekce bazarPampeago píše:jo mluvíš z vlastní zkušenosti ne bo jsi to někde slyšelji já už 6 let a obsolutně bez problemu.

Laguna 1.6 16V má 107 koní a 2.2TD má 113 koní. Myslím že těch 6 koní nemůže jít moc poznat...Hans píše:taky nemohu dát na Lagunu dopustit, má ji soused a párkrát jsem s ní už měl tu čest a je to super autíčko, akorát 1.6 je fakt slabé. Soused má 2.2 TD a to je supr. Jede to slušně
Pro RUDIho - "tendle maník asi netuší, že tady je sekce bazar" - a kde jinde se prodávaj auta než v bazaru?
tak co to dělá tady?Sněho píše:Laguna 1.6 16V má 107 koní a 2.2TD má 113 koní. Myslím že těch 6 koní nemůže jít moc poznat...Hans píše:taky nemohu dát na Lagunu dopustit, má ji soused a párkrát jsem s ní už měl tu čest a je to super autíčko, akorát 1.6 je fakt slabé. Soused má 2.2 TD a to je supr. Jede to slušně
Pro RUDIho - "tendle maník asi netuší, že tady je sekce bazar" - a kde jinde se prodávaj auta než v bazaru?

VW - Very Wonderful