ja ti dám ferdu ty pádlowesly.TDI píše:už je mam v garaži ferdo

Moderátor: Dave0401
oranžovýma at to nemá každejwesly.TDI píše:jo a mam to i s blinkrama woe
ser na vyfuk stejně jak tě zastaví benga tak ti vemou rodný list i bez toho kraválumadman píše:nemate nekdo zajem o muj vyfuk ? cena kolem 2000 dohoda mozna specha !
myslím si že i Madmanova Máma bude muset vrátit porodné až žluťaska chytnouwesly.TDI píše:ser na vyfuk stejně jak tě zastaví benga tak ti vemou rodný list i bez toho kraválumadman píše:nemate nekdo zajem o muj vyfuk ? cena kolem 2000 dohoda mozna specha !
kuwa tak ti nevim,ale tu poledni větu jsem četl asi 5x ale nepochopil jsem co si tim chtěl řictmadman píše:aha no tak dekuji panove ..... se spolehnete ze tu jeste nekdy neco dam teda
chtěl říct že už tu nikdy nedá výfuk protože by mu pak neměli co brát!!!wesly.TDI píše:kuwa tak ti nevim,ale tu poledni větu jsem četl asi 5x ale nepochopil jsem co si tim chtěl řictmadman píše:aha no tak dekuji panove ..... se spolehnete ze tu jeste nekdy neco dam teda
no jo noAladin píše:škoda že to není forman...
Miro jestli myslíš to kolo tak 4100k je to tam napsanéUňak píše:a kolik si představuje????
jsem si jaksi nevšim soráč scháním něco pro babu jaký to má rám myslím velikostLukees píše:Miro jestli myslíš to kolo tak 4100k je to tam napsanéUňak píše:a kolik si představuje????
Můžu přivézt do petřvaldu... Remixi necceš to??? Nebo kdo má ještě 15ky???F.l.a.n.e.l. píše:Prodám 4x zimní 195/50/15... 2x 40% a 2x 80% vzorek. Více přes SZ nebo Tel. 737344058
aktuální - akutní
cena 1500při osobním předání... dvě jsou jako nové, a ty další dvě jsou na zadní nápravu (pro předohraby) minimálně na jednu sezonuHoši berte to kua...