OukejIdaho píše:určitě přijedte klidne i ve dvou..alesponj se tu líp složíme a nemusím uklízet tolik bordelu
![]()
Lady - štveš mne, ale snad jindy
aha, tak to jooo. Já to pochopil, jako že etě nevíš. Tak sme 3L.A.M.A. píše:ja sem rikal ze prijedu, a budu zvracet na supru
hih...ehm přehnali jooo???? Noo, tak to sem zvědavejIdaho píše:grilovačka klidně i v malém počtu ( alespon nám bude stíhat gril
)
jinak není problém v menším počtu přepsat, pokud bychom to trošku ..ehm.. přehnali
Ok, tak nejlepší asi bude když se domluvíme tady s klukama (případně i holkam, když bude zájem) kdy chcete (kdy můžete) ject. Mě je to fu(c)k. Mám celej víkend volnej. A mohli by sme se třeba i domluvit na společnym odjezdu. Dát si plzeňáci někde spicha, a cestou nabrat ty mimoplzeňské.Idaho píše:vpoho, spíš písněte kdy teda přijedete ( dopoledne, odpoledne tad..) já podle toho nakupím ( asi v pátek a strčím do marzáku. ) - vy třeba přivezte něco k pití ( pokud budete chtít přespat, ožralé vás zpátky nepustím ).
ješte jedna věc, nepřijedte oblečení jak modelové,je tu dílna, a behaj tu psi
jj, hned jak budu něco vědět, tak Ti napíšu. Auta to vypadá zatim asi na 3ks, pokud se všichni co psali zúčastní. To Ti pak upřesním.Idaho píše:heh to určitě ne.. i když minálá návštěva s epomaztlila s teletem co běhalo okolo a potom se terpve zeútali a kde jsou ti psy
Dnes asi na srázek nepřijedu, musím do Toyoty pro ND na Džejzinku a čekám duležitou návštevutakže s euvidíme až v sobotu. - telefon an men má Sensei.. takže písne smsku kdy dorazíte - hodilo by s ei kolik to bude aut at připravím parkenplatz..
ok, já se etě pokusím nějakou kámošku splašitIdaho píše:nevadí ale alespon nějakou babu vemte at ta moje neni odstrčená
to zas určitě neeIdaho píše:nelámej to přes koleno za každou cenu
Mně je taky celkem jedno, kdy vyrazíme, já sem původně plánoval kolem 3tí, ale je to fuk. A pojede se pak na to letiště????Idaho píše:v poho, stejně bychom asi to začali někdy odpoleden a protáhli do neděle- teda kdo bude chtít
Noo, to asi joo. To je fakt. Tak potom stejně do Příbrami jedem na sraz, takže jí uvidim na sprintechIdaho píše:no to letiště je cca 25km od mne ( za příbramí ) džejzinku tam vzít nemužem, není podval, atkže jedine jen tak si zablbnout, když budete chtít ale považuju za zbytečné najet 60-70km abychom si tam pul hodky zablbli
tak teď nevim, esli dobře chápu. Chápu to tak, že bys do tý micinky 2JZ dal sedačku spolujezdce a já bych měl tu čest bejt tím spolujezdcem????Idaho píše:jasně, sice by byla možnost se svézt al eznamenalo by to zabudvat zpátky sedaečky ( 8 šroubu ) tak když budeš hodnej ( moooc hodnej ) tak te svezu![]()
![]()