Seat Leon (top sport) - nárazníky

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

rocces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rocces »

Tommy-cupra píše:
rocces píše:O víkendu se konala tuning párty ve Slušovicích, cestou tam se mi stala taková příhoda, po cestě jsem musel tankovat,najedu na benzínku a tam zrovna tankovali policajti, bohužel pro mě... jak jsem začal tankovat pořád se z auta díval do zpětného zrcátka, v duchu sem si říkal co pořád čumí...šel jsem zaplatit a jak jsem se vracel zase sem se na ně mrkl a pořád čuměl do zpětného zrcátka na mého leona, sedám do auta a říkám si mám jet nebo čekat, v tom policajti vystoupili a říkali najeďte si před nás...Přistoupil ke mě a chtěl doklady a vtom povídá copak ten červenej pruh na okně proč ho tám máte??máte ho homologovanej...říkám nemám, mám ho protože se mi to líbí!!!prej to bude za 2500!!!!! :( říkám cože???jo 2500 nebo sundat...tak jsem před celou benzínkou ráno v 10 strhával červenej pruh na okně jak jsem mířil do Slušovic....nakonec povídá víte vy jste přez ten pruh nemohl ani vidět na semafory, to je i pro vaší bezpečnost že ho už ho máte dole...... :?
proto tyhle picoviny na aute ani nemam,kluci takhle museli sundat pruh na hranicich,jinak mel jsi se na ne vysrat ne
vysrat??dal by mi 2500??no pro někoho to asi nejsou peníze... :?

Tommy-cupra

Re: Seat Leon (top sport)

Příspěvek od Tommy-cupra »

ale nedal,bych jim to odmitnul podepsat
SEAT LEON CUPRA

rocces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rocces »

hmm oni mi kontrolovali doklady, bych jim to odmitnul podepsat a on by mi nevrátili doklady,ha!!!

Tommy-cupra

Příspěvek od Tommy-cupra »

hele bud rad,me se to bez toho pruhu libi vic
SEAT LEON CUPRA

Bosss

Příspěvek od Bosss »

Tyhle kraviny na aute nemam a myslim si ze je to zbytecna provokace...
GTI 25JUBI

Chudy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chudy »

Mám na předním skle docela vysoké clonítko z normální průhledný fólie jako mám na ostatních sklech, tak jsem taky zvědav co na to budou říkat...

http://img235.imageshack.us/my.php?image=obr040ov8.jpg

Spíš víc než se mi to líbí, to hodnotím jako velmi praktické proti sluníčku... 8) Ale to je asi zajímat nebude :D
Chudy

jaryn72
Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna

Příspěvek od jaryn72 »

Ja to mam jako Chudy.Dokonce me uz PČR zastavila.Udelali kontrolu a nerekli ani pul slova.Dokonce jsem se jich zeptal,zda muzu mit tmavou,ale pruhlednou clonu na prednim okne.Bohuzel ne.Podekoval jsem a spokojene odjel.
:afro: JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“